ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
pAshMak
▧ تصویر در دسترس نیست
این یک قطار سریعالسیر جدید است که دارای ۱۰ واگن به همراه لوکوموتیو بوده و توسط یک طراح ژاپنی سوپرماشینها به نام «کن اوکویاما» طراحی شده است. این قطار لوکس در بهار سال ۲۰۱۷ میلادی به روی ریل خواهد رفت.
▧ تصویر در دسترس نیست
اوکویاما که در سال ۱۹۵۹ در ژاپن متولد شده، این کشور را برای به کار به عنوان سرپرستی طراحان جنرالموتورز، یک طراح عالیرتبه برای پورشه AG و مدیر طراحی در «پینین فارینا» ترک کرد. پینین فارینا شرکت مسئول طراحی فراری انزوی افسانهای بوده است. وقتی کارهای قبلی این طراح را دیده باشیم، طراحی نامتعارف و تهاجمی این قطار چندان جای تعجب نیست.
▧ تصویر در دسترس نیست
قطار تندرو حداکثر ۳۴ مسافر را در ۱۰ واگن مجزا، پنج سوئیت و یک سوئیت ویژه، دو اتاق تماشا، یک استراحتگاه و همینطور یک سالن غذاخوری چای میدهد. هر کدام از واگنها با اثاثیه و ساختاری تدارک دیده شدهاند که کاملاً عناصر ژاپنی را در خود جای داده است. نمونه کامل از این موضوع در دکور الهام گرفته از درختان قابلمشاهده است.
▧ تصویر در دسترس نیست
هر کدام از سوئیتها دارای یک دستشویی اختصاصی بوده که با دوش و توالت همراه است. این سوئیتها دارای یک طبقه فوقانی هستند که برای غذاخوری استفاده میشوند و سطح پایین نیز مکان خوابیدن برای چهار نفر را فراهم میکند. با این که تا اینجا همهچیز خوب و اعیانی به نظر میرسد، انتظار میرود که مسافران، بخش زیادی از زمانشان را در جلو و عقب قطار سپری کنند و به نمایی از ژاپن در پشت شیشههای واگنهای تماشای قطار نگاه کنند.
▧ تصویر در دسترس نیست
این قطار تندرو میتواند در هر دو نوع ریل الکتریکی و غیرالکتریک حرکت کند. البته برای کسانی که طاقت صبر کردن تا ۲۰۱۷ را برای سواری با این قطار ندارند، یک سرویس قطار لوکس مشابه JR کیوشو «هفت ستاره» وجود دارد که از سال ۲۰۱۳ راهاندازی شده است. ولی برای یک مسافرت دو شبه، هزینهای در حدود ۱۷۶۵ دلار باید پرداخت.
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
pAshMak
چه عجب هوس نکردی باهاش بری مسافرت
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
پس معلومه هنوز منو نشناختی
pAshMak
ماشاااااالله 2000 تاشخصیت داری مگه میشه توروشناخت
نمیدونم فقط تعجب کردم
والله کلا شوک واردشد بهم چون تو وخجالت؟؟؟؟استغفرالله