ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
درد دل فيس بوکی «مهناز افشار» با مردم
lion1360
مهناز افشار در صفحه شخصي اش در فيس بوک يادداشتي کوتاه منتشر کرد که به نظر مي رسد مخاطب او بيشتر مردم و طرفدارانش باشند.
مهناز افشار در صفحه شخصي اش در فيس بوک يادداشتي کوتاه منتشر کرد که به نظر مي رسد مخاطب او بيشتر مردم و طرفدارانش باشند.
به گزارش بانی فیلم ، در اين يادداشت آمده: «خيلي با ذره بين بدبيني و قضاوت به كارها، اهداف، اتفاقات و اعتقادات عرب، فارس، مسيحي، يهودي و... بودن نگاه نكنيم. ياد ميگيرم و تمرين ميكنم كه نه از خود بُت و قهرماني براي خودم و ديگران بسازم و نه از ديگران بُتي براي خود.
هماني را زندگي ميكنم كه باور و شخصيت مستقل من است. به تمامي نظرها، انتقادات، تحسين ها و هر آنچه از مردمم در اين دنياي مجازي و خارج از اين فضا هست احترام دارم و صد البته بابت رسالت شغلم مسؤوليت من نسبت به خاك و مردمم بيشتر است.»
با احترام، مهناز افشار
jaj
دلشاد
pAshMak
ممنونم
▧ تصویر در دسترس نیست
zrnznn
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→