₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » داعش در 40 کیلومتری مرز کرمانشاه!!+چندخبر
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » داعش در 40 کیلومتری مرز کرمانشاه!!+چندخبر

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

داعش در 40 کیلومتری مرز کرمانشاه!!+چندخبر

3249 بازدید، 17 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

نیروهای گروه افراط گرای اسلامی داعش پس از اشغال شهر جلولا در استان دیاله عراق، مواضع خود را در این شهر تقویت کردند.

این شهر با مرزهای ایران 40 کیلومتر فاصله دارد. استان دیاله در شرق بغداد پایتخت عراق قرار دارد.

شهر جلولا در نزدیکی شهر خانقین و مرز خسروی در استان کرمانشاه است.

این شهر پس از درگیری شدید میان داعش و نیروهای نظامی کردستان عراق سقوط کرد.

درگیری ها با داعش در مناطق شمالی و مرکزی عراق همچنان ادامه دارد.

داعش در 40 کیلومتری مرز کرمانشاه!!+چندخبر

همزمان اتحادیه اروپا به اعضای این سازمان اجازه داد به صورت انفرادی به کردستان عراق اسلحه بدهند.

نمایش یا پنهان متن
    به نوشته رویترز، اعضای اتحادیه اروپا از دست یابی به موضع مشترک درباره ارائه مستقیم سلاح به کردهای عراق بازماندند اما راه را باز گذاشتند تا هر یک از کشورهای عضو در صورت تمایل به طور جداگانه به صادرات مستقیم سلاح به کردستان عراق اقدام کند.

قبل از این مسعود بارزانی رئیس منطقه کردستان عراق از جامعه بین الملل خواسته بود با ارائه سلاح به کردهای عراق، به آنها در مقابله با گروه داعش کمک کند.

منابع دیپلماتیک گفته اند کشورهای اروپایی تنها پس از هماهنگی کامل با دولت مرکزی بغداد، به کردستان عراق سلاح خواهند داد. البته برخی کشورهای اروپایی هم با ارائه سلاح به کردستان عراق مخالف اند.
    فرانسه، ایتالیا و چک از جمله موافقان ارائه سلاح به کردستان عراق هستند.

قبل از این هم دولت آمریکا از ارائه مستقیم سلاح سبک و مهمات به کردستان عراق خبر داد.

نیروهای داعش پیش از با شکست نظامیان کردستان عراق (پیشمرگه) توانستند برخی مناطق این منطقه را تصرف کنند. آنها هم اکنون برای اشغال شهر اربیل مرکز کردستان عراق تلاش می کنند.

تصویر در دسترس نیست

ریش‌ کاشتن برای پیوستن به داعش

اخبار رسیده از انگلستان حاکی از آن است که یک دختر انگلیسی هندی‌الاصل در یک اقدام عجیب اقدام به کاشتن ریش در صورت خود کرده است.

تصویر در دسترس نیست

سایت «ادیان‌نیوز» با انتشار این خبر نوشت: این دختر هدف خود از این کار را پیوستن به گروهک تروریستی داعش اعلام کرده است.

تصویر در دسترس نیست

این دختر انگلیسی در گفت‌وگو با برخی از خبرگزاری‌ها مدعی شده است که از جهاد نکاح می‌ترسد و به همین خاطر اقدام به این کار کرده است.

تصویر در دسترس نیست

وی گفته است که "مجاهدان به دنبال زنان هستند ولی من با تغییر قیافه در صدد آن هستم که از چنگ آنان رها شده و با دشمنان داعش بجنگم و آنها را نابود سازم".

2 تصویر این بخش در دسترس نیستآخرین وضعیت «سیمین بهبهانی»

پسر سیمین بهبهانی گفت این شاعر از چهارشنبه پیش (15 مردادماه) تا کنون یک هفته است در کماست و وضعیتش تغییری نکرده است.

