ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
انتقاد نیکی کریمی از چالش «سطل یخ»+....
pAshMak
در متن منتشر شده «نیکی کریمی» آمده است:
میشه تو این کم آبی یه سطل آب رو هدر ندیم و خودمون یواشکی بریم به این همه مراکزی به کمک نیاز دارن یواشکی کنیم؟
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستانتقاد از گرفتن عکس سلفی با تابوت سیمین بهبهانی
حسین معززی نیا سردبیر نشریه سینمایی همشهری ۲۴ با اشاره به تصویر فردی که درحال گرفتن عکس یادگاری با تابوت سیمین بهبهانی است، در صفحه شخصی فیسبوک خود نوشت:
▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیستاولین مصاحبه مجری خبرساز پس از جدایی از آزاده نامداری
فرزاد حسنی در اولین مصاحبه اش بعد از جدایی از «آزاده نامداری» درباره مضرات فضولی صحبت کرد و این که چرا بعضی ها در زندگی دیگران سرک میکشند.
فرزاد حسنی مجری مشهور و البته این روزها خبرساز تلویزیون ایران پنج شنبه صبح مهمان برنامه«رادیو من» بود. او در اولین مصاحبه اش بعد از جدایی از «آزاده نامداری» درباره مضرات فضولی صحبت کرد و این که چرا بعضی ها در زندگی دیگران سرک میکشند.
▧ تصویر در دسترس نیست
نمایش یا پنهان متن
فرزاد حسنی در این برنامه هم غزل خواند وهم به سوالات مردمی پاسخ گفت. او چندین بار به مطالب سایت های خبری اشاره کرد و تلویحا گفت که همه اخبار و گزارش های منتشر شده را دنبال می کند. مثلا یک بار گفت : «در سایت ها نوشته اند من امروز آمدهام بازدید تو را پس بدهم.» در بخشی دیگر از صحبت هایش هم به مهران دوستی گفت: «سایتها عکس من را در عروسی برادرم منتشر کرده بودند. »
▧ تصویر در دسترس نیست
فرزاد حسنی در بخشی از برنامه پیشنهاد کرد که یک غزل عاشقانه را با مهران دوستی دو نفره اجرا کنند. او گفت: «من دوست دارم عاشقانه هایمان را با هم تقسیم کنیم. مهران می خواهد به سبک خودش عاشقی کند و من هم به سبک خودم. من و همکار گرانقدرم جناب آقای مهران دوستی روبروی همدیگر نشسته ایم با دو میکروفون مختلف. جفتمان پر از خاطرات عجیب و غریب و تجربه های متفاوت در زندگی هستیم. با دو معنی و نگاه متفاوت از عشق برای شما میخواهیم غزل بخوانیم. یک آدمی با فاصله سنی از من (مهران دوستی) و یک آدمی که ممکن است خام تر باشد. ببینید ما دو تا یک غزل عاشقانه را چگونه میخوانیم.»
▧ تصویر در دسترس نیست
پوستر جالبی از اکبر عبدی و فرهاد اصلانی
رونمایى از پوستر فیلم «خواب زده ها» به کارگردانى فریدون جیرانى که از اواسط شهریورماه در سینماهاى سراسر کشور اکران مى شود. فرهاد اصلانى، ساره بیات، صابر ابر، ملیکا شریفى نیا، شقایق فراهانى و اکبر عبدى بازیگران فیلم هستند.
خلاصه داستان: نازگل مشرقی دختر مجرد جنوب شهری به دلیل مشکلات اقتصادی زندگی اش در حال فرو پاشی است. آشنایی اتفاقی وی با فیروز نشاط کارخانه دار مجرد زندگی اش را دچار حادثه های جدیدی می کند.
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستاین مدلشو دیگه ندیده بودیم گاز گرفتن سگ توسط انسان
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستدرگذشت ناگهانی بازیگر جوان ایرانی بر اثر حمله قلبی!
اشکان بانکی بازیگر جوان کشورمان در سن 29 سالگی بر اثر حمله قلبی درگذشت.
▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیستابوالفضل پورعرب:سرطانم خوش خیم بوده و برطرف شده
ابوالفضل پورعرب در حاشیه مراسم تقدیر از جمشید هاشم پور در جمع خبرنگاران درخصوص وضعیت بیماری خود گفت: خوشبختانه سرطانم خوش خیم بوده و مشکلم برطرف شده است. بیماری من آنقدری نبود که بزرگ شد و من را کشتند.
بازیگر باسابقه سینمای ایران گفت: به دلیل حواشی زیاد سینما ترجیح می دهم از این پس کمتر از گذشته بازی کنم.
▧ تصویر در دسترس نیست
وی درخصوص اینکه آیا به نظر می رسد از سینما جدا شده است اظهار داشت: از سینما جدا نشده ام اما ترجیح می دهم که کمتر بازی کنم و دلیل این مساله حواشی است که در این حرفه می بینم.
نمایش یا پنهان متن
سوپر استار دهه ۷۰ سینمای ایران در رابطه با اینکه آیا با تهیه کننده ای برای بازی در فیلم جدیدی صحبت کرده است گفت: با دو تهیه کننده در رابطه با این مساله صحبت کرده ام که هنوز تصمیم نهایی را اتخاذ نکرده ام.
وی در مورد تفاوت سینمای امروز با دهه ۷۰ برای بازیگران گفت: آن زمان شرایط بسیار دشوار بود و ما برای بازی کردن باید خیلی مسائل را پشت سر می گذاشتیم اما امروز شرایط آسان شده و چیزهای زیادی برای پیشرفت بازیگران وجود دارد.
پورعرب در پاسخ به این سوال که چگونه موفق شد به یکی از محبوب ترین بازیگران دهه ۷۰ سینمای ایران و سوپراستار آن دوران تبدیل شود گفت: چون کسی نبود من سوپر استار آن زمان بودم. و این را بدانیم مردم هستند که ما را هنرمند می کنند و هنرمندان جوان باید به این مساله توجه زیادی کنند.
وی با بیان اینکه در هیچ فیلمی حاضر به توهین نبوده است اظهار داشت: در فیلم های من هیچگاه توهین نمی بینید و در طول این همه مدت به هیچ کس حتی در فیلم حرف بدی نزده ام زیرا نمی خواهم این کار تاثیر بدی بر روی خانواده ها بگذارد.
▧ 7 تصویر این بخش در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
بهنوش بختیاری و سگش
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستپرتاب سنگ تماشاگران، بازیکن تیم خودی را کُشت!
هواداران خشمگین یک تیم الجزایری بعد از مسابقه در حالی دست به شورش زدند که شاید فکرش را نمیکردند اقدامشان به مرگ یکی از بازیکنان تیم خودی ختم شود.
روز شنبه و در مسابقات لیگ فوتبال الجزایر تیم «شبیبه» به مصاف تیم «اتحاد» الجزایر رفت که این مسابقه با نتیجه ۲ بر یک به سود تیم «اتحاد» به پایان رسید. در انتهای مسابقه هواداران خشمگین تیم بازنده دست به شورش زدند که این شورش به مرگ یکی از بازیکنان تیمشان ختم شد.
▧ تصویر در دسترس نیست
تصویری از جسد ایبوسی در بیمارستان
آلبرت ایبوسی، مهاجم کامرونی تیم «شبیبه» بازیکنی بود که در پایان مسابقه و در جریان شورش هواداران این تیم، سنگی بر سرش اصابت کرد و به بیمارستان منتقل شد ولی در نهایت جان خود را به خاطر سنگی که از سوی هواداران پرتاب شده بود از دست داد.
▧ تصویر در دسترس نیست
جواد یساری: بعد از مرگم مجوز اجرا میگیرم!
«جواد یساری» یکی از شمایل موسیقی کوچهبازاری ایران است. یساری که در دهه 50 برای خود برو بیایی داشت، در سالهای بعد از انقلاب هیچگاه نتوانست به عنوان یک خواننده مجاز ظاهر شود و چارهای ندید جز اینکه در برنامههای خصوصی و مجالس عروسی به آوازخوانی بپردازد.
یساری در تازهترین گفتوگوی خود سعی کرده بخشی از گلایههای خود را درباره اینکه چرا هنوز که هنوز است مجبور است غیرمجاز بخواند، بیان کرده است.
▧ تصویر در دسترس نیست
نمایش یا پنهان متن
بعد از انقلاب با موافقت دولت جدید جاهای سالم برنامه اجرا میکردیم
یساری درباره آخرین سالهای فعالیتش در قبل از انقلاب میگوید: «از سال 52 که کارم را شروع کردم تا سال 56 حدودا پنج تا آلبوم درآوردم که همهشون گرفت. آخریش «سپیدهدم» بود که سال 56 منتشر شد. این کاست همه جا گل کرد و جایی نبود که گوش نکنن.»
یساری درباره ادامه فعالیتش در آن سالها میافزاید: «سال بعدش انقلاب شد و با موافقت دولت جدید میرفتیم جاهای سالم و برنامه اجرا میکردیم. نمنم اونم جمع شد و دیگه نذاشتن کار کنیم.»
▧ تصویر در دسترس نیست
نخوندنم باعث شد یک مقدار حواسپرتی پیدا کنم
این خواننده که به علت دوری از خوانندگی در برههای از زمان اختلال حواس پیدا کرده بود، ادامه میدهد: «نخوندنم باعث شد یک مقدار حواسپرتی پیدا کنم. مثل قناری که نذارن بخونه مریض شدم. یه دوستی داشتم تو امیریه که مطب داشت. رفتم گفتم دکتر درد من اینه، توی خیابون اگه یه جا ببینم مردم واسه شعار دادن جمع شدن فکر میکنم اینا واقعی هستن و دارن منو تشویق میکنن. تو خونه فکر میکنم رو سن هستم و میزنم زیر آواز. دکتر گفت یه جوری سرت رو گرم کن.»
یساری ادامه میدهد: «سه سال سرم را با کشتی گرم کردم. حالم خوب شد. یواش یواش موسیقی یه خرده شل شد و به قدیمیا مجوز اجرا دادن بیان بخونن. منم سه چهار بار رفتم تا مجوز بگیرم، هی گفتن صبر کن.»
به آغاسی بعد از مرگ مجوز دادن
یساری درباره اینکه بالاخره چه زمانی مجوزدار میشود، میگوید: «بعد مردنم. آغاسی هنوز زنده بود که ما از انجمن رشت شکایت کردیم به ارشاد و بعد بررسی کردن گفتن نعمت آغاسی بخونه ولی تا مجوز برسه آقانعمت رو کفن و دفن کرده بودن.»
او در ادامه با اشاره به اینکه دوست دارد مجوزدار شود، اظهار میکند: «آدم دردشو به پدرش نگه به کی بگه؟ دولت مثل پدر آدمه. دوست دارم صدام کنن و بگن علت اینکه نباید بخونی، اینه تا دلم خوش باشه اما هیچی نمیگن و فقط میگن صبر کن ... کاش باز بگن این خلافو داری و نباید بخونی اما اینو هم نمیگن.»
گاز حمام پسرم را گرفت!
خواننده قطعات «پول سیاه» و «سپیدهدم» درباره زندگی خانوادگیاش هم میگوید: «48 سال پیش ازدواج کردم. دو تا بچه دارم. یکی 28 سالشه که بلژیک زندگی میکنه و یکی هم اینجاست. یک پسر به اسم مجید هم داشتم که خیلی باهوش بود. 13 ساله بود که رفت بلژیک و 15 ساله بود که گاز حموم گرفتش! مجید تو یک سال سه تا زبان خوند و شاگرد اول شد.»
احسان خواجهامیری و محمد اصفهانی را دوست دارم
جواد یساری درباره خوانندگان مورد علاقهاش هم اظهار میکند: «گلپا، ایرج و محمد اصفهانی را دوست دارم. پسر ایرج احسان خواجه امیری هم خوب میخونه. همه چی گوش میکنم جز صدای خودم. میدونی چیه؟ به صدای خودم شک کردم. میگم لابد صدام عیبی داره که میگن نباید بخونه.»
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
در ضمن امیدوارم این قناری آخری هم شروع کنه به خوندن
آدمو یاد دوران جاهلیت دهه 40 میندازه
در ضمن نیکی هم راست میگه
قبول نداری از رضا بپرس
pAshMak
یک تیروچندنشان بوده
آدمو یاد دوران جاهلیت دهه 40 میندازه
وهمینطوریاد تاپیک ها وآهنگ های جواتی هادی
قبول نداری از رضا بپرس
رضاااااااااا بیاشهادت بده
▧ تصویر در دسترس نیست
شایسته
Kishe Mehr
این سطل آب رو اگر بریزیم به طرف اسرائیل، اسرائیلو آب میبره
خداروشکر که ابوالفضل خوب شد. قدیما خوب بازی میکرد هرچند این نزدیکا کم بازی میکرد...
pAshMak
خداروشکر که ابوالفضل خوب شد. قدیما خوب بازی میکرد هرچند این نزدیکا کم بازی میکرد...
ایشالا همه بیماران شفاپیداکنن بخصوص سرطانی ها
واقعاااااااااااااا؟؟؟
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
این یک جمله ی مشهوریه
pAshMak
▧ تصویر در دسترس نیست
نغمه
pAshMak
خواهش میکنم عزیزم
▧ تصویر در دسترس نیست
Holtek