"تنهایی مهربانم کرده است شبیه سربازی که از روی برجک دیده بانی برای تک تیرانداز آنسوی مرز دست تکان می دهد..."
دور آخر رولت روسی - حامد ابراهیمپور
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست"دوست داشتن کسی که معنی دوست داشتنت را نفهمد درست مثل توضیح دادن قانون نسبیت برای مادر بزرگت است تو چانه میزنی و او بافتنی اش را می بافد..."
آلبرت انیشتین
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست"گاهی حضور کسی اهمیت ندارد اما غیبتش خیلی آزاردهنده خواهد بود..."
سمفونی مردگان ـــ عباس معروفی
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست"دلم میخواد یه مدتی همینجور بیخیال، برای خودم زندگی کنم. فقط برای خودم ،حتی به خودم هم فکر نکنم ،همین جور بیفکر. بدون اینکه منتظر چیزی باشم ،یا منتظر کسی...!"
انتظار سحر ــــ محسن یلفانی
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست"آیا هیچ وقت با آدم هایی برخورد کرده اید که به نظر می رسد از روی تصادف نیست که بر سر راه شما قرار گرفته اند، بلکه نوعی حکمت بسیار دردناک در آن هست که زندگیتان را ناگهان از این رو به آن رو میکنند ...!"
کاناپه قرمز ـــ میشل لِبر
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست"آنقدر مدارا کرده ام که دیگر مدارا عادتم شده است وقتی خیلی نرم شدی همه تو را خم می کنند..."
سیمین دانشور ـــ سووشون
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست"باید از گفتنی هایی گفت که شاید بسیاری آن را می دانند، ولی شهامت ابراز آن را ندارند."
لئو تولستوی
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست"من به هیچ وجه چیزی را مسخره نمی کنم. این قدرت را دارم که به چیزی که نمی توانم درک کنم احترام بگذارم."
هاینریش بل ــــ عقاید یک دلقک
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست"ازدواج هم چيز جالبيه، مثل ارتش مي مونه! با وجودي كه همه ناراضين ولي بازم داوطلب داره!"
شیرینی شانس __ جک لمون
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست"اگر انسانی بیش از دیگران بداند، تنها می شود!"
کارل گوستاو یونگ
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست"تظاهر به عادی بودن یعنی داشتن لبخند بر لب وقتی میل به گریه دارد آدم را میکشد! "
برنده تنهاست - پائولو کوئلیو
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست"ﺁﺩﻡ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﺯ ﺭﻭﯼ ﻣﻨﺖ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻭﺳﻂ ﺩﻋﻮﺍ ﺳﺮ آﺩﻡ ﻣﯿﮕﺬﺍﺭﻧﺪ شناخت..."
بهومیل هرابال
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست"به کسی که دوستش داری بگو که چقدر بهش علاقه داری و چقدر در زندگی براش ارزش قائل هستی، چون زمانی که از دستش بدی مهم نيست که چقدر بلند فرياد بزنی... او ديگر صدايت را نخواهد شنيد!!"
پابلو نرودا
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست"بزرگترین پشیمانی ام ساعت ها جمله ساختن برای کسانی بود که لیاقت یک کلمه هم نداشتند...!"
pAshMak
"تنهایی
مهربانم کرده است
شبیه سربازی
که از روی برجک دیده بانی
برای تک تیرانداز آنسوی مرز
دست تکان می دهد..."
دور آخر رولت روسی - حامد ابراهیمپور
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست"دوست داشتن کسی که
معنی دوست داشتنت را نفهمد
درست مثل توضیح دادن قانون نسبیت
برای مادر بزرگت است
تو چانه میزنی و او بافتنی اش را می بافد..."
آلبرت انیشتین
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست"گاهی حضور کسی اهمیت ندارد اما غیبتش خیلی آزاردهنده خواهد بود..."
سمفونی مردگان ـــ عباس معروفی
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست"دلم میخواد یه مدتی همینجور بیخیال، برای خودم زندگی کنم. فقط برای خودم ،حتی به خودم هم فکر نکنم ،همین جور بیفکر. بدون اینکه منتظر چیزی باشم ،یا منتظر کسی...!"
انتظار سحر ــــ محسن یلفانی
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست"آیا هیچ وقت با آدم هایی برخورد کرده اید که به نظر می رسد از روی تصادف نیست که بر سر راه شما قرار گرفته اند، بلکه نوعی حکمت بسیار دردناک در آن هست که زندگیتان را ناگهان از این رو به آن رو میکنند ...!"
کاناپه قرمز ـــ میشل لِبر
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست"آنقدر مدارا کرده ام که دیگر مدارا عادتم شده است
وقتی خیلی نرم شدی همه تو را خم می کنند..."
سیمین دانشور ـــ سووشون
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست"باید از گفتنی هایی گفت که شاید بسیاری آن را می دانند، ولی شهامت ابراز آن را ندارند."
لئو تولستوی
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست"من به هیچ وجه چیزی را مسخره نمی کنم. این قدرت را دارم که به چیزی که نمی توانم درک کنم احترام بگذارم."
هاینریش بل ــــ عقاید یک دلقک
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست"ازدواج هم چيز جالبيه، مثل ارتش مي مونه! با وجودي كه همه ناراضين ولي بازم داوطلب داره!"
شیرینی شانس __ جک لمون
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست"اگر انسانی بیش از دیگران بداند، تنها می شود!"
کارل گوستاو یونگ
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست"تظاهر به عادی بودن یعنی داشتن لبخند بر لب وقتی میل به گریه دارد آدم را میکشد! "
برنده تنهاست - پائولو کوئلیو
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست"ﺁﺩﻡ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﺯ ﺭﻭﯼ ﻣﻨﺖ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻭﺳﻂ ﺩﻋﻮﺍ ﺳﺮ آﺩﻡ ﻣﯿﮕﺬﺍﺭﻧﺪ شناخت..."
بهومیل هرابال
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست"به کسی که دوستش داری بگو که چقدر بهش علاقه داری و چقدر در زندگی براش ارزش قائل هستی، چون زمانی که از دستش بدی
مهم نيست که چقدر بلند فرياد بزنی...
او ديگر صدايت را نخواهد شنيد!!"
پابلو نرودا
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست"بزرگترین پشیمانی ام ساعت ها جمله ساختن برای کسانی بود که لیاقت یک کلمه هم نداشتند...!"
ایلهان برک
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
شیرینی شانس __ جک لمون
اگر هدفت، هدف باشه و براش زحمت بکشی شیرینش رو حس میکنی.
کارل گوستاو یونگ
pAshMak
بسوزه پدرتجربه
یعنی الان منظورت خودته دیگه؟
▧ تصویر در دسترس نیست
بندری
وقتی خیلی نرم شدی همه تو را خم می کنند..."
سیمین دانشور ـــ سووشون
همه شون زيبا بودن ولي اين يكي خيلي به دلم نشست
mojde
garfild
pAshMak
garfild,
ممنونم
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
توکه منو میشناسی، یه حساب سر انگشتی بکن ببین تعداد دوستای فابریکم چندتاست؟
pAshMak
اون که بلهه ایشالا ولی خب تویجوری گفتی که انگاری چندتایی گرفتی وطلاق دادی
بذاربشمرم....
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
دور از جون
خب پس حالا چه نتیجه ای میگیریم؟
pAshMak
اوههههه اگه خانمت ببینه
که تنهانیستی چون دوستانی داری که برات جونشون روهم میدن
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr