یه جوک بلدم . . . . . . . . . . . . . . . ولی حسش نیس بنویسم... خستم میفهمی؟؟؟ خسته !!! همینجوری بخند به من اعتماد کن.. جوکش باحاله
مشهد شهر جالبیه... اسم قبض ها رو گذاشتن روی میدون ها و خیابون ها، فلکه آب، فلکه برق، فلکه تلویزیون، خیابون گاز، چهارراه مخابرات... از شورای شهر و شهرداری محترم تقاضا داریم خیابون اینترنت، بلوار اینستاگرام و فلکه وایبر رو هم نامگذاری کنند.
پسره رفته ماموریت وسط بیابونای بندرعباس، خیس عرق، سر دکل های نفتی، تا زانو تو گازوییل! نامزدش براش sms زده: باهات قهلم، چلا دیشب بهم شب بخیل نگفتی؟
از وقتی شوخی اختراع شد، دیگه هیچ حرفی تو دل کسی نموند!
مورد داشتیم از طرف پرسیدن پینت بال دوست داری؟ گفته: آره بابا کثر آهنگاش رو دارم!
رویا خوب است . . . . . . . . . . . اما خواهرش مینا یه چیز دیگه س
بابام هر روز صبح ساعت 6 میره دو ساعت توی صف نون صبر می کنه نون می گیره میاره! بعد می بینی شروع می کنه برش دادن نون ها و قرار دادنشون توی کیسه! مرحله آخر یهو می بینی در فریزر رو باز کرد و نون ها رو گذاشت توش و یه کیسه نون قدیمی فریز شده رو میاره بیرون میزاره لای سفره: تمام عمرمون نون دو روز قبل رو خوردیم با اینکه هر روز نون تازه می خریم.
خارجیا با مخفف کردن short message send به SMS خواستن به دنیا بگن که خیلی تنبلن، ولی ما با مخفف کردن SMS به S جای بحث نذاشتیم براشون! خارجیا با ابداع کلمه lol به جای loud out laugh (یعنی بلند خندیدن) مثلا خواستن بگن ما خیلی مبتکریم مخیم و اینا... اما قهرمانان ایران زمین با ابداع "خخخخخخخ" به جای (خیلی خوبه خدایی خیلی خندیدیم خدا خیرت بده!) برای هزارمین بار ثابت کردن هنر نزد ایرانیان است و بس.
پسری که میره کولرو خاموش می کنه یعنی زن می خواد دیگه...
دختر همسایون 6 سالشه. دستشو زده به کمرش با عشوه میگه: دلت بسوزه واسم خواستگار اومده. بهش میگم آخه بچه تو اصلا میدونی خواستگار چیه؟ در اومده میگه آره یه موجوده کثیفه که میاد میوه های گرونو میخوره، میره و دیگه پیداش نمیشه.
اول خط سوار تاکسی شدم یک نفر مونده بود، تاکسی پر شه بعد نیم ساعت یه دختره اومد. راننده به شوخی گفت: خانوم ما یک ساعته منتظر شماییم.. دختره هول شد گفت: ببخشید خواب موندم... ینی ما 4 نفر که ترکیدیم. خود تاکسیه از شدت خنده استارت نمی خورد...
چرا به کسی که چشماش سبز و آبی و اینا میگن چشم رنگی؟ مگه قهوه ای و مشکی رنگ نیست؟ تبعیض تا کجا؟!
یاروه میره استادیوم به بغل دسیاش میگه عجیبه ها؟ میگن چی عجیبه؟ میگه: 100 هزارتا تماشاگر، 22 تا بازیکن، 100 تا انتظامات، 15 تا نظافتچی، 3 تا داور، 3 تا دکتر، 4 تا برانکاردچی، 38 تا رو نیمکت، 16 تا خبرنگار، 32 تا عکاس. میگن: این کجاش عجیبه؟ میگه: گنجشکه همه رو ول کرد رو سر من خرابکاری کرد!
دیروز کنار خیابون دست تکون دادم برای یه تاکسیه 50 متر جلوتر نگه داشت. بعد از یه دقیقه اومد پایین گفت من برای شما نگه داشتم ها! گفتم داداش اونجایی که شما می خوای منو سوار کنی من می خوام پیاده شم، قربون سیبیلای مخملیت!
