₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » 4 اشتباه روزانه در بین افراد
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » 4 اشتباه روزانه در بین افراد

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

4 اشتباه روزانه در بین افراد

1442 بازدید، 7 پست، نویسنده: lion1360

• lion1360

مسواک زدن همیشه هم خوب نیست

مسواک زدن بعد از صرف غذاهای اسیدی بویژه میوه‌ها و آبمیوه‌ها می‌تواند باعث تضعیف مینای دندان شود. که به مرور زمان باعث تغییر در رنگ دندان‌ها نیز می‌شود

ناطق: محققان عنوان می‌کنند: 4 اشتباه روزانه در بین افراد وجود دارد که سلامتی آنان را تهدید می‌کنند و این در حالی است که مردم از این عادات غلط نیز بی‌اطلاع هستند.

1- مسواک زدن همیشه هم خوب نیست

مسواک زدن بعد از صرف غذاهای اسیدی بویژه میوه‌ها و آبمیوه‌ها می‌تواند باعث تضعیف مینای دندان شود. که به مرور زمان باعث تغییر در رنگ دندان‌ها نیز می‌شود.

راهکار: حداقل 40 دقیقه بعد از صرف صبحانه دندان‌های خود را مسواک بزنید و اجازه دهید کلسیوم موجود در غذا جذب دندان هایتان شود.

2- باز کردن پنجره اتومبیل

آلودگی هوا به هنگام ساعات شلوغی در صبح در سطح خیابان‌ها و اتوبان‌ها تا 10 برابر افزایش پیدا می‌کند. دود حاصل از سوخت‌های دیزلی می‌تواند منجر به ابتلا به سر درد و سرطان و حمله قلبی شود.

راهکار: تا حد امکان به‌ ویژه به هنگام صبح خود را در معرض هوای آزاد قرار ندهید و از سیستم تهویه استفاده کنید.

3- قرار دادن غذا در داخل ظروف پلاستیکی و گذاشتن در مایکروفر به هنگام ناهار و در نهایت گرم کردن آن ظروف پلاستیکی ممکن است ذوب شود و به مواد غذایی شما وارد شوند. این امر می‌تواند منجر به نازایی و تخریب هورمون‌های بدن نیز شود.

راهکار: از ظروف شیشه ای برای گرم کردن غذا در داخل مایکروفر استفاده کنید و یا حتی الامکان غذا را در منزل بر روی اجاق گاز گرم کنید و از ظرف‌های استیل عایق حرارتی برای گرم نگاه داشتن آن استفاده کنید.

4-بررسی ایمیل‌هایتان بعد از ساعت 9 شب به وسیله تلفن همراه

تحقیقات دانشگاه فلوریدای استرالیا نشان می‌دهند کسانی که از تلفن همراهشان بعد از ساعت 9 شب برای انجام امور کاری و اینترنتی استفاده می‌کنند به هنگام صبح با حالت ضعف و خستگی از خواب بیدار می‌شوند. از طرف دیگر اختلال ساعات خواب و کم خوابی می‌تواند باعث افزایش احتمال ابتلا به سکته مغزی شود.

راهکار: محل شارژ تلفن همراهتان را در خارج از اتاق خواب و استراحت خود قرار دهید و در صورت امکان آن را بعد از ساعت 9 شب خاموش کنید.

10 سپاس: garfild، شایسته، دلشاد، pAshMak، bita.b، Aramesh، zrnznn، مرتضی صولتی، 313-KaMiKaZe، javad1020

• 1 سپاس: lion1360

• Kishe Mehr

فکر کردم همه ی این موارد مربوط به مسواک زدنه! گفتم اخه باز کردن پنجره چه ربطی به مسواک داره! :83:
    مرسی کاکو هاشم 1189

1 سپاس: lion1360

• Aramesh

hellooww
    sory chera alan nemitunam varede safhe aslio page vorud be anjoman besham man
    vase man injuriye ya moshkele site
    sory az soleam midonam be in ja marbut nemishe
    sory midam
    ;)

1 سپاس: lion1360

• lion1360

نقل قول: دلشاد
    321

داش بهروز :43:
    نقل قول: Kishe Mehr
    فکر کردم همه ی این موارد مربوط به مسواک زدنه! گفتم اخه باز کردن پنجره چه ربطی به مسواک داره!

عنوان ویرایش کردم داش مجتبی :10:

نقل قول: Aramesh
    hellooww
    sory chera alan nemitunam varede safhe aslio page vorud be anjoman besham man
    vase man injuriye ya moshkele site
    sory az soleam midonam be in ja marbut nemishe
    sory midam
    ;)

سلام آرامش خانم
    مشکلتون حل شد خواهرم :37:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: