ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
به نظرت بهتـــرین سن چندســــالگیه؟؟؟
pAshMak
نتایج یک پژوهش نشان میدهد، 29 سالگی محبوبترین سن برای افراد محسوب میشود.
محققان شرکت Genius Gluten Free با انجام نظرسنجی از 1505 شهروند انگلیسی دریافتند،
بیشترین تعامل با دوستان محل کار است نه با دوستان قدیمی مدرسه یا دوران دانشجویی؛ چراکه فرد زمان زیادی را در محیط کار سپری میکند.
همچنین بطور میانگین، افراد دارای 64 دوست هستند که اغلب این دوستان نیز همکاران فرد در محل کار هستند.
اما سن 29 سالگی به این دلیل محبوبترین سن عنوان شده است که فرد خود را در میان جمع زیادی از دوستان قدیمی، دوران دانشجویی و محل کار میبیند.
در این سن افراد حدود 80 دوست دارند که شامل دوستان دوره کودکی، دبیرستان، دانشگاه و همکاران محل کار میشود.
در سن 29 سالگی، فرد از بلوغ فکری کافی برای درک اهمیت روابط با دوستان و تلاش برای حفظ آن برخوردار است.
حالا نظر توچیه؟ راست میگن؟من که هنوز نرسیدم به 29 سالگی
تویی که رسیدی بگودرسته یانه..
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
باقی همه بیحاصلی و بیخبری بود
pAshMak
باقی همه بیحاصلی و بیخبری بود
الان این یعنی چی؟ من ازت سن روپرسیدم
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
این یعنی اینکه بنظرم فرقی نمیکنه توی چه سن و سالی بیشترین دوست و کمترین دوست رو داشته باشی. همین که در هر برهه ای از زمان لذت ببری این کافیه. مخصوصا اگر با همسرت یا فرزندانت یا.... باشی که دوسشون داری
pAshMak
حرفت درست اما بالاخره سنی هست که انسان بهترین حس روداره
نه خام وبی تجربست ونه پیروازکارافتاده
سرشاره از انرژی.فکرمیکنی چندسالگیه؟
▧ تصویر در دسترس نیست
Holtek
البته تو ايران شايد زياد صادق نباشه چون همه اينقدر درگير مسائل روزمره هستن كه ديگه وقتي به دوستان نميرسه.
اتفاقا دو سه روز پيش گوشي پسرمو دزديده بودن يه دوست قديمي و صميمي تو مخابرات داشتم يه سه چهار ماهي ازش بي خبر بودم ، زنگ زدم بهش ، ميگه نارفيق مي دوني چند وقته ازت بي خبرم .........
pAshMak
یعنی این سن به نظرت بهترینه؟دلیل تو برای انتخاب این فاصله سنی چی هست؟
چه فرقی با سنین بالاتریاپایین ترداره؟
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
نه خام وبی تجربست ونه پیروازکارافتاده
سرشاره از انرژی.فکرمیکنی چندسالگیه؟
راستش اولا که من به این سن نرسیدم ولی بنظرم نمیشه سن دقیقی رو معرفی کرد.
طبق اصل کلی و بی المللی تحقیق بایستی روایی و پایائی داشته باشه. یعنی این تحقیق رو در هر جا که انجامش بدی درست از آب در بیاد. شاید بهتر این باشه که بگی بعد از اینکه زندگی فرد تقریبا استیبل باشه ( معنی استیبل رو هرچی فکر کردم فارسیشو چی بگم به ذهنم نرسید ).
دلشاد
Holtek
چه فرقی با سنین بالاتریاپایین ترداره؟
خب توي اين سن همونطور كه گفته دوستاي دوران مختلف رو با هم داري و انرژي كافي هم فرد داره ، وگرنه بهترين زمان دوست بازي بعد بازنشستگيه ولي بقول خودت ديگه اونزمان انرژي اي نمي مونه
pAshMak
طبق اصل کلی و بی المللی تحقیق بایستی روایی و پایائی داشته باشه. یعنی این تحقیق رو در هر جا که انجامش بدی درست از آب در بیاد. شاید بهتر این باشه که بگی بعد از اینکه زندگی فرد تقریبا استیبل باشه ( معنی استیبل رو هرچی فکر کردم فارسیشو چی بگم به ذهنم نرسید ).
واسه یک سال چونه نزن دیگه
استیبل رومیتونیم پایداری وثبات معنی کنیم .منظورت اینه که به ثباتی رسیده باشن توی زندگیشون؟
دلشاد,
نگفتی چندسالگی شیطون؟
دقیقا...چون وقت آزادبیشتری داریم.
من خودم فکرمیکنم 30 سالگی بهترینه چون تجربه ام بیشترشده وشناخت بهتری
بدست آوردم نسبت به محیط وانسانها
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
خب پایداری و ثبات نسبی منظورمه. معمولا توی حوالی این سن ادما درساشونو تموم کردن و شغلی دارن و بخاطر کارشون دوستایی رو پیدا کردن.
من خودم به شخصه دوستایی که تا دوران راهنمایی داشتم از الانم خیلی بیشتر بود.
pAshMak
اون دوستان فقط برای مدرسه بود. اون سن انسان خواسته هاش متفاوته با چیزی که
بعدهامیخواد .به همین دلیله که ازدواج توی سن کم رو کسی نمیپذیره
چون خواسته ها منطقی نیست دیدگاه هامحدوده ونمیتونه اصولی باشه
▧ تصویر در دسترس نیست
zrnznn
.
.
.
والا من که تو همین حدود سنم ... ولی الان که تو این سنم فکر میکنم تمام سال های سنم در جای خودشون بهترین بودن
به نظرم این یه چیز کلیه... و بسته به طرف و رشدی فکر و روحی و اجتماعی.... هر چیش داره....
برای خیلیا این 29 سالگی که این دانشمندا بهش رسیدن، خیلی زودتر از 29 سال سن میرسه و برا خیلی ها هم ممکنه این موقعیت خیلی بیشتر از 29 سال طول بکشه تا درش قرار بگیرن.....
tiktik
دلشاد
25 تا 30
pAshMak
پولش باشه همین الان ازدواج می کنیم البته بجز خودم
آخییییییییی میخواهی عروسی کنی؟؟؟
باشه دوماه دیگه هم ازت میپرسم
برای خیلیا این 29 سالگی که این دانشمندا بهش رسیدن، خیلی زودتر از 29 سال سن میرسه و برا خیلی ها هم ممکنه این موقعیت خیلی بیشتر از 29 سال طول بکشه تا درش قرار بگیرن.....
آره همینطوره.بعضی وقتا میبینی تویشرایطی بزرگ میشی که انگارهریک سال چندین
سال گذشته وبیشترازسن وسالت میفهمی ودرک میکنی وخواسته هات باهم سن
وسالات متفاوته
مگه الان چندسالته تیک تیک؟
25 تا 30
ای جاااااانم
▧ تصویر در دسترس نیست
mahsa joon
عزیزم من 5 سال دیگه 29 ساله میشم
منم نرسیدم گلم .
ولی به نظر من بهترین سن 20 تا 25 سالگیه.
شایسته
منم فکر میکنم نظرشما درست تر باشه
pAshMak
منم نرسیدم گلم .
ولی به نظر من بهترین سن 20 تا 25 سالگیه.
ایشالا میرسی خانمی وازش لذت هم میبری
نه باوا شنیدی می گن کسی که عشقش رو از دست بده دیگه نمی تونی کسیو جاش بیاری وقتی از دنیا رفت دیگه همه چی تموم شد
حاضر نیستم زندگی ی دختر دیگه رو خراب کنم
دوستام رو گفتم و فامیلا
آره شنیدم ولی این روهم شنیدم که خاک سرده وبه مرور داغ رفتگانمون سردمیشه
این مجتبی کلا خوب فکرمیکنه وخوب هم حرف میزنه اما موقع عمل کردن کم میاره
▧ تصویر در دسترس نیست
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→