ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
>:>:> دست چپ بـــالا <:<:<
pAshMak
دلیل نامگذاری این روز، انتقاد از این است که تمامی ابزارها و امکانات برای راست دست ها طراحی شده اند( مانند صندلی های یک دسته، صندلی راننده در خودروها، قانون های راهنمایی رانندگی، میزهای پر کردن فرم در بانک ها و اداره ها و...) و چپ دست ها را مجبور به کاربرد از دست راست می کنند.
همچنین یکی از هدف های این روز پیکار با باورهای خرافاتی درباره چپ دست هاست.
چپدستی به معنای گرایش طبیعی افراد در بهکارگیری از دست چپ برای انجام کارهای گوناگون و بهویژه نوشتن است. پژوهش های گوناگون نشان میدهد که در جامعه های گوناگون، ۷۰ تا ۹۰ درصد جمعیت، راستدست و دیگران چپدست هستند. درصد بسیار کمی نیز توانایی به کار بردن هر دو دست را دارند.
پژوهشگران دانشگاه آکسفورد به تازگی ژنی را کشف کرده اند که گمان می رود فاکتور بروز چپدستی است.
▧ تصویر در دسترس نیست
هنوز بعد از اين همه وقتي به آخرين لقمه غذا كه ميرسم قاشق را به دست چپم ميدهم. هنوز هم چاقو و قيچي دست راست را به دست چپم ميگيرم. هنوز ساعتم را براي اين كه موقع نوشتن اذيتم نكند به دست راستم ميبندم! هنوز هم وقتي ميخواهم اجازه بگيرم دست چپم را بلند ميكنم، هنوز هم وقتي با تلفن صحبت ميكنم گوشي دست چپم است، هنوز هم وقتي روي صندلي راست دست دانشگاه مينشينم با دست چپم مينويسم، هنوز... هنوز هم همه چي راست دست است و من چپ دستم!
هميشه موقع پركردن فرم ثبت نام كنكور گزينه چپ دستي را علامت ميزنم ولي وقتي موقع كنكور ميرسد يادشان ميرود كه من چپ دستم...
خيليها را ميشناسم كه انگار خجالت ميكشند جلوي ديگران نشان دهند چپ دست هستند. و خيليها را ميشناسم كه وقتي ميبينند كه تو چپ دستي طوري بهت نگاه ميكنند كه انگار از مريخ آمدي.
بگذريم.
بد نيست اين را بدانيد كه محققان مغزرا به دونيم كره تقسيم كردند، كه اين دو از چندين نقطه به هم اتصال و وابستگي پيچيدهاي دارند و اطلاعات در حال عبور از اين نواحي هستند.
نيم كره راست مغز مركز پردازش چيزهاي بصري و ديداري ، فضايي، حس و ادراك مستقيم، موزيك ، هنر ، قوه نبوغ است ، در حالي كهنيم كره سمت چپ مركز پردازش و كنترل زبان ، استدلال و برهان و كلام و سخنگويي است.
هريك از ايندو نيم كره قسمت مخالف بدن را كنترل ميكنند، يعني نيم كره راست دست چپ و نيم كره چپ دست راست را كنترل ميكند، كه اين مسئله باعث تقويت قسمتهاي كنترل شده از هر دو نيم كره ميشود.
در واقع ميتوان گفت كساني كه چپ دست هستند نيم كره راست فعالتري نسبت به بقيه دارند.
اين را هم بد نيست بدانيد كه تنيچند از هنرمندان طراز اول جهان كه دستي معجزهگر داشتهاند، از جمله" ميكل آنژ"، " لئونارد داوينچي"،" رامبران" و "پيكاسو" چپدست بودهاند.
"باخ"،" بتهوون"،" انيشتن"،" اسحاق نيوتن" ،" مونتسكيو"، "ابن خلدون" ، "جبران خليل جبران"، "شكسپير" ،" چارلي چاپلين" و "فرد آستر" و بسياري ديگر نيز در زمره چپ دستها ياد شدهاند.
گفته ميشود بسياري از مديران شركتهاي رايانهاي از جمله بيل گيتس آقاي كامپيوتر هم چپ دست است
▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیست]
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیستروز جهاني چپ دست هاست! ▧ تصویر در دسترس نیست
روزي كه به همه يادآوري ميكند چپدستها از راستدستها با هوشترند!
حس خوبی داره، حسی که ۹۰ درصد بقیه آدما نمیتونن درکش کنن
حس خاص بودن
▧ تصویر در دسترس نیست۱۳ آگوست روز جهانی چپ دستها مبارک▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
شایسته
برادر منم چپ دسته
Holtek
دلشاد
بندری
حالا يه چيز جالب تر اينكه باجناقم با خانومش جفت شون چپ دستند بچه شون هم چپ دست شده و نكته جالبتر اينكه شماره شناسنامه جفت شون هم يكيه جا الخالق
pAshMak
ماچپ دست ها هم تورودوست میداریم آقای امین آقا
برادر منم چپ دسته و خیلی باهوش
ممنووووووووونم عزیزدلم
ایوللللللللللللل به داداش باهوووشت
ممنوووونم ماهم همینطور
دلشاد,
حالا يه چيز جالب تر اينكه باجناقم با خانومش جفت شون چپ دستند بچه شون هم چپ دست شده و نكته جالبتر اينكه شماره شناسنامه جفت شون هم يكيه جا الخالق
ای جـــــــــــــــــان ببوسش ازطرف من خسروجان
ان شاالله زنده باشه زیرسایه پدرومادرمهربونش.جریان باجناقت هم خیلییییییی
جالب وعجیبه. به هرحال اینجوری هم پیدامیشه دیگه
▧ تصویر در دسترس نیست
zrnznn
قطعا ، حالا من رو از تو همه چپ دستا هم بیشتر دوست دارید، اینطور نیست؟
.
.
.
شایسته,
آقا بهروز این حرکت که رفتی یعنی چی؟!
ای جونم...عمه نجمه اش به قربونش.....
حالا من نکته جالبتری بهت بگم
پدر من و شوهر مدیرمون هر دو نه تنها شماره شناسنامه هاشون یکیه! ، بلکه سال های تولدشون هم یکیه
تازه یکیو می شناسم که شماره پلاک خونشون با شماره پلاک خونه شوهر سابقش یکی بود
.
.
.
پارمیس جون ممنونم بابت زحمتی که کشیدی
pAshMak
AND ME TOO
▧ تصویر در دسترس نیست
tiktik
Kishe Mehr
روز راست دست ها کی هستش؟
مبارکتون باشه
pAshMak
ممنووووونم
ای جـــــــــان میگردم برات پیدامیکنم
ممنووووووووونم
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
من که فکر میکنم 364 روز سال روز ِ راست دستهاست
خودخواه هم خودتی
pAshMak
زهرمار به سلیقه من شک داری؟ اصلا به من چه خودت بروبگردپیداکن
بفرمایید نوشابه. خوشحالم هم هستی؟
خوشم میادخودت میدونی چی میخوام بهت بگم
خانوم معلم ازمون دیکته گرفت من بجای اینکه از راست به چپ بنویسم از چپ به راست نوشتم
معلمم تعجب کرده بود ولی بهم صفر داد لامصب در حالی که همه رو درست نوشته بودم
الان سال هاست این خاطر تو کل فامیلا پیچیده که من از بچگی دانشمند بودم
ایوللللللللللل خیلی سخته هاااااااا
ممنووووووونم ما چپ دست ها هم دوستت داریم
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
زهرماره کجایی؟
ممنون.نوشابه خوب نیست. اگر میشه دلستر بذار برام
من از کجا باید بدونم؟
بعد این همه مدت اگر نشناسمت که بهم نمیگن مجتبی
من یه دست چپو دوس دارم، اونم بنظرت منو دوس داره؟
pAshMak
فرق نمیکنه.مارماره دیگه برادرمن
یعنی روکه نیست سنگ پای زرقانه
بعد این همه مدت اگر نشناسمت که بهم نمیگن مجتبی
ازهمونجاااااااا باید بدونی الان فهمیدی دیگه؟
ولی اگه نخوان بگن مجتبی چی میگن اونوقت؟؟؟؟
من رومسخره کردی؟ میگی برات خواهری کنم آستین بالا بزنم برم واست خواستگاری اونوقت خودت یکی روزیرسرگذاشتی؟؟؟؟
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
خودت گفتی مار فرق میکنه ها
اگر زرقان اومده باشی که حتما اومدی، میدونی که معدن ما معدن زر است
بلههههههههه مگه میشه نفهمید
می تونن فور اگزمپل یه خان بذارن بعدش
pAshMak
نمیگم تابمونی توی خماری
من سنگ پاپیداکردم توش اونم تویی
آواز خوندنت گرفته اونم توی تاپیک چپ دستا؟؟؟
نوشابه؟؟؟آهااااااااان دلسترگفتی
نه نزدم زیرقولم باید باهاش حرف بزنم ولی آخه تو نمیذاری که...هی حواسم روپرت میکنی
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
نگو .. خودت که گفتی شیرازیو دوس دارم
تو رو خدا راحت باش.. بگو...
دیدم اینجا سوت و کوره گفتم یه اهنگی بذارم حال و هوا عوض بشه
قرار شد امروز باهاش صحبت بکنیا...
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→