₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » دختـــــرا معتـــــــادتـــــــرن یاپســــرا؟
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » دختـــــرا معتـــــــادتـــــــرن یاپســــرا؟

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

دختـــــرا معتـــــــادتـــــــرن یاپســــرا؟

2292 بازدید، 45 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

نقل قول: 313-KaMiKaZe
    خوب دیدم که می گم
    خودت الان چند سالته الان ؟؟
    دختر خوب هم کم شده انصافا

فکر می کنی چرا فقط 1 دختر تو دلم جا باز کرد حتی دستامو گرفت چون انقدر ازش ازمون و تست و... گرفتم تا بهش دل بستم و عاشقش شدم 2.5 سال کنار هم بودیم

من 25 سالمه ولی مطمئن باش هرچقدراین یکی کم شده اون یکی یعنی پسرخوب کمتره :24:

نقل قول: 313-KaMiKaZe
    ارزو بر جوانان عیب نیست

منظورت خودته دیگه؟؟؟؟؟ :72:

1 سپاس: 313-KaMiKaZe

• Life Dream

اون قسمت كه گفته خانمها دو برابر آقايون در شبكه هاي اجتماعي عضو هستن رو كاملاً موافق هستم، قصد توهين ندارم ولي تنها كاري كه اين كاربران انجام ميدن در اين شبكه ها اين هست كه يه عكس خودشونو با حالت عشوه قرار ميدن و منتظر تاييد زيبايي و قربون صدقه رفتن پسرا توو كامنتهاشون ميمونن، واقعاً چرا خانمها اين كارو ميكنن؟؟ واقعاً خجالت اوره :frustrated:
    منظورم فقط همون قشر خاص بود نه همه خانمها.

2 سپاس: pAshMak، شایسته

• pAshMak

نقل قول: Life Dream
    منظورم فقط همون قشر خاص بود نه همه خانمها.

حرف حق جوابی نداره :24:

• Holtek

هر دو گزینه صحیح است ، چون دخترا هم دارن با پسرا حرف می زنن دیگه :4:
    1 سپاس: pAshMak

• pAshMak

نقل قول: Holtek
    هر دو گزینه صحیح است ، چون دخترا هم دارن با پسرا حرف می زنن دیگه

به نکته خوبی اشاره کردی :10:

1 سپاس: Holtek
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: