ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
زلزله 6/1 ریشتری در ایلام +چندخبـــر
pAshMak
توکلا گیج میزنی ازپریروز که اون عکسارودیدی
فکر؟؟؟وااااااااااااای جدی میگی؟ ایولللللللللل خوشحالم کردی
فکرکردم فکرکردن رونمیدونی
اول فکر کردم دارن بیدارم میکنن،یهو بیدار شدم دیدم به صورت خیلی لایت دارم تاب میخورم بعد که به لوستر نگاه کردم فهمیدم لزلزس ولی به حالت لایت بازم گرفتم خوابیدم،گفتم فوقش میمیرم دیگه بعد که رفتم سر کار فهمیدم که مرکزش ایلام بوده
ای بابا چقدررررررر ریلکسی تو سامان
خدایی نکرده اگه چیزی میشد چی....
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
کدوم عکسا؟
فکرکردم فکرکردن رونمیدونی
حالا خودت میدونی؟
pAshMak
زهــــــــراناااااااااار..همون تاپیک عکسایی که شما رو گیج میکند
ازتوبیشترمیدونم
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
ببین تا زمانیکه ذهنم کاملا لود بشه حرفاتو واضح بگو، چون گیج بودم عکسات کلا گیجتر هم کرد منو
pAshMak
آخییییییییییی دیدی چی شد؟پسرم ازدست رفت
ببین گیج بودنت روننداز تقصیرمن
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
بندازم گردن کی؟
pAshMak
گردن تنبلی خودت...اااااااااااااااا خب یکم بخودت تکون بده چیزی نمیشه هاااااااا
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
از قدیم گفتن یه سوزن به خودت بزن یه جوالدوز به دیگران
pAshMak
دیگران نه من...من که دیگران نیستم فامیل دورم
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
تو فامیل نزدیکی نه دور
pAshMak
دیگه بدتررررر
▧ تصویر در دسترس نیست
pAshMak
سخنگوی اورژانس گفت: کل مصدومان زلزله مورموری ۱۴۲ نفر است. از این تعداد ۱۳۳ نفر مرخص شده اند یا در حال ترخیص هستند، تنها مشکل فعلی کمبود آب و چادر است به خصوص اینکه زلزله زدگان در این شرایط باید گرمای ۵۰ درجه را تحمل کنند.
خبرگزاری فارس: ۱۴۲ نفر در زلزله مصدوم و ۱۳۳ نفر مرخص شدند/گرمای ۵۰ درجه زلزله زدگان را آزار میدهد
مجتبی خالدی در گفت و گو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس افزود: از مجموع 142 مصدوم زلزله امروز مورموری در استان ایلام 100 نفر به بیمارستان آبدانان اعزام شدند که از این تعداد 91 نفر درمان سرپایی و ترخیص شدند و از 9 نفر باقیمانده که هنوز بستری هستند یکی به بیمارستان ایلام اعزام شد و بقیه نیز به زودی مرخص می شوند.
وی گفت: 32 نفر دیگر از مصدومان این زلزله نیز در مرکز بهداشتی-درمانی مورموری تحت مداوای سرپایی قرار گرفتند و مرخص شدند یا در حال ترخیص هستند.
وی ادامه داد: حال هیچ یک از مصدومان نگران کننده نیست فقط 2 نفر از مصدمانی که به ایلام اعزام شدند نیاز به مراقبت بیشتری دارند.
سخنگوی اورژانس کشور اضافه کرد: همه خدمات بهداشتی-درمانی لازم به زلزله زدگان ارائه شده است حتی شیر رژیمی یکی از نوزادان خاص نیز تأمین شده است.
وی گفت: تنها مشکل موجود رسیدگی به وضعیت بهداشتی منطقه برای پیشگیری از بیماریهای بعدی است، باید زلزله زدگان در کمپهایی اسکان داده شوند که سرویس و امکانات بهداشتی لازم را داشته باشد،هر چه زودتر باید چادر و اسکان اضطراری برای زلزله زدگان تأمین شود و مهمتر از همه تأمین آب آشامیدنی سالم و قابل اطمینان است.
خالدی افزود: فعلاً قرار است آب مورد نیاز زلزله زدگان از طریق آبهای بطری شده تأمین شود تا تانکرهای حامل آبهای بهداشتی به منطقه برسد.
وی اضافه کرد: مسئله مهمی که برای زلزلهزدگان آزار دهنده است، گرمای هوای بالای 50 درجه است بنابراین باید هر چه زودتر چادر و اسکان اضطراری برای زلزله زدگان تأمین شود.
▧ تصویر در دسترس نیست
SaMaN TaJ
داشتیم تخمه میخوردیم
افسوس میخورم واسه همت بالایی که داریم،از جامون تکون هم نخوردیم
pAshMak
داشتیم تخمه میخوردیم یعنی آخر بیخیالی هااااااا
افسوس میخورم واسه همت بالایی که داریم،از جامون تکون هم نخوردیم فقط تکون خوردن وسیله ها رو با ذوق و شوق میدیدم
میگم سامان مطمئنی کرمانشاهی هستی؟نسبتی با شیرازی ها نداری؟
ولله اونها به تنبلی معروف شدن توی ایران ولی ماشالله تو فکرکنم رکورد داری
▧ تصویر در دسترس نیست
zrnznn
اره دیشب شدیدتر بود....یعنی درسته ریشترش کمتر بود ولی نمیدونم چرا ما شدیدتر از صبح احساسش کردیممم....دیگه من واقعا ترسیدیم
و دوبار نماز آیاتو خوندم هم واسه صبحیه و هم واسه شب...دیشب خیلی بد بودددددددد....خیلی ترسیدمممممم.........
Kishe Mehr
ولله اونها به تنبلی معروف شدن توی ایران ولی ماشالله تو فکرکنم رکورد داری
فکر کنم همون یک باری که اومد شیراز، دیگه تاثیرش رو گذاشته روش
pAshMak
اگه باتوهم نشین شده باشه کافیه دیگه
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
راستش با هم ننشستیم فقط مقداری با هم قدم زدیم توی پاساژ
pAshMak
همون کافیه...هم نفس شدن باتو مساویست با انتقال ویروس تنبلی
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr