ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
تنبیه راننـــدگـان از نــوع چینــی!
pAshMak
پلیس چین به تازگی یک تنبیه عجیب را برای راننده هایی که تخلفات رانندگی انجام می دهند در نظر گرفته است. در این روش راننده ای که خلافی را مرتکب شده است روبروی خودروی پلیس می نشانند و او باید به مدت 5 دقیقه بدون کمترین پلک زدن به چراغ های خودرو خیره شود.
▧ تصویر در دسترس نیست
این روش در یکی از شهرهای جنوبی چین به نام «شنزن» اجرا می شود. راننده ها روی یک صندلی پلاستیکی کوچک می نشینند و چراغ خودروی پلیس هم بر روی پرنورترین حالت تنظیم می شود.
این جریمه ها یک اعتراض گسترده را در میان راننده ها به وجود آورده است. همچنین بسیاری از کاربران شبکه های اجتماعی نیز به دنبال آن هستند تا این روش را غیر انسانی و مخالف توصیه های پزشکی نشان بدهند اما هنوز پلیس چین به این اعتراضات عکس العملی نشان نداده است.
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
بچه که بودیم یه پسر خیلی خیلی فضولی بود به بچه هایی که میخواست گیر بده اونو خبردار نگه میداشت، و میگفت باید مستقیم به نور آفتاب نگاه بکنی! حالا یاد این جریان افتادم
pAshMak
کلا ازبچگی شر بودی مجتبی
▧ تصویر در دسترس نیست
بندری
البته منظورش خودش نبود
Kishe Mehr
فک کنم گیج بودنم به تو هم سرایت کرده
pAshMak
میدونم فهمیدم...
نخیرم سرایت نکرده...تو بااون پسرمیگشتی که دیدی دیگه
پس باید شرارتش درتوهم وجود داشته باشه وگرنه اجازه نمیدادی چنین کاری کنه
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
اون از من بزرگتر بود و همین که کاری کردم که نتونه با من چنین کاری بکنه خودش خیلی کار بزرگی بود
بفرما چوک بندر هم شاهده
zrnznn
دلشاد
garfild
کور میشن که
البته این چینی ها چشماشون بسته است زیاد اذیت نمیشن
pAshMak
خداییش باید جریمه هاروسنگین ترازینی که هست بکنن
البته این چینی ها چشماشون بسته است زیاد اذیت نمیشن
به نکته خیلیییییییییی خوبی اشاره کردی مرتضی
▧ تصویر در دسترس نیست
شایسته