""۲۶ اوت، روز برابری زنان در ایالات متحده"فیس بوک بخش فارسی وزارت خارجه آمریکا در مطلبی که به مناسبت روز زن به رشته تحریر در آمده بود، تصویر عجیبی از اوباما در حالی که در جلوی یک دختر زانو زده است منتشر کرد.
▧ تصویر در دسترس نیست
متن این پست فیس بوک وزارت خارجه آمریکا به قرار زیر است:
""۲۶ اوت، روز برابری زنان در ایالات متحده"
حکایت زنانی که برای آمریکا جنگیده اند در تاریخ ملت ما برای ابد حک شده است. آنها برای آمریکایی مبارزه می کردند که در آن، با همه افراد، فارغ از جنسیتشان، یکسان رفتار می شود و زنان و مردان حق رای دارند . امروز ما در "روز برابری زنان"، یاد آن قهرمانان شجاع را گرامی می داریم، مسیر طولانی که از آن زمان تا کنون در این راه پیموده ایم را جشن می گیریم و می دانیم که هنوز کارهای بیشتری در این مسیر باید انجام دهیم."
با نهایت احترام به تمام بانوان گرامی باید بگم که ای کاش ایشون در تمام روزهای سال این کار رو میکردن و کارهاشون از نمادین به واقعی تبدیل میشد چه بسیار زنان و دخترانی که همین نزدیکی ما به دلیل سیاستهای ایشون داره حرمتشون پایمال میشه و آزار میبینن چه بسیار زنانی که توی همون آمریکا داره بهشون ظلم میشه بگذریم .... توی دنیایی داریم زندگی میکنیم که رسانه ها نقش چوپان و مردم هم نقش گوسپند دارن البته ببخشید به خاطر تند بودن اصطلاحاتی که به کار میبرم ولی حقیقت تلخه و ای کاش برای ما هم مرغ همسایه غاز نبود با اینکه همیشه هست و خواهد بود اگر این کار رو یه مقام ایرانی انجام داده بود خود ما همینجا تا الان ده ها برچسب بهش زده بودیم ولی حالا .... به امید روزی که ایشون در همه جوانب زانو بزنن
اگر این کار رو یه مقام ایرانی انجام داده بود خود ما همینجا تا الان ده ها برچسب بهش زده بودیم ولی حالا .... به امید روزی که ایشون در همه جوانب زانو بزنن
به نظر من که زانوی واقعی رو هم جلوی زن می زنند. می دونم که بهم برچسب غربزدگی ممکنه زده بشه ولی نظرمو می گم. اینجا زن بودن و مادر بودن و به ویژه مادر مجرد بودن یک امتیازه. نه فقط برای زن بلکه بچه ها و پیرها و در کل افرادآسیب پذیر جامعه جایگاه دیگه ای دارند. علاوه بر همه ی قوانین جدی که در حمایت از زن وجود داره اقدامات جزیی تری هم همه جا دیده میشه که برای من خیلی جالبه. اینجا بعد از یاعت ۱۲ شب در هر کجای خیابون که باشی اگر برای اتوبوس دست بلند کنی راننده موظفه برای یه خانوم وایسته حتی اگر ایستگاه نباشه .اینجا توی همه ی فرمهایی که برای خودم و پسرم پر کردم اول اسم مادر رو می پرسند و اینجا برای اولین بار متوجه شدم که اثری از اسم فامیل مادری من توی شناسنامه م وجود نداره و اینجا ازم می خوان. اینا خیلی جزیی هستند ولی قوانین حدی زیادی در حمایت از زن وجود داره.هر چی توی ایران زن بودن و مادر بودنم برام امتیاز منفی بود اینجا برعکس برام امتیاز مثبته
pAshMak
▧ تصویر در دسترس نیست
متن این پست فیس بوک وزارت خارجه آمریکا به قرار زیر است:
""۲۶ اوت، روز برابری زنان در ایالات متحده"
حکایت زنانی که برای آمریکا جنگیده اند در تاریخ ملت ما برای ابد حک شده است.
آنها برای آمریکایی مبارزه می کردند که در آن، با همه افراد، فارغ از جنسیتشان، یکسان رفتار می شود و زنان و مردان حق رای دارند
. امروز ما در "روز برابری زنان"، یاد آن قهرمانان شجاع را گرامی می داریم، مسیر طولانی که از آن زمان تا کنون در این راه پیموده ایم را جشن می گیریم و می دانیم که هنوز کارهای بیشتری در این مسیر باید انجام دهیم."
▧ تصویر در دسترس نیست
Holtek
pAshMak
چرازن ذلیل؟احترام گذاشته به این زن کوچک
▧ تصویر در دسترس نیست
دلشاد
pAshMak
بیشتراز رئیس جمهورهای قبلی به دل میشینه
دلشاد,
چیه بهروز؟
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
این روز برابری به چه هدف و معنیه؟ روز یاداوریه؟ گرامیداشته؟ بزرگداشته؟ اعتراضه؟
ضمنا از کار باراک هم خوشم اومد.. دمش گرم
pAshMak
همه اینها....
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
یه موقع رو دل نکنید
pAshMak
عرق نعنا میخوریم تا چشممممممم شماهاااا دربیاااااااد
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
وقتی رفتی لندن مقداری هم عرق نعنا ببر
pAshMak
اگه زمانی خواستم برم چشممممممم حتما میبرم
▧ تصویر در دسترس نیست
hadi04
masoud624
ماهی
اینجا زن بودن و مادر بودن و به ویژه مادر مجرد بودن یک امتیازه. نه فقط برای زن بلکه بچه ها و پیرها و در کل افرادآسیب پذیر جامعه جایگاه دیگه ای دارند. علاوه بر همه ی قوانین جدی که در حمایت از زن وجود داره اقدامات جزیی تری هم همه جا دیده میشه که برای من خیلی جالبه. اینجا بعد از یاعت ۱۲ شب در هر کجای خیابون که باشی اگر برای اتوبوس دست بلند کنی راننده موظفه برای یه خانوم وایسته حتی اگر ایستگاه نباشه .اینجا توی همه ی فرمهایی که برای خودم و پسرم پر کردم اول اسم مادر رو می پرسند و اینجا برای اولین بار متوجه شدم که اثری از اسم فامیل مادری من توی شناسنامه م وجود نداره و اینجا ازم می خوان.
اینا خیلی جزیی هستند ولی قوانین حدی زیادی در حمایت از زن وجود داره.هر چی توی ایران زن بودن و مادر بودنم برام امتیاز منفی بود اینجا برعکس برام امتیاز مثبته
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→