ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
چه خبـــــر ازدنیـــــای هنــــــرمندان؟؟؟
pAshMak
▧ تصویر در دسترس نیست
شهاب حسيني به مناسبت هفدهمين سالگرد ازدواجش متن زيبايي را در شبکه اجتماعي منتشر کرد...
کنار من تمام تو .... چقدر شبیه دنیامه
*برای هفدهمین سال در کنار هم بودن*
وقتی در کنار تو هستم هیچ آرزوی جدیدی اتفاق نخواهد افتاد. غم ممنوع است و غصه قدغن. وقتی در کنار تو هستم انگار کن زمین هم نمی چرخد. در جایت جا به جا نشو. دلم جا به جا می شود . آن وقت تیترهای یک روزنامه تغییر خواهد کرد و خواهد نوشت به عجایب هفتگانه ی جهان یکی اضافه شد. وقتی در کنار تو هستم باید هم به عجایب هفتگانه اضافه شود ، آنقدر که دلم عجیب میشود . نگاه کن در کنار تو که باشم اوج می گیرم و با تمام وجودم احساس می کنم رنگ زندگی عشق میشود ... دوست دارم همه ی آرزوهای خوب را برای خودم بردارم اما حقیقت چیز دیگری ست تا من هستم تمام آرزوهای خوب جهان برای تو گلچین خواهد شد.
کنار من باش ، تا همیشه حالم خوب می شود و هوای بودنم لطیف... برای سبز و مانا ماندن این پیمان راه بسیار پیموده ایم ... ایستگاه به ایستگاه زندگی را با هم گام شمرده ایم و تا پایان همواره خواهیم ماند در کنار هم ....
این را بدان تابی نهایت یادگار ماندگاریست :
کنار تو درگیر آرامشم
همین از تمام جهان کافیه
همین که کنارت نفس می کشم ...
▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیستنیوشا ضیغمی و همسرش در شهر لندن!
نیوشا ضیغمی به تازگی عکسی از خود و همسرش منتشر کرده است...
در عکس منتشر شده نیوشا ضیغمی و آرش پولادخان در کنار ساعت بیگ بن در لندن قرار گرفته اند.
بیگ بن بزرگترین و معروفترین برج ساعت جهان است که از سطح زمین، ۹۳.۳ متر ارتفاع دارد.
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستبهنوش بختیاری و برادرزاده اش!
بهنوش بختیاری دوعکس جدید از خود منتشر کرده است. در یکی از عکس ها او به همراه برادرزاده اش ایلیا حضور دارد...
▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیستچهره بدون آرایش ترانه علیدوستی و سحر دولتشاهی
سحر دولتشاهی و ترانه علیدوستی از دوستان صمیمی یکدیگر هستند...
سحر دولتشاهی (زادهٔ ۱۶ مهر ۱۳۵۸، تهران) بازیگر ایرانی سینما، تئاتر و تلویزیون است. او فارغالتحصیل ادبیات نمایشی و مترجمی زبان فرانسه است.
ترانه علیدوستی-Taraneh Alidoosti (متولد ۲۲ دی ۱۳۶۲ در تهران) بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر و مترجم ایران است.
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستخانم بازیگر 41ساله با دوست 35 ساله اش نامزد کرد!
▧ تصویر در دسترس نیست
کمتر علاقمندی به سینما است که نام کامرون دیاز را نشنیده باشد, این بازیگر توانا که این روزها 41 سالگی را تجربه می کند, طبق اخرین اخبار منتشر شده, نامزد کرده است.
او با بنجی مدن که یک گیتاریست حرفه ایست مدتی است که رابطه عاشقانه ای دارند.
این روزها خبر می رسد که کامرون دیاز با این گیتاریست 35 ساله نامزد کرده است.
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
lion1360
ممنون از خبر رسانی پارمیس خانم
دلشاد
jaj
pAshMak
خواهش میکنم
ای جااااااااانم دوستش داری؟
ازبس که گریم میکنه
▧ تصویر در دسترس نیست
شایسته