₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » مرتضی پاشایی: میخواهند به زور مرا بکشند!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » مرتضی پاشایی: میخواهند به زور مرا بکشند!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

مرتضی پاشایی: میخواهند به زور مرا بکشند!

4393 بازدید، 23 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

یک خواننده پاپ به انتشار برخی شایعات درباره وضعیت جسمی‌اش واکنش نشان داد.
    مرتضی پاشایی که در ماه‌های اخیربار‌ها و بار‌ها شایعه فوت‌اش در شبکه‌های اجتماعی عنوان شده، در اجرای برنامه‌اش در اراک، نسبت به این حاشیه سازی‌ها واکنش نشان داد و گفت: «عده‌ای دوست دارند به زور من را بکشند. به خدا من زنده‌ام!»

تصویر در دسترس نیست

وی در ادامه افزود: «من تقریبا هر شب در یکی از شهرهای کشور مشغول دیدار با هوادارانم هستم و فقط همین موضوع باعث شده با انرژی تمام بتوانم با بیماری‌ام بجنگم.» خواننده «یکی هست» همچنین پس از اطلاع از ارسال پیامک‌هایی با محتوای فوت این خواننده به برخی خبرنگاران حوزه موسیقی در گفتگویی کوتاه گفت: «قطعا این موضوع را به صورت جدی پیگیری خواهیم کرد.»

«مهدی کرد» (مدیر برنامه‌های پاشایی) نیز ضمن اعلام پیگیری این موضوع از طریق مراجع قانونی، از دوستداران این خواننده خواست که به این قبیل شایعات توجهی نکنند.»

این خواننده در ماه‌های گذشته در حال مبارزه با یک بیماری داخلی است و مراحل درمان‌اش زیر نظر اکیپ پزشکی تجهیز شده‌ای در حال انجام است.

«مهدی کرد» پیش از این در گفتگویی از مشورت با این اکیپ پزشکی برای چیدمان اجراهای شهرستانی این خواننده خبر داده بود.

نمایش یا پنهان متنبیوگرافی مرتضی پاشایی از زبان خودش

مرتضی پاشایی هستم متولد ۱۳۶۳/۵/۲۰ ساکن غرب تهران (آریا شهر) و در حال حاضر دانشجوی رشته گرافیک هستم از دوران کودکی همیشه نسبت به موسیقی یه حس خاص و مبهمی داشتم.

و میدونستم که یک روز باید همین راه رو دنبال کنم.در سن ۱۴ سالگی موسیقی رو با زدن گیتار شروع کردم ولی درحین کار با مخالفت خانواده مواجه شدم.

ولی بازم با پای فشاری های خودم وعلاقه ای که به موسیقی داشتم سر از کر باز نزدم وهرگز پشیمون از ادامه راه نشدم. وبه این کار ادامه دادم و خوب الان چند سالی هست که دیگه این کارو به صورت حرفه ای دنبال میکنم و اصولا تمام وقتم رو صرف این کار میکنم تا بتونم بهترین کار با کیفیت عالی بیرون بدم و به هیچ عنوان کارم رو سطحی دنبال نمیکنم.

بیشتر موزیک های خارجی گوش میدیم علاقه زیادی هم به مصاحبه کردن ندارم. دوست آروم و بی سرو صدا بیام بالا برخلاف دیگران خصوصیات اخلاقی من یا همیشه خیلی آروم هستم یا خیلی شوخی میکنم. با هرکسی نمی تونم بسازم خیلی حساس هستم.

آغاز فعالیت هنری مرتضی پاشایی

مرتضی پاشایی از سال ۱۳۸۹ با انتشار اینترنتی قطعات خود شروع به کار کرد، او با قطعه یکی هست به شهرت رسید. مرتضی پاشایی را پیرو سبک شادمهر عقیلی و محسن یگانه می‌دانند. مرتضی پاشایی در پاییز سال ۱۳۹۱ با انتشار آلبوم یکی هست به جمع خوانندگان آلبوم دار پاپ ایران پیوست. به اعتقاد خیلی از کارشناسان مرتضی پاشایی پدیده سال موسیقی پاپ فارسی بود.

آلبوم‌های مرتضی پاشایی

یکی هست: نخستین آلبوم مرتضی پاشایی که در سال ۱۳۹۱ منتشر شد. این آلبوم دارای ۱۲ قطعه است. ترانه سراهای این آلبوم، مهرزاد امیر خانی و علی بحرینی هستند. آهنگسازی این آلبوم را خود مرتضی پاشایی انجام داده و کار تنظیم را نیز مرتضی پاشایی و میلاد ترابی انجام داده‌اند.

تک آهنگ‌های مرتضی پاشایی

-روز برفی (همراه با محمدرضا گلزار) -ادعای عشق (نسخه غیر رسمی) - عصر پاییزی - بغض (تقدیم به بنیامین بهادری) - جاده یک طرفه - نفس - به گوشت میرسه - بزار بگم - چند روز - چشمای من - چطور دلت اومد - دل من دل تو - دروغ دوست داشتنی - عشق من - گریه کن - ماه من - من و ببخش - مثل شیشه - میخوام بگم - می‌میرم - تقصیر - تو فکرتم - تو راست میگی - یادته - یکی هست - زیادی - شاید بپرسی -ستایش -گل بیتا -روتو برگردون -حالا اومدی -تورفتی -گل اطلسی -بزار بگم -ماه من -قسم -آدم کش -ادم آهنی

بیماری مرتضی پاشایی

مرتضی پاشایی خواننده پاپ کشورمان مدتی است که با یک بیماری سخت دست و پنجه نرم می کند وی بر اثر بیماری گوارش مدتی در بیمارستان بستری شد و تحت عمل جراحی قرار گرفت.

2 تصویر این بخش در دسترس نیست

5 تصویر این بخش در دسترس نیست تصویر در دسترس نیست

دانلود: MORTEZA PASHAEE - ZIYADI

10 سپاس: دلشاد، tiktik، بندری، zrnznn، شایسته، Kishe Mehr، 313-KaMiKaZe، garfild، علیرضا، jaj

• 1 سپاس: pAshMak

• pAshMak

دلشاد,
    به چی فکرمیکنی بهروز؟

1 سپاس: دلشاد

• دلشاد

نقل قول: pAshMak
    به چی فکرمیکنی بهروز؟

آخه موندم کی میخواد اینو بکشه :4:

2 سپاس: tiktik، pAshMak

• pAshMak

نقل قول: دلشاد
    آخه موندم کی میخواد اینو بکشه

خب بهروزجان بنده خدا هنوززنده هست ولی بارها توی خبرگزاری ها

وفیس بوک اعلام کردن که براثرسرطان ازدنیا رفته... واسه همین داره میگه

من رونکشید

1 سپاس: دلشاد

• tiktik

عاشق آهنگاشم همشون نازن :8:
    ولی بمیره باهال میشهها :20: :15: کلی از اینی که هست معروف تر میشه این دو سه ماه که هی شایعه ی مرگش پخش میشه :111: باعث شده کلی طرفدارا و اونایی که میشناسنش زیاد بشن بیشتر از :est: شاید حتی نزدیکایه :prs:
    ایرانییم دیگه مرده پرستیم :58:

1 سپاس: pAshMak

• pAshMak

نقل قول: tiktik
    ایرانییم دیگه مرده پرستیم

کاملااااااااااا درسته ..خصلت بدی هست که وجودداره. البته اینکه شهرت هنرمندان بعداز

مرگشون بیشترمیشه شامل حال همه جای دنیاست....شما میبینی که اکثر نقاشان معروف

زمان حیاتشون فقیر وتهیدست بودند ولی الان هرتابلوشون میلیونها دلارفروش میره

1 سپاس: tiktik

• بندری

من حتي يه دونه پوسترشو كه يه نوار مشكي هم گوشه اش زده بودند ديدم تا اين حد :4: يارو داشت زار زار گريه مي كرد
    2 سپاس: pAshMak، Kishe Mehr

• pAshMak

نقل قول: بندری
    من حتي يه دونه پوسترشو كه يه نوار مشكي هم گوشه اش زده بودند ديدم تا اين حد :4: يارو داشت زار زار گريه مي كرد

بنده خدا هنوززنده هست ونفس میکشه براش مجلس ختم میگیرن

اینم ازون کاراییه که فقط توی ایران دیده میشه :19: عجب هنرمندیم ما ایرانیا :10:

1 سپاس: بندری

• zrnznn

بعضی از آهنگاشو خیلی دوست دارمممممممم
    مخصوصا اون ترانه نگران منی که تیتراژ شروع ماه عسل بود :d-_-b:

مرسی پارمیس عزیزم:46:

• شایسته

یکی هستش رو خیلی دوست دارم :8:

خداوند طول عمر باعزت بهش بده :48:

• Kishe Mehr

مدتی پیش میخواست بیاد شیراز هرچی گشتم بلیط کنسرتش گیرم نیامد که برم. ایشالله همیشه سالم باشه...

• pAshMak

نقل قول: zrnznn
    بعضی از آهنگاشو خیلی دوست دارمممممممم
    مخصوصا اون ترانه نگران منی که تیتراژ شروع ماه عسل بود

آره اون آهنگش هم قشنگه .من این روبخاطر تیتر تاپیک گذاشتم :8:

نقل قول: شایسته
    یکی هستش رو خیلی دوست دارم

خداوند طول عمر باعزت بهش بده

قبلا توی یکی ازتاپیکام گذاشته بودمش. ان شاالله همه بیماران شفاپیداکنن :24:

نقل قول: Kishe Mehr
    مدتی پیش میخواست بیاد شیراز هرچی گشتم بلیط کنسرتش گیرم نیامد که برم. ایشالله همیشه سالم باشه

حتما دیر جنبیدی بخاطر همون تنبلی معروف شیرازی ها :5:

1 سپاس: Kishe Mehr

• Kishe Mehr

حتما دیر جنبیدی بخاطر همون تنبلی معروف شیرازی ها

دیر خبردار شدم :17: توی سایتها رفتم و اموزشگاه های فروش بلیط هم زنگ زدم گفتن کلا تموم شده :22:
    البته شاید متغیر شیرازی بودن توش دخیل بوده باشه :83:

• pAshMak

دیر خبردار شدم توی سایتها رفتم و اموزشگاه های فروش بلیط هم زنگ زدم گفتن کلا تموم شده
    البته شاید متغیر شیرازی بودن توش دخیل بوده باشه

شاید نه فرزندم حتماااااااااا دخیل بوده شک نداشته باش روی حرفای من :5:

• Kishe Mehr

شاید نه فرزندم حتماااااااااا دخیل بوده شک نداشته باش روی حرفای من

چشم مادر :10: شاید بدین دلیل بوده که نتونستم بگردم ببینم کی کنسرت داره :10:

نمایش یا پنهان متنیه اهنگش میگه: یکی هست ، تو قلبم.......... :8:

• pAshMak

چشم مادر شاید بدین دلیل بوده که نتونستم بگردم ببینم کی کنسرت داره

دلیل اون نگشتنت هم برمیگرده به تنبلیت. تنبلیت هم برمیگرده مقداریش به شیرازی بودنت

نمایش یا پنهان متن
    نقل قول: Kishe Mehr
    یه اهنگش میگه: یکی هست ، تو قلبم..........

ایشششششششش قبلا گذاشته بودم تویه تاپیک یادت نیست

• Kishe Mehr

دلیل اون نگشتنت هم برمیگرده به تنبلیت. تنبلیت هم برمیگرده مقداریش به شیرازی بودنت

حالا هی بگوها :22: حالا خوبه خودتم مقداریت شیرازیه وگرنه چی کار میکردی :37:
    ایشششششششش قبلا گذاشته بودم تویه تاپیک یادت نیست

مگه من گفتم یادم نیست؟ اومد توی ذهنم و منم یادآوریش کردم :65:

• pAshMak

نقل قول: 313-KaMiKaZe
    بعضی اهنگاش قشنگه و بعضی هاش چرت بعضی هاشم مزخرف

ولی از این ناراحتم که طفلی اول جوونی سرطان گرفت ایشالا خوب بشه

داره روندبهبودی روطی میکنه شکرخدا

نقل قول: Kishe Mehr
    حالا هی بگوها :22: حالا خوبه خودتم مقداریت شیرازیه وگرنه چی کار میکردی