₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » طنزنــــامه های خنده دار و بانمک
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » طنزنــــامه های خنده دار و بانمک

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

طنزنــــامه های خنده دار و بانمک

1866 بازدید، 16 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

ﺭﻭﺯﯼ ﺷﯿﺦ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﭼﻨﺪ ﺗﻦ ﺍﺯ ﻣﺮﯾﺪﺍﻥ ﻏﻨﯽ ﻭ ﻣﺎﯾﻪ ﺩﺍﺭﺵ ﺣﻮﺍﻟﯽ ﻣﯿﺪﺍﻥ ﮐﺎﺝ ﻣﺸﻐﻮﻝ ﺩﻭﺭ ﺩﻭﺭ ﺑﻮﺩﻧﺪﯼ.
    ﺗﯿﭗ ﺧﻔﻦ ﺷﯿﺦ ﺑﺎﻋﺚ ﺟﻠﺐ ﺗﻮﺟﻪ ﺩﺍﻓﺎﻥ ﺣﺎﺿﺮ ﺩﺭ ﻣﺤﻔﻞ ﺩﻭﺭ ﺩﻭﺭ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ. ﺑﻪ ﻧﺎﮔﻪ ﭼﺸﻢ ﻣﺒﺎﺭﮎ ﺷﯿﺦ ﺑﻪ (ﺩﺍﻓﯽ ﺍﺳﻤﯽ) ﺍﻓﺘﺎﺩ!
    ﭘﺲ ﺷﯿﺦ ﺷﯿﺸﻪ ﺑﺮﻗﯽ ﺍﺗﻮﻣﺒﯿﻞ ﻣﺮﯾﺪ ﺭﺍ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺑﺪﺍﺩ ﻭ ﭼﺸﻤﮑﯽ ﻋﺎﺭﻓﺎﻧﻪ ﻭ ﺍﺯ ﺧﻠﻮﺹ ﺩﻝ ﺑﻪ ﺩﺧﺘﺮﮎ ﺣﻮﺍﻟﻪ ﻧﻤﻮﺩﻧﺪﯼ!
    ﺩﺧﺘﺮﮎ ﺧﻨﺪﻩ ﻣﻠﯿﺤﯽ ﺑﻪ ﺷﯿﺦ ﻧﺜﺎﺭﻩ ﮐﺮﺩ! ﺩﺭ ﮐﻤﺎﻝ ﻧﺎ ﺑﺎﻭﺭﯼ ﺷﯿﺦ ﺍﺯ ﺩﺍﺩﻥ ﻧﻤﺮﻩ ﺗﻠﻔﻦ ﺧﻮﯾﺶ ﺍﺟﺘﻨﺎﺏ ﻧﻤﻮﺩﯼ!
    ﻣﺮﯾﺪﺍﻥ ﺧﺸﺘﮏ ﺑﺮ ﮐﻒ ﻣﺎﻧﺪﻧﺪ ﮐﻪ یاشیخ! ﮐﺎﺭ ﺭﺍ ﺁﻥ ﺑﮑﺮﺩ ﮐﻪ ﺗﻤﺎﻡ ﺑﮑﺮﺩ!
    ﭼﻪ ﺣﮑﻤﺘﯽ ﺩﺭ ﻧﺪﺍﺩﻥ ﻧﻤﺮﻩ ﺗﻠﻔﻦ ﺑﻮﺩﻧﺪﯼ که ﻣﺎ ﻫﻤﭽﻮﻥ ﺁﻓﺘﺎﺏ ﭘﺮﺳﺖ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺟﺎﻫﻠﯿﻢ!؟
    ﺷﯿﺦ ﺷﯿﺸﻪ ﺭﺍ ﺑﺎﻻ ﺑﺪﺍﺩ ﻭ ﺻﺪﺍﯼ ﺿﺒﻂ ﮐﻪ ﺁﻫﻨﮓ (ﻧﺎﺭﯼ ﻧﺎﺭﯼ ﻧﺎﺭﯼ) ﺑﻮﺩ ﺭﺍ ﮐﻢ ﻧﻤﻮﺩ ﻭ ﭘﺎﺳﺦ ﺑﺪﺍﺩ:
    هماﻧﺎ ﺩﺧﺘﺮﺍﻥ ﺁﻫﻦ ﭘﺮﺳﺘﻨﺪ!
    ﺁﻥ ﺩﺍﻑ ﺍﺳﻤﯽ ، ﺍﺯ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺎﺷﯿﻦ ﻣﺮﯾﺪ ﺑﺮ ﻣﺎ ﺧﻨﺪﻩ ﺯﺩ. ﮐﻪ ﺍﮔﺮ ﻓﺮﺩﺍ ﺑﺎ ﭘﯿﮑﺎﻥ۶۷ ﮔﻮﺟﻪ ﺍﯼ ﺧﺴﺘﻪ ﯼ ﺧﻮﺩﻣﺎﻥ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺑﺒﺮﯾﻢ ﺗﺎﺯﻩ ﻫﻮﯾﺖ ﻭﺍﻗﻌﯿﺶ ﻣﻌﻠﻮﻡ ﻣﯿﺸﻮﺩ!
    ﻣﺮﯾﺪﺍﻥ ﭼﻮ ﺍﯾﻦ ﺳﺨﻦ ﺑﺸﻨﯿﺪﻧﺪ ، ﺑﻪ ﺗﺮﺗﯿﺐ ﺣﺮﻭﻑ ﺍﻟﻔﺒﺎ ﺍﺯ ﻣﺎﺷﯿﻦ ﭘﯿﺎﺩﻩ ﺑﮕﺸﺘﯽ ﻭ ﺩﺳﺖ ﺑﺮ ﺳﺮ ﺯﻧﺎﻥ ﻭ ﮐﻼﻍ ﭘﺮ ﮐﻨﺎﻥ ﺗﺎ ﺍﺗﻮﺑﺎﻥ ﺻﺪﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﻭ ﺍﺯ ﺧﺮﻭﺟﯽ ﺍﻭﻝ ﻭﺍﺭﺩ ﺧﯿﺎﺑﺎﻥ ﺷﺮﯾﻌﺘﯽ ﺷﺪﻧﺪﯼ ﻭ ﺍﺯ ﭘﻞ ﺭﻭﻣﯽ ﺑﻪ ﻗﯿﻄﺮﯾﻪ ﺭﺳﯿﺪﻧﺪﯼ ﻭ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺣﻠﻘﻪ ﺗﺎ ﺍﺑﺪ ﺑﺎﻗﯽ ﻣﺎﻧﺪﻧﺪ.

تصویر در دسترس نیست

ﺭﻭﺯﯼ ﺩﺧﺘﺮﮎ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭﺵ ﭘﺮﺳﯿﺪ: ﻣﺎﻣﺎﻥ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﻫﺎ ﺍﺯ ﮐﺠﺎ ﺍﻭﻣﺪن؟ ﻣﺎﺩﺭﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩ:ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﺁﺩﻡ ﻭ ﺣﻮﺍ ﺭو ﺧﻠﻖ ﮐﺮﺩ،ﺍﻭنا ﺑﭽﻪ ﺩﺍﺭ ﺷﺪﻧﺪ ﻭ ﺍﯾﻦ ﺟﻮﺭﯼ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺑﻪ ﻭﺟﻮﺩ ﺍﻭﻣﺪ.
    ﺩﻭ ﺭﻭﺯ ﺑﻌﺪ ﺩﺧﺘﺮ ﻫﻤﯿﻦ ﺳﻮﺍﻝ ﺭﻭ ﺍﺯ ﭘﺪﺭﺵ ﭘﺮﺳﯿﺪ. ﭘﺪﺭﺵ ﭘﺎﺳﺦ ﺩﺍﺩ: ﺧﯿﻠﯽ ﺳﺎﻝ ﭘﯿﺶ ﻣﯿﻤﻮﻥ ﻫﺎ ﺗﮑﺎﻣﻞ ﯾﺎﻓﺘﻨﺪ ﻭ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﭘﺪﯾﺪ ﺍﻭﻣﺪ ..
    ﺩﺧﺘﺮﮎ ﮐﻪ ﮔﯿﺞ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﻧﺰﺩ ﻣﺎﺩﺭﺵ ﺭﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ: ﻣﺎﻣﺎﻥ ﺗﻮ ﮔﻔﺘﯽ ﺧﺪﺍ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﻫﺎ ﺭﻭ ﺁﻓﺮﯾﺪ ﻭﻟﯽ ﺑﺎﺑﺎ ﻣﯿﮕﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﻫﺎ ﺗﮑﺎﻣﻞ ﯾﺎﻓﺘﻪ ﯼ ﻣﯿﻤﻮﻥ ﻫﺎ ﻫﺴﺘﻨﺪ … ﻣﻦ ﮐﻪ ﻧﻤﯽ ﻓﻬﻤﻢ!
    ﻣﺎﺩﺭﺵ ﮔﻔﺖ: ﻋﺰﯾﺰ ﺩﻟﻢ ﺧﯿﻠﯽ ﺳﺎﺩﻩ ﺍﺳﺖ، ﻣﻦ ﺑﻬﺖ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﯼ ﺧﻮﺩﻡ ﮔﻔﺘﻢ ؛ ﺑﺎﺑﺎﺕ ﺩﺭﻣﻮﺭﺩ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﺧﻮﺩﺵ!!

تصویر در دسترس نیست

قورباغه توی کلاس وَرجه وُرجه میکرد. آقای افتخاری گفت : قاسم این قورباغه رو از کلاس بنداز بیرون !
    قاسم گفت : آقا اجازه ؟ ما از قورباغه میترسیم.
    آقای افتخاری گفت : ساسان تو این قورباغه رو بنداز بیرون ! ساسان گفت : آقا اجازه ؟ ما هم میترسیم.
    آقای افتخاری گفت : بچه ها کی از قورباغه نمی ترسه ؟
    من گفتم : آقا اجازه ؟ ما نمیترسیم !!!
    آقای افتخاری گفت : کیف و کتابتو بردار گمشو از کلاس برو بیرون …
    گمون کنم محمود منو لو داده باشه و گرنه آقای افتخاری از کجا میدونست که من قورباغه رو به کلاس آوردم ؟!

تصویر در دسترس نیست

12 سپاس: kahkeshan، شایسته، jaj، mahsa joon، behnam25، Holtek، دلشاد، 313-KaMiKaZe، Kishe Mehr، بچه مثبت، garfild، javad1020

• شایسته

:83: دومیه بامزه بود :3:
    2 سپاس: jaj، pAshMak

• jaj

این مریدان نفهمیدند که شیخ همانا سیاست ورزیده است برای خالی کردن و پیاده نمودن مریدان از ماشین و آنان را گرفتار دور باطل نموده است تا خود با همان داف مذکور دو نفری از میدان کاج به سمت میدان صنعت رفته سپس با گرفتن مسیر اتوبان بابایی به سمت جاده چالوس سیر نموده اند
    وا اسفا از این همه مرید کودن

3 سپاس: Holtek، Kishe Mehr، pAshMak

• mahsa joon

1 سپاس: pAshMak

• Holtek

هر سه طنزنامه بسي جالب بودندي و فرضيه جلال جالبناكتر :1:
    3 سپاس: jaj، pAshMak، Kishe Mehr

• 1 سپاس: pAshMak

• Kishe Mehr

نقل است شیخُنا در روزی دیگر با پیکان گوجه ای 67 از همان حوالی گذر کردندی که همان دختر وی را دستخوش متلک کردندی که تو ای کچل چگونه ای؟ و تا آن روز شیخُنا همی ندانستندی که کچل می باشند. و مریدان از دو رویی این دختر، فغان به سر دادندی و خشاتک ها بُبریدندی و سر به کوه و دامان پناه ببردند :bahone:
    2 سپاس: pAshMak، jaj

• pAshMak

نقل قول: شایسته
    دومیه بامزه بود

فدای تو :8:

نقل قول: jaj
    این مریدان نفهمیدند که شیخ همانا سیاست ورزیده است برای خالی کردن و پیاده نمودن مریدان از ماشین و آنان را گرفتار دور باطل نموده است تا خود با همان داف مذکور دو نفری از میدان کاج به سمت میدان صنعت رفته سپس با گرفتن مسیر اتوبان بابایی به سمت جاده چالوس سیر نموده اند
    وا اسفا از این همه مرید کودن

این مریدان اگر تجربه توراداشتندی فهمیدندی ولیکن وااسفا که همه تازه کاروبی تجربه :101:

mahsa joon,

:11:

نقل قول: Holtek
    هر سه طنزنامه بسي جالب بودندي و فرضيه جلال جالبناكتر

جلال این چیزهارو زیردودچراغ تجربه کرده :24:

دلشاد,

:11:

نقل قول: Kishe Mehr
    نقل است شیخُنا در روزی دیگر با پیکان گوجه ای 67 از همان حوالی گذر کردندی که همان دختر وی را دستخوش متلک کردندی که تو ای کچل چگونه ای؟ و تا آن روز شیخُنا همی ندانستندی که کچل می باشند. و مریدان از دو رویی این دختر، فغان به سر دادندی و خشاتک ها بُبریدندی و سر به کوه و دامان پناه ببردند

توخودیک پاشیخ اجل هستی. نکنه این ها بخشی ازدفترخاطراتت هست؟؟؟ :37:

3 سپاس: Kishe Mehr، jaj، Holtek

• Kishe Mehr

نقل قول: pAshMak
    توخودیک پاشیخ اجل هستی. نکنه این ها بخشی ازدفترخاطراتت هست؟؟؟

یعنی لو رفتم؟ :68:

• pAshMak

یعنی لو رفتم؟

بلهههههه چجوووورم...حدس میزدم ولی شک داشتم :28:

2 سپاس: Kishe Mehr، jaj

• Holtek

جلال این چیزهارو زیردودچراغ تجربه کرده

بله دقيقا همينطوره ، جلال حق استادي بگردن همه ماها داره :1:

3 سپاس: Kishe Mehr، pAshMak، jaj

• Kishe Mehr

جلال این چیزهارو زیردودچراغ تجربه کرده :24:

یحتمل از زمین خاکی هم شروع کرده باشه ها :37:

• Kishe Mehr

بلهههههه چجوووورم...حدس میزدم ولی شک داشتم :28:

به باورهایت شک نکن، به شکهایت باور نکن :24:
    علامه ی دهر جناب آیت الله العظمی مجتبی ب.ب :25:

• pAshMak

بله دقيقا همينطوره ، جلال حق استادي بگردن همه ماها داره

پس چقدرررررررر متواضعه که زیاااااد رونمیکنه این تواناییهاش رو

به باورهایت شک نکن، به شکهایت باور نکن
    علامه ی دهر جناب آیت الله العظمی مجتبی ب.ب

علامه دهر ب .ب برو مدرک اجتهادت روبذاردرکوزه وآبش روبخور :10:

2 سپاس: jaj، Kishe Mehr

• jaj

بله دقيقا همينطوره ، جلال حق استادي بگردن همه ماها داره

یحتمل از زمین خاکی هم شروع کرده باشه ها

من که در محضر اساتیدی چند چون شیخ مجتبی و دکتر رضا سالها باید تلمذ کنم تا به وادی زمین های خاکی بتوانم نزدیک شوم
    الان من بوقچی بیش نیستم

2 سپاس: pAshMak، Kishe Mehr

• pAshMak

نقل قول: jaj
    من که در محضر اساتیدی چند چون شیخ مجتبی و دکتر رضا سالها باید تلمذ کنم تا به وادی زمین های خاکی بتوانم نزدیک شوم
    الان من بوقچی بیش نیستم

وبازهم تواضع وشکسته نفسی؟استادجلال شاگردانتان اعتراف کردند به توانایی های شما :24:

2 سپاس: Kishe Mehr، jaj
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: