₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » طلاق فرزاد حسنی و آزاده نامداری
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » طلاق فرزاد حسنی و آزاده نامداری

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

طلاق فرزاد حسنی و آزاده نامداری

3707 بازدید، 26 پست، نویسنده: jaj

• jaj

تصویر در دسترس نیست

دو تن از مجریان مطرح و مشهور تلویزیون که سابقه اجرای برنامه های سال تحویل و کوله پشتی و ... پس از کمتر از یکسال زندگی مشترک متاسفانه از هم جدا شدند و امروز خانم آزاده نامداری خبر طلاقش از فرزاد حسنی را رسما اعلام کرد.

آزاده نامداری ماجرای طلاق از فرزاد حسنی را پس از حدود سه ماه رسانه‌ای کرد و در گفتگویی این موضوع را رسماً تأیید کرد.

تصویر در دسترس نیست

حدود سه ماه پیش خبری دهان به دهان در میان اهالی رسانه‌ای می چرخید. خبر مربوط بود به پرسر و صداترین ازدواج شهریور ماه سال 92،‌ ازدواجی که سید حسن خمینی عاقد آن بود و دو تن از مجریان مطرح کشور، زوج و زوجه آن. فرزاد حسنی و آزاده نامداری با هم ازدواج کردند و این موضوع را رسماً و با حضور در کنسرت یکی از خوانندگان کشور اعلام کردند.
    اتفاقا همین زوج مجری بودند که برای اولین بار به طور مشترک، اجرای برنامه سال تحویل شبکه دو سیما را به عهده گرفتند. اجرایی که اصلاً نتوانست مطابق انتظار بدرخشد و پر حاشیه شد و انتقادات بسیاری را هم برانگیخت؛ درست مثل خود این دو مجری، پر سر و صدا شد و پر حاشیه.

تصویر در دسترس نیست

خبر طلاق نامداری و حسنی را مدت ها بود شنیده بودیم، ولی به جهت رعایت حریم شخصی این دو هنرمند،‌ خبر آن را منعکس نکردیم تا حریم شخصی آن ها را فدای یک خبر پرکلیک نکرده باشیم. تا امروز که آزاده نامداری در گفتگوی خود را با روزنامه صبا برای نخستین بار در یک تریبون رسمی این خبر را اعلام کرد...
    آزاده نامداری در این گفتگو گفت:‌ آزاده نامداری قطعاً زندگیش آبستن اتفاقاتی بوده و هر جوری هم که مدیریت کرده نتواسته جلوی رخداد بیرونی آن را بگیرد. اما من اصلا سعی نمی کنم که بگویم این اتفاق نیفتاده یا مقصرش کس دیگری بوده است. من می خواهم بگویم که این اتفاق می تواند در زندگی هر کسی بیافتد...

19 سپاس: zrnznn، Cyrus66، garfild، tiktik، دلشاد، بچه مثبت، mahsa joon، pAshMak، شایسته، ژنرال، بندری، Holtek، 313-KaMiKaZe، gilas، Kishe Mehr، mojde، lion1360، ماهی، ha

• zrnznn

نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!:89:
    مطمئنیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی؟ خبره راسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :13:

نه میخوام ببینم اینا کی فرصت کردن با هم زندگی کن؟ کی بینشون اختلاف به وجود اومد؟! که حالا 3 ماه هم ازش میگذرههههههههههههههههههههههههه؟! 452 1167 1165

2 سپاس: jaj، مرتضی صولتی

• Cyrus66

منم هم این خبر رو تو یکی از صفحات اینستا حدود یک ماه پیش دیدم :2:

همون موقع عین پتک خود تو سرم :101:

2 سپاس: jaj، zrnznn

• zrnznn

آخه همین دیروز بود که با چنان عشق افسانه ای این حسنی برا آزاده شعر گفت تو برنامه پخش زندههههههههههههه..... :21: من خیلی تعجب کردم.....
    فقط میتونم بگم واسه این عشق و عاشقیا خیلی متاسفم....خیلی....... :21:
    ادم تا کجا میتونه خودشو گول بزنه؟ ...الله اکبر...دیگه هیچی نمیگم....جای حرفی نمونده

2 سپاس: jaj، Holtek

• tiktik

از اولش معلوم بود این ازاده مال عادل بود
    1 سپاس: jaj

• بچه مثبت

این دروغا که گفتی راسته؟ :bahone:
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• mahsa joon

واقعا؟؟؟؟؟

چراااااااااااااا حیف بود که .....

:7:

• pAshMak

این بظاهرهنرمندان همینطورین دیگه :10:

• jaj

با توجه به اخلاقیات این دو نفر و اینکه حسنی معمولا کوتاه بیا نیست و خیلی یه دنده است همون موقعش هم که خبر ازدواجشون اومد من تعجب کردم که چطوری با هم جفت و جور شدند

البته شاید فردا خبرش در بیاد که نه طلاق نگرفتند و داستانشون بشه شبیه داستان سام و نرگس محمدی

• بابک

منو تورو سنه نه . مگه آدم و حوا از هم طلاق گرفتن . :32:
    2 سپاس: jaj، ماهی

• شایسته

به قول اقا جلال شاید فردا خبرش در بیاد که طلاق نگرفتند ولی از لحاظ ظاهری هم
    از روز اول معلوم بود خیلی باهم فرق دارن.در کل شنیدن این خبرا برای هیچ کس
    خوشایند نیست و ادمو ناراحت میکنه :2:

2 سپاس: jaj، Kishe Mehr

• jaj

تشکر از همگی که سر زدید :8:
    1 سپاس: مرتضی صولتی

• بندری

گناه كه نكردند نتونستند با هم بسازند جدا شدن خيلي هم خوب. زندگي پر دردسر كه نميشه :1:
    3 سپاس: jaj، 313-KaMiKaZe، Kishe Mehr

• Holtek

نقل قول: zrnznn
    آخه همین دیروز بود که با چنان عشق افسانه ای این حسنی برا آزاده شعر گفت تو برنامه پخش زندههههههههههههه..... من خیلی تعجب کردم.....
    فقط میتونم بگم واسه این عشق و عاشقیا خیلی متاسفم....خیلی.......
    ادم تا کجا میتونه خودشو گول بزنه؟ ...الله اکبر...دیگه هیچی نمیگم....جای حرفی نمونده

متاسفانه زندگي واقعي با اون چيزايي كه تو فيلما ديده ميشه خيلي فرق داره :21:

• مرتضی صولتی

دمت گرم ولی تابلو بود فرزاد حسنی یه آدم عصبی بد ذات بود 242

• Kishe Mehr

ایشالله هرجا هستند موفق باشند و خوشبخت...
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: