ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
4 رکوردبسیـــــارعجیب درکتـــــاب گینس
pAshMak
بیشترین تعداد مار در دهان
▧ تصویر در دسترس نیست
این رکورد بسیار عجیب در دست یک جوان به نام “جک بیبی” است که در سال 2009 به آن دست یافت. او توانست به مدت 10 ثانیه 11 مار مرگبار را در دهانش جای دهد و در این مدت هیچکدام او را نیش نزدند. این رکورد در کنار اینکه بسیار خطرناک است میزان زیادی نیز ریسک ابتلا به بیماری های مختلف در آن وجود دارد.
بیشترین مسافت پرت شدن در تصادف
▧ تصویر در دسترس نیست
در یکی از شب های سال 2001 تصادفی در اتوبان های آمریکا رخ داد که طی آن یکی از رکوردهای گینس به ثبت رسید. در این تصادف “متیو مک نایت” با یک خودروی در حرکت تصادف کرد و 35 متر دورتر از محل حادثه به زمین رسید.
او در این حادثه آسیب زیادی ندید و یکی از شانه ها و لگن او شکست . هنگامی که او در بیمارستان بستری بود مسئولین گینس برای ثبت رکورد به سراغ او رفتند.
تحمل بیشترین وزن روی سر
▧ تصویر در دسترس نیست
“جان ایوانس” کسی است که به خاطر رکورد دست نیافتنی اش بسیار معروف شد. او تا به حال چندین بار این رکورد را حابه جا کرده است اما هیچکس به رکورد او نزدیک هم نشده است.
آخرین رکوردی که جان به ثبت رساند نه داشتن یک مینی ماینر 160 کیلویی روی سرش بود که توانست دزدیک به 33 ثانیه این کار را انجام دهد.
سریع ترین کاهش وزن
▧ تصویر در دسترس نیست
این رکورد یکی از سخت ترین و همچنین خطرناک ترین مورادی است که در کتاب گینس وجود دارد و تا به حال افراد زیادی بوده اند که برای رسیدن به آن تلاش کرده اند ولی در میانه راه جان خودشان را از دست داده اند.
رکورد این بخش در دستان خانمی به نام “روزالی بردفورد” است که توانست در طول 3 سال نزدیک به 420 کیلوگرم وزن کم کند اما او نیز در حین کم کردن وزن به علت سکته قلبی جان خودش را از دست داد.
▧ تصویر در دسترس نیست
tiktik
Kishe Mehr
در عرض کمتر از یک ماه حدود 7 کیلو کم کردم
pAshMak
مگه رکورد زدی؟ درچه زمینه ای؟
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
pAshMak
میگمااااااااااا پس چی بودی مجتبی؟؟/شکمت الان دومترجلوترازخودته وااااااااای بجال اون موقع
خداشفاشون بده الهی
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
اون موقع خیلی هیکلی بودم الان کمترهیکلی شدم
pAshMak
هیکلی؟؟؟به اون شکم چاقت میگی هیکلی؟؟؟
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
موقعی هم که شکم داشتم روی فرم بود
pAshMak
آخ آ آخ کمش کن مجتبی....بازداره شعله ورمیشه
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
یک هیکل مزخرفی دارم که حد نداره. شکم گنده، سرم کچل، کمرم خمیده، چشمام لوچ، کلا هیچ جای درستی توی بدنم ندارم
pAshMak
زهرانار...ایناروواسه یکی بگوکه توروندیده باشه
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
انار کجایی باشه؟
خب تو که منو دیدی بگو چه جوری ام
pAshMak
خب تو که منو دیدی بگو چه جوری ام
انار ساوه خوشمزست مجتبی...
گفتم دیگه چاق شکم گنده
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
زهرش کجایی باشه اونوقت؟
از فضایل اخلاقی و ظاهری و باطنی من فقط همینو دیدی؟
نمایش یا پنهان متن
pAshMak
خب آره...چیزدیگه هم هست مگه؟؟؟
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
بقول اون بنده خدا ننننننننننننننننه اصلا
pAshMak
همین دیگه...باید باشه که من بگم...ازخودم که نمیتونم برات خصایص نیکوبتراشم
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
از فضائل خودت مقداری به من بگو. تو که فضایلت زیاده
pAshMak