پیرزن با نا امیدی به دست و پای جوان می افتد و به او التماس می نماید ذره ای رح داشته باشد و تنهایش بگذارد و به او تجاوز ننماید.این سخنان پیرزن 91 ساله ای است که مورد تجاوز جوان 18 ساله قرار گرفته است.
جوان 18 ساله هنگامی که از پارتی شبانه بر می گشت و در خیابان سلانه سلانه راه می رفت به در و دیوار خانه ها می کویبید.پیرزن از همه جا بیخبر با خود فکر نمود حتما کسی به دیدنش امده است.در را گشود و جوان لایعقل وارد خانه شد.
▧ تصویر در دسترس نیست
جوان 18 ساله به نام “لی جوزف دیکسون” در حالی که پیرزن با نا امیدی از وی خواهش می نمود خانه را ترک نماید گوشش بدهکار نبود و ذره ای رحم به دل نداشت و پیرزن را مورد تجاوز بی رحمانه خود قرار داد.
استوارت ولز کاراگاه ولز جنوبی می گوید اتفاق بسیار جدی بود.و نگرانیهای زیادی را در بین شهروندان سبب شده است.پیرزن فرتوت درون خانه اش مورد حمله سبوعانه فردی قرار می گیرد.خانواده پیرزن از حادثه بوجود امده خیلی ناراحت شده اند.
دادگاه نیوپورت کراون گزارش داد در 24 ماه می در ساعات اولیه شب دیکسون در حالی که در خیابان قدم می زند به صورت اتفاقی درب برخی منازل را می کوید.
هنگامی که پیرزن 91 ساله در را باز می نماید دیکسون با خشونت هر چه تمام با زور وارد خانه می گردد و به وی را مورد هتک حرمت قرار می دهد.پیرزن مدت 2 هفته در بیمارستان بستری و سپس عازم خانه سالمندان شد.وی پس از بروز ان حادثه یارای رفتن به خانه اش را نداشته است.
بر اساس حکم قاضی پرونده دیکسون به خاطر تجاوز به پیرزن و همچنین چندین مورد سابقه تجاوزهای جنسی دیگر به 16 سال حبس محکوم شد
این خنده مربوط به خاطره ای است که هر موقع یادم میفته کلی میخندم نمایش یا پنهان متنیک رفیقی داشتم که 15سال قبل فوت کرد موقع فوت 70 سالش بود میگفت من جون بودم و توی روستا رندگی میکردم یک روز با خرم رفتم از ابگیر نزدیک روستا اب بیارم دیدم پیرزنی خم شده و داره اب میره منهم شیطونی شدم و اولش پیرزن کلی تقلا کرد که از دستم فرار کنه ولی عاقبت بهم گفت انشاا... بری حجر السود رو ببوسی 40سال بود که ................ خودش میگفت سال بعد به مکه مشرف شده بوده
خدا رحمتش کنه . کاملا جدی میگفت اتفاقا دیروز مراسم سال یکی از اقوام که توی حرم دفن هست ، رفته بودم - این رفیقمون هم توی صحن جمهوری دفن هست - رفتم و براش فاتحه ای خوندم فکرش رو نمیکردم این تاپیک امروز منو یادش بیاندازه
خدا رحمتش کنه . کاملا جدی میگفت اتفاقا دیروز مراسم سال یکی از اقوام که توی حرم دفن هست ، رفته بودم - این رفیقمون هم توی صحن جمهوری دفن هست - رفتم و براش فاتحه ای خوندم فکرش رو نمیکردم این تاپیک امروز منو یادش بیاندازه
این موضوع تجاوز برای خانوما تو این دوره زمونه شده یه مد . العان تو سر سگ بزنی میگه تجاوز ، البته این آقا چند مورد دیگه هم داشته ، ولی این جور که معلومه ، بله بعضی هاش حقیقت داره ولی بیشتریشو دارن کاسبی میکنن ، مخصوصأ در فنلاند و سوئد و آمریکا که دیگه پاشونو از گلیم شون دراز کردن و معمولأ در دادگاها این نوع پرونده هارو میدن دست قاضی زن که دیگه خدا بداد اون بدبخت برسه ، مخصوصأ در فنلاند که بو گندش در اومده ولی دادگستری اهمیتی نمیده و کار خودشو میکنه و صداشم درنمیارن .
pAshMak
جوان 18 ساله هنگامی که از پارتی شبانه بر می گشت و در خیابان سلانه سلانه راه می رفت به در و دیوار خانه ها می کویبید.پیرزن از همه جا بیخبر با خود فکر نمود حتما کسی به دیدنش امده است.در را گشود و جوان لایعقل وارد خانه شد.
▧ تصویر در دسترس نیست
جوان 18 ساله به نام “لی جوزف دیکسون” در حالی که پیرزن با نا امیدی از وی خواهش می نمود خانه را ترک نماید گوشش بدهکار نبود و ذره ای رحم به دل نداشت و پیرزن را مورد تجاوز بی رحمانه خود قرار داد.
استوارت ولز کاراگاه ولز جنوبی می گوید اتفاق بسیار جدی بود.و نگرانیهای زیادی را در بین شهروندان سبب شده است.پیرزن فرتوت درون خانه اش مورد حمله سبوعانه فردی قرار می گیرد.خانواده پیرزن از حادثه بوجود امده خیلی ناراحت شده اند.
دادگاه نیوپورت کراون گزارش داد در 24 ماه می در ساعات اولیه شب دیکسون در حالی که در خیابان قدم می زند به صورت اتفاقی درب برخی منازل را می کوید.
هنگامی که پیرزن 91 ساله در را باز می نماید دیکسون با خشونت هر چه تمام با زور وارد خانه می گردد و به وی را مورد هتک حرمت قرار می دهد.پیرزن مدت 2 هفته در بیمارستان بستری و سپس عازم خانه سالمندان شد.وی پس از بروز ان حادثه یارای رفتن به خانه اش را نداشته است.
بر اساس حکم قاضی پرونده دیکسون به خاطر تجاوز به پیرزن و همچنین چندین مورد سابقه تجاوزهای جنسی دیگر به 16 سال حبس محکوم شد
▧ تصویر در دسترس نیست
شایسته
pAshMak
آخه پیرزن 91 ساله چه جذابیتی داشته براش
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
محسن صائب
این خنده مربوط به خاطره ای است که هر موقع یادم میفته کلی میخندم
نمایش یا پنهان متن
یک رفیقی داشتم که 15سال قبل فوت کرد موقع فوت 70 سالش بودمیگفت
من جون بودم و توی روستا رندگی میکردم یک روز با خرم رفتم از ابگیر نزدیک روستا اب بیارم دیدم پیرزنی خم شده و داره اب میره منهم شیطونی شدم و
اولش پیرزن کلی تقلا کرد که از دستم فرار کنه ولی عاقبت بهم گفت
انشاا... بری حجر السود رو ببوسی
خودش میگفت سال بعد به مکه مشرف شده بوده
Kishe Mehr
یاد داستانی هم از شاه و وزیراش افتادم که البته بچه ها یه بار توی سایت گذاشته بودن تاپیکشو
pAshMak
خودت روکنترل کن مجتبی
محسن ترکیدم از خنده
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
نه ولم کن بذار بکشمش
اگر جریان اون وزیر رو می شنیدی دیگه از خنده غش میکردی
pAshMak
دستت روبخونش آلوده نکن....صبورباش تومیتوووووووونی
خب بعدا برام تعریف کن تا غش کنم
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
چشم
pAshMak
خب اگه گفت که هیچی ولی درغیراینصورت خودت باید تعریف کنی برام
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
خب بیا اسکایپ تا همین الان بهت بگم
pAshMak
آخه الان باید برم جایی...شب میام برام تعریف کن
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
pAshMak
مسافرت به کجا جلال؟ مکه؟
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
مکه نشد عیبی نداره من به آنتالیا هم راضیم
مرد بزرگ
محسن صائب
اتفاقا دیروز مراسم سال یکی از اقوام که توی حرم دفن هست ، رفته بودم - این رفیقمون هم توی صحن جمهوری دفن هست - رفتم و براش فاتحه ای خوندم
فکرش رو نمیکردم این تاپیک امروز منو یادش بیاندازه
pAshMak
بلهههههههه ...خوش بگذره چقدرهم قانعی تو
اتفاقا دیروز مراسم سال یکی از اقوام که توی حرم دفن هست ، رفته بودم - این رفیقمون هم توی صحن جمهوری دفن هست - رفتم و براش فاتحه ای خوندم
فکرش رو نمیکردم این تاپیک امروز منو یادش بیاندازه
خدارحمتش کنه... عجب جایی هم دفن شده
ولی خودمونیم خیلییییییییی شیطون بوده هااااااااااا
▧ تصویر در دسترس نیست
بابک
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→