یکی از آشناهامون هم سن من بود فوت شد، مامانم کلی غصه خورد. بهش گفتم منم بمیرم همینقد غصه می خوری؟ گفت دهنتو ببند نکبت. مار زبونتو بزنه ایشالله. خیر ندیده لال شی با این حرف زدنت. منظورش همون خدا نکنه عزیزم بود...
پسر:مامان حوصله ام سر رفته.. مامان:خب با دوستات برو مسافرت خو..
دختره:مامان حوصله ام سر رفته... مامان:خب برو ظرف هارو بشور... ظم و تبعیض تا چ حد؟؟
بارون که میاد آدم رو یاد سه چیز می اندازه: 1.سپهری و شعراش 2.قمیشی و صداش
. . . . . . . 3.وزیر راه و عمه ش
از این بوگیر ها توالت که اسانس قهوه یا کاپوچینو داره اصلا نخرید! چون وقتی میری کافی شاپ تا براتون قهوه یا نسکاف بیاره... خاطرات زنده می شه
نوار قرمز دور بسته بیسکوئیت همه چیزو؛ از قفل گاو صندوق بانک مرکزی تا بخت دختر همسایه رو بازمیکنه به جز بسته خود بیسکوئیت!!!!!
سرعت اینترنت در حد پنگوئن حامله اس که داره زیر بارون با عشقش قدم میزنه
یه روز یک نفر قصابی را به خانه اش می آره تا گوسفندی را براش قربانی کنه، بعد به قصابه گفت: می خوام برام تیکه تیکش کنی با گوشتش کباب درست کنم. سر و پاها و روده با معده را خوب تمیز کن می خوام کله پاچه درست کنم. پوستشم با خودت نبر می خوام لباس درست کنم. با مدفوعش هم می خوام کود درست کنم و زیادی ها را هم بزار می خوام برای گربه مون. مهمتر از همه استخوناست. خانمم می خواد سوپ درست کنه! گوسفنده یه نگاش می کنه، میگه: بی شعور یهو صدامم ضبط کن بزار برا زنگ موبایلت دیگه!
آفا چند وقت پیش تو یه کتاب خوندم نوشته بود نیمه گمشده آدم اون چیزیه که وقتی بهش میرسه احساس آرامش میکنه حالا میتونه ی کتاب باشه یا فیلم یاحالا هرچی!!! بعد که کلی فک کردم به این نتیجه رسیدم که نیمه گمشده من سنگه توالته!!!!!!!!!!!:-| ها ؟ چته ؟ اونجوری نگاه میکنی ؟ باهاش به آرامش میرسم میفهمی؟ آرامـــــــــــــــــــــ ـــــش
نمایش یا پنهان متن آقا اگه شنیدن هم به روی خودتون نیارید لطفا. لبخند بزن خیلی خاصیت داره باورکن راست میگم
pAshMak
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ولی حسش نیس بنویسم...
خستم میفهمی؟؟؟ خسته !!!
همینجوری بخند
به من اعتماد کن.. جوکش باحاله
مشهد شهر جالبیه... اسم قبض ها رو گذاشتن روی میدون ها و خیابون ها، فلکه آب، فلکه برق، فلکه تلویزیون، خیابون گاز، چهارراه مخابرات... از شورای شهر و شهرداری محترم تقاضا داریم خیابون اینترنت، بلوار اینستاگرام و فلکه وایبر رو هم نامگذاری کنند.
پسره رفته ماموریت وسط بیابونای بندرعباس، خیس عرق، سر دکل های نفتی، تا زانو تو گازوییل! نامزدش براش sms زده: باهات قهلم، چلا دیشب بهم شب بخیل نگفتی؟
از وقتی شوخی اختراع شد، دیگه هیچ حرفی تو دل کسی نموند!
مورد داشتیم از طرف پرسیدن پینت بال دوست داری؟ گفته: آره بابا کثر آهنگاش رو دارم!
رویا خوب است
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
اما خواهرش مینا یه چیز دیگه س
بابام هر روز صبح ساعت 6 میره دو ساعت توی صف نون صبر می کنه نون می گیره میاره! بعد می بینی شروع می کنه برش دادن نون ها و قرار دادنشون توی کیسه! مرحله آخر یهو می بینی در فریزر رو باز کرد و نون ها رو گذاشت توش و یه کیسه نون قدیمی فریز شده رو میاره بیرون میزاره لای سفره: تمام عمرمون نون دو روز قبل رو خوردیم با اینکه هر روز نون تازه می خریم.
خارجیا با مخفف کردن short message send به SMS خواستن به دنیا بگن که خیلی تنبلن، ولی ما با مخفف کردن SMS به S جای بحث نذاشتیم براشون! خارجیا با ابداع کلمه lol به جای loud out laugh (یعنی بلند خندیدن) مثلا خواستن بگن ما خیلی مبتکریم مخیم و اینا... اما قهرمانان ایران زمین با ابداع "خخخخخخخ" به جای (خیلی خوبه خدایی خیلی خندیدیم خدا خیرت بده!) برای هزارمین بار ثابت کردن هنر نزد ایرانیان است و بس.
پسری که میره کولرو خاموش می کنه یعنی زن می خواد دیگه...
دختر همسایون 6 سالشه. دستشو زده به کمرش با عشوه میگه: دلت بسوزه واسم خواستگار اومده. بهش میگم آخه بچه تو اصلا میدونی خواستگار چیه؟ در اومده میگه آره یه موجوده کثیفه که میاد میوه های گرونو میخوره، میره و دیگه پیداش نمیشه.
اول خط سوار تاکسی شدم یک نفر مونده بود، تاکسی پر شه بعد نیم ساعت یه دختره اومد. راننده به شوخی گفت: خانوم ما یک ساعته منتظر شماییم.. دختره هول شد گفت: ببخشید خواب موندم... ینی ما 4 نفر که ترکیدیم. خود تاکسیه از شدت خنده استارت نمی خورد...
چرا به کسی که چشماش سبز و آبی و اینا میگن چشم رنگی؟ مگه قهوه ای و مشکی رنگ نیست؟ تبعیض تا کجا؟!
یاروه میره استادیوم به بغل دسیاش میگه عجیبه ها؟ میگن چی عجیبه؟
میگه: 100 هزارتا تماشاگر، 22 تا بازیکن، 100 تا انتظامات، 15 تا نظافتچی، 3 تا داور، 3 تا دکتر، 4 تا برانکاردچی، 38 تا رو نیمکت، 16 تا خبرنگار، 32 تا عکاس.
میگن: این کجاش عجیبه؟
میگه: گنجشکه همه رو ول کرد رو سر من خرابکاری کرد!
دیروز کنار خیابون دست تکون دادم برای یه تاکسیه 50 متر جلوتر نگه داشت. بعد از یه دقیقه اومد پایین گفت من برای شما نگه داشتم ها! گفتم داداش اونجایی که شما می خوای منو سوار کنی من می خوام پیاده شم، قربون سیبیلای مخملیت!
یکی از آشناهامون هم سن من بود فوت شد، مامانم کلی غصه خورد. بهش گفتم منم بمیرم همینقد غصه می خوری؟ گفت دهنتو ببند نکبت. مار زبونتو بزنه ایشالله. خیر ندیده لال شی با این حرف زدنت. منظورش همون خدا نکنه عزیزم بود...
پسر:مامان حوصله ام سر رفته..
مامان:خب با دوستات برو مسافرت خو..
دختره:مامان حوصله ام سر رفته...
مامان:خب برو ظرف هارو بشور...
ظم و تبعیض تا چ حد؟؟
بارون که میاد آدم رو یاد سه چیز می اندازه:
1.سپهری و شعراش
2.قمیشی و صداش
.
.
.
.
.
.
.
3.وزیر راه و عمه ش
از این بوگیر ها توالت که اسانس قهوه یا کاپوچینو داره اصلا نخرید!
چون وقتی میری کافی شاپ تا براتون قهوه یا نسکاف بیاره...
خاطرات زنده می شه
نوار قرمز دور بسته بیسکوئیت
همه چیزو؛ از قفل گاو صندوق بانک مرکزی تا بخت دختر همسایه رو بازمیکنه
به جز بسته خود بیسکوئیت!!!!!
سرعت اینترنت در حد پنگوئن حامله اس که داره زیر بارون با عشقش قدم میزنه
یه روز یک نفر قصابی را به خانه اش می آره تا گوسفندی را براش قربانی کنه، بعد به قصابه گفت: می خوام برام تیکه تیکش کنی با گوشتش کباب درست کنم. سر و پاها و روده با معده را خوب تمیز کن می خوام کله پاچه درست کنم. پوستشم با خودت نبر می خوام لباس درست کنم. با مدفوعش هم می خوام کود درست کنم و زیادی ها را هم بزار می خوام برای گربه مون. مهمتر از همه استخوناست. خانمم می خواد سوپ درست کنه!
گوسفنده یه نگاش می کنه، میگه: بی شعور یهو صدامم ضبط کن بزار برا زنگ موبایلت دیگه!
ﮔﻮﺷﯿﻤﻮ ﮔﺬﺍﺷﺘﻢ ﺭﻭ ﺣﺎﻟﺖ ﭘﺮﻭﺍﺯ . . .
ﺍﺯ ﻃﺒﻘﻪ ۱۲ ﺍﻡ ﭘﺮﺗﺶ ﮐﺮﺩﻡ ﺗﻮ ﻫﻮﺍ . . .
ﺍﻓﺘﺎﺩ ﺧﻮﺭﺩﻭ ﺧﺎﮐﺸﯿﺮ ﺷﺪ !
ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻢ ﺍﯾﻦ ﭼﻪ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻣﺴﺨﺮﻩ ﺍﯾﻪ !
ﮐﺎﺭ ﻧﻤﯿﮑﻨﻪ که . . .
ﺧﻮﺑﯿﻪ ﺁﺑﺪﻭﻍ ﺧﯿﺎﺭ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﻣﺜﻪ ﺃﻟﻮﯾﻪ ﺍﮔﻪ ﺑﺎﻻ ﺑﯿﺎﺭﯾﺶ
ﭼﯿﺰﯾﻮ ﺍﺯ ﺩست ﻧﺪﺍﺩﯼ ..
ﻣﯿﺘﻮﻧﯽ ﺑﺰﺍﺭﯾﺶ ﺗﻮ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﻭﺍﺳﻪ ﻭﻋﺪﻩ ﯼ ﺑﻌﺪﯼ
( ﮐﺜﯿﻒ ﻫﻢ ﺧﻮﺩﺗﯽ )
آفا چند وقت پیش تو یه کتاب خوندم نوشته بود نیمه گمشده آدم اون چیزیه که وقتی بهش میرسه احساس آرامش میکنه حالا میتونه ی کتاب باشه یا فیلم یاحالا هرچی!!!
بعد که کلی فک کردم به این نتیجه رسیدم که نیمه گمشده من سنگه توالته!!!!!!!!!!!:-|
ها ؟ چته ؟ اونجوری نگاه میکنی ؟ باهاش به آرامش میرسم میفهمی؟ آرامـــــــــــــــــــــ ـــــش
نمایش یا پنهان متن
آقا اگه شنیدن هم به روی خودتون نیارید لطفا. لبخند بزن خیلی خاصیت داره باورکن راست میگم
▧ تصویر در دسترس نیست
zrnznn
ﭼﯿﺰﯾﻮ ﺍﺯ ﺩست ﻧﺪﺍﺩﯼ ..
ﻣﯿﺘﻮﻧﯽ ﺑﺰﺍﺭﯾﺶ ﺗﻮ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﻭﺍﺳﻪ ﻭﻋﺪﻩ ﯼ ﺑﻌﺪﯼ
وای خداییییییییییییییییییییییییییی من.....
عالی بودددددد
lion1360
دلشاد
pAshMak
چه پسرخوبی شدی تو بهروزجان
▧ تصویر در دسترس نیست
دلشاد
مگه بد بیدم
pAshMak
نهههههههههههه خوب بودی خوووووووووبترشدی عزیزم
▧ تصویر در دسترس نیست
دلشاد
ای جونم
نمایش یا پنهان متن
pAshMak
قربونت برم خیلی ماااااااااااهی بهروز
▧ تصویر در دسترس نیست
lion1360
داش بهروز چرا فرار میکنی
pAshMak
فرارنکرد میخواست زودتر بیادپیش من
▧ تصویر در دسترس نیست
lion1360
مشکوک میزنید ها
دلشاد
lion1360
چشم داش بهروز دیگه چیزی نمیگم،خوبه
pAshMak
چرا؟ خب بهروزدوست داشتنیه منم دوستش دارم
دلشاد,
ای جــــــــانم
آفرین هاشم
▧ تصویر در دسترس نیست
دلشاد
Kishe Mehr
مرسی
pAshMak
چه عجب مجتبی. امروز دیدم تورو
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
ما همین وراییم. دیر و زود داریم ولی سوخت و سوز نداریم...
pAshMak
دیگه داشت ته دیگ هاش میسوخت
▧ تصویر در دسترس نیست
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→