₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » تنبیه راننـــدگـان از نــوع چینــی!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » تنبیه راننـــدگـان از نــوع چینــی!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

تنبیه راننـــدگـان از نــوع چینــی!

1401 بازدید، 13 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

جریمه های نقدی و محرومیت ها از جمله روش های مرسوم برای تنبیه رانندگانی است که به قوانین توجهی ندارند و با حرکات اشتباهشان جان انسان های دیگر را به خطر می اندازند اما در کنار این روش های اصولی گاهی اوقات موارد عجیبی هم برای تنبیه دیده می شود.

پلیس چین به تازگی یک تنبیه عجیب را برای راننده هایی که تخلفات رانندگی انجام می دهند در نظر گرفته است. در این روش راننده ای که خلافی را مرتکب شده است روبروی خودروی پلیس می نشانند و او باید به مدت 5 دقیقه بدون کمترین پلک زدن به چراغ های خودرو خیره شود.

تصویر در دسترس نیست

این روش در یکی از شهرهای جنوبی چین به نام «شنزن» اجرا می شود. راننده ها روی یک صندلی پلاستیکی کوچک می نشینند و چراغ خودروی پلیس هم بر روی پرنورترین حالت تنظیم می شود.

این جریمه ها یک اعتراض گسترده را در میان راننده ها به وجود آورده است. همچنین بسیاری از کاربران شبکه های اجتماعی نیز به دنبال آن هستند تا این روش را غیر انسانی و مخالف توصیه های پزشکی نشان بدهند اما هنوز پلیس چین به این اعتراضات عکس العملی نشان نداده است.

8 سپاس: Kishe Mehr، بندری، zrnznn، دلشاد، garfild، شایسته، jaj، tiktik

• Kishe Mehr

452

:4:

بچه که بودیم یه پسر خیلی خیلی فضولی بود به بچه هایی که میخواست گیر بده اونو خبردار نگه میداشت، و میگفت باید مستقیم به نور آفتاب نگاه بکنی! حالا یاد این جریان افتادم :4:

2 سپاس: pAshMak، jaj

• pAshMak

نقل قول: Kishe Mehr
    بچه که بودیم یه پسر خیلی خیلی فضولی بود به بچه هایی که میخواست گیر بده اونو خبردار نگه میداشت، و میگفت باید مستقیم به نور آفتاب نگاه بکنی! حالا یاد این جریان افتادم

کلا ازبچگی شر بودی مجتبی :43: نورآفتاب ضررش خیلی زیاده بخاطر اشعه ماورا بنفشش

1 سپاس: Kishe Mehr

• بندری

نقل قول: pAshMak
    کلا ازبچگی شر بودی مجتبی نورآفتاب ضررش خیلی زیاده بخاطر اشعه ماورا بنفشش

البته منظورش خودش نبود :50:

2 سپاس: pAshMak، Kishe Mehr

• Kishe Mehr

کلا ازبچگی شر بودی مجتبی نورآفتاب ضررش خیلی زیاده بخاطر اشعه ماورا بنفشش

فک کنم گیج بودنم به تو هم سرایت کرده :83: گفتم یکی از بچه ها، نگفتم که خودم این کارو کردم :4:

1 سپاس: pAshMak

• pAshMak

نقل قول: بندری
    البته منظورش خودش نبود

میدونم فهمیدم...

نقل قول: Kishe Mehr
    فک کنم گیج بودنم به تو هم سرایت کرده گفتم یکی از بچه ها، نگفتم که خودم این کارو کردم

نخیرم سرایت نکرده...تو بااون پسرمیگشتی که دیدی دیگه

پس باید شرارتش درتوهم وجود داشته باشه وگرنه اجازه نمیدادی چنین کاری کنه

1 سپاس: Kishe Mehr

• Kishe Mehr

پس باید شرارتش درتوهم وجود داشته باشه وگرنه اجازه نمیدادی چنین کاری کنه

اون از من بزرگتر بود و همین که کاری کردم که نتونه با من چنین کاری بکنه خودش خیلی کار بزرگی بود :10:
    نقل قول: بندری
    البته منظورش خودش نبود

بفرما چوک بندر هم شاهده :4:

• zrnznn

کلا هر چی جریمه بنویسن برا تخلفات رانندگی کمه، چون متخلفا تنها جون خودشونو به خطر نمیندازن و با کار های اشتباهتشون ممکنه به دیگران هم صدمه بزنن :21:

• 1 سپاس: pAshMak

• garfild

:13:
    کور میشن که

البته این چینی ها چشماشون بسته است زیاد اذیت نمیشن :4:

2 سپاس: pAshMak، شایسته

• pAshMak

نقل قول: zrnznn
    کلا هر چی جریمه بنویسن برا تخلفات رانندگی کمه، چون متخلفا تنها جون خودشونو به خطر نمیندازن و با کار های اشتباهتشون ممکنه به دیگران هم صدمه بزنن

خداییش باید جریمه هاروسنگین ترازینی که هست بکنن

نقل قول: garfild
    کور میشن که

البته این چینی ها چشماشون بسته است زیاد اذیت نمیشن

به نکته خیلیییییییییی خوبی اشاره کردی مرتضی :19:

1 سپاس: garfild

• شایسته

اونجاهم مثه ایرانه :7: هرکس هر قانونی بخواد وضع میکنه :7:
    :22:

• pAshMak

نقل قول: شایسته