علی بهبهانی در گفت‌وگویی، درباره آخرین وضعیت سیمین بهبهانی که در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری است گفت: ضریب هوشیاری ایشان شش است و برای این‌که امیدوار باشیم از کما دربیایند حداقل باید به 12 برسد.
    نمایش یا پنهان متن
    او در ادامه اظهار کرد: پزشکان از بهبود ایشان قطع امید نکرده‌اند و وضعیت جسم‌شان بد نیست. باید منتظر باشیم تا چشم باز کنند. البته ایشان این اواخر نشانه‌های آلزایمر داشتند و اگر به هوش بیایند تشخیص محیط و شناختن آدم‌ها برای‌شان دشوار است. هر کس چند روز در کما باشد باید مدتی بگذرد تا اطراف را بشناسد و این برای ایشان تشدید می‌شود.

علی بهبهانی همچنین گفت تنفس سیمین بهبهانی از طریق دستگاه انجام می‌شود، هرچند وضعیت جسمش رضایت‌بخش است و امیدوارند تا هرچه زودتر سطح هوشیاری‌اش بالا برود و چشم باز کند.

بیماری این شاعر به خاطر نارسایی ریوی و قلبی است که نارسایی ریوی بر قلبش تأثیر گذاشته است

11 سپاس: Holtek، jaj، 313-KaMiKaZe، دلشاد، بچه مثبت، tiktik، garfild، Kishe Mehr، hadi04، ژنرال، شایسته

• Holtek

مرسی پشمک. من فکر میکنم داعش با ورود به ایران حکم مرکشو امضا میکنه
    2 سپاس: pAshMak، Kishe Mehr

• pAshMak

نقل قول: Holtek

خواهش میکنم .آخ دلم میخواد پاش برسه اونوقت داغونش میکنن

الان هم اینها نمیخوان واردمرزعراق بشن وگرنه کاری ندارن ازبین بردنشون

• jaj

اون خبر دومت فکر کنم برخواسته از ذهن بعضی ها بوده
    اون خانمه برای شرکت در یک مسابقه این کارو کرده 15 سالم طول کشیده تا اینجوری شده
    نمایش یا پنهان متن
    یک زن انگلیسی هندی‌تبار پس از بلند کردن موی صورت خود برای مدت هفت سال در نمایشگاه عکس بهترین موی صورت جهان شرکت کرد.

«هارنام کائور»، 23 ساله پس از تحمل انتقادهای فراوان به دلیل ظاهر خود بالاخره در یک نمایشگاه جدید عکس با عنوان «صاحب بهترین موی صورت جهان» حضور پیدا کرد. هارنام که تنها زن حاضر در نمایشگاه است از سن 16 سالگی و زمانی که متوجه شد به سندرم پلی‌کیستیک تخمدان مبتلاست، موهای صورت خود را کوتاه نکرد.

این زن که یکی از 60 فرد انتخاب شده برای شرکت در این نمایشگاه است، گفت: احساس خوبی است که تنها زنی با این ظاهر خاص در میان تمام مردان شرکت‌کننده باشید. اکنون احساس قوی بودن دارم. هارنام پس از آنکه در آیین سیکای هند غسل تعمید گرفت از کوتاه کردن موی صورت خود منع شد و تصمیم گرفت خود را با این شرایط بپذیرد.

این زن همچنین گفت: زمانی که تصمیم به بلند کردن موی صورت خود داشتم دلیلم تنها آیین مرسوم در مذهب‌مان بود اما با گذشت زمان دلایل شخصی جایگزین آن شد.

به گزارش روزنامه دیلی‌میل، هارنام افزود: اکنون احساس یک زن با اعتمادبه‌نفس و شجاع را دارم که از پا گذاشتن روی هنجارهای جامعه هراسی ندارم.

بیچاره سیمین بهبهانی :2:

1 سپاس: pAshMak

• pAshMak

نقل قول: jaj
    اون خبر دومت فکر کنم برخواسته از ذهن بعضی ها بوده
    اون خانمه برای شرکت در یک مسابقه این کارو کرده 15 سالم طول کشیده تا اینجوری شده

اتفاقا عکس چهارمیش برای خودم هم خیلی آشنااومد

والله ایسنا گذاشته بود معمولا معتبربوده .فکرکنم اونم توزرد ازآب دراومده :43:

نقل قول: 313-KaMiKaZe
    امروز میرن مرز رو مین گذاری کنن دیروز گفت امروز میریم مین گذاری کنیم

ولی اگه بخواد بیاد جلو ایران واقعا خودش دست بکار میشه برای کشتن همشون

اولین جوخه ارتش هست که دوستمم تو ارتش هست

آخیییی...خدا نگهدارشون باشه. خیلی وحشتناکه

ازجنگ خوشم نمیاد البته شنیدم الان مرز کاملا آماده هستن برای ورودشون

1 سپاس: 313-KaMiKaZe

• 1 سپاس: pAshMak

• SaMaN TaJ

منو حلال کنید،روحم شاد 313
    2 سپاس: pAshMak، hadi04

• محسن صائب

نقل قول: Holtek

امیدوارم وارد نشوند .. وگرنه موضوع به این راحتی ها هم نیست

• pAshMak

نقل قول: 313-KaMiKaZe
    مرز اماده هست برای ورودشون اول باید دید اصلا نزدیک مرز می تونن بشن که بخوان وارد بشن

ایشالا همینطور بشه چون مردم اون مناطق هنوز فراموش نکردن جنگ قبلی رو

نقل قول: SaMaN TaJ
    منو حلال کنید،روحم شاد

ای وااااااااااای خدانکنه.....

نقل قول: محسن صائب
    امیدوارم وارد نشوند .. وگرنه موضوع به این راحتی ها هم نیست

درسته امکان اینکه برخی کشورها بهش کمک کنن هست ولی

قوای نظامی ایران رونباید نادیده گرفت

• Kishe Mehr

این گروه داعش هم سرشون زیاد باد داره

• pAshMak

نقل قول: Kishe Mehr
    این گروه داعش هم سرشون زیاد باد داره

یخورده بیشتر اززیاد.فکرکردن ایران هم اون عراقی های بینوای بدون تجهیزات هستن

1 سپاس: Kishe Mehr

• محسن صائب

نقل قول: pAshMak
    درسته امکان اینکه برخی کشورها بهش کمک کنن هست ولی

قوای نظامی ایران رونباید نادیده گرفت

خوشبختانه شما جونها تجربه جنگ رو ندارید . امیدوارم تجربه هم نکنید . موضوع واقعا بغرنج تر از این مواردی هست که شما فکر میکننید

• pAshMak

نقل قول: محسن صائب
    خوشبختانه شما جونها تجربه جنگ رو ندارید . امیدوارم تجربه هم نکنید . موضوع واقعا بغرنج تر از این مواردی هست که شما فکر میکننید

بله حق باشماست تجربه نکردیم ولی دنیای اطرافمون پرشده از جنگ وخونریزی محسن جان

جسته وگریخته میتونیم درک کنیم .

• hadi04

ممنون پشمک جان ولی اینو بدون داعش هیچگاه تنهایی برای مقابله با ایران اقدامی نمیکنه ممکنه با یه حمله خارجی همراه بشه نفوذش که بتونه تاثیر گذار باشه ولی با شناختی که از هموطنام دارم توی درگیری نظامی شکست ناپذیریم چون در این زمینه ترسی به دل راه نمیدیم
    نقل قول: SaMaN TaJ
    منو حلال کنید،روحم شاد

سامان دایی تنها نیستی کسی اومد یه میسکال بنداز روی گوشی دایی تا ترتیبشونو بدم :4:

• pAshMak

نقل قول: hadi04
    ممنون پشمک جان ولی اینو بدون داعش هیچگاه تنهایی برای مقابله با ایران اقدامی نمیکنه ممکنه با یه حمله خارجی همراه بشه نفوذش که بتونه تاثیر گذار باشه ولی با شناختی که از هموطنام دارم توی درگیری نظامی شکست ناپذیریم چون در این زمینه ترسی به دل راه نمیدیم

اره احتمالا برخی ازکشورای عربی مخفیانه ساپورتش میکنن ولی مامیتونیم نابودش کنیم

1 سپاس: hadi04

• zrnznn

از دختری که صورتش مو داشته باشه بدم میاد :21: ....حالا هر هدفی که داشته باشه..... :30:
    دختر باید مرتب و تر و تمیز باشه

2 سپاس: شایسته، pAshMak

• شایسته

من چند ماه پیش عکس این دختررو دیده بودم که تووی توضیحاتش نوشته بود بخاطر
    یه سری اختلالات صورتش مو دراورده :7:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: