عشق و عاشقی در این روستا معنی ندارد ، شاید این خبر تا حدی برایتان جدید باشد.روستایی وجود دارد که در ان به سختی می توان داماد پیدا نمود.دختران این روستا به شدت بدنبال پسر مورد علاقه خود می گردند اما اثری از هیچ گونه پسری نیست.بیشتر قانون و مقررات این روستا زن سالاری است و خانواده هایی که موفق به ازدواج شده اند نیز از وجود مردان خود محرومند.
▧ تصویر در دسترس نیست
در جنوب شرق برزیل روستایی وجود دارد که صاحب زیبا ترین و خوشکل ترین دختران است.در این روستا طبق عرف روستا مناصب مهم در اختیار بانوان است.هر چند مردان بارها تلاش نموده اند تا موقعیت های اجتماعی خود را ارتقا دهند قادر به این کار نبوده و همچنان زنان جلودار کارهای مهم روستا می باشند.
حتی زنان صاحب نفوذ در بخش کشاورزی روستا بوده و به خوبی از پس ان تا کنون برامده اند.در روستای Noiva do Cordeiro برزیل زنانی که موفق به تشکیل خانواده و زندگی شده اند به مدت یک هفته از وجود همسر خود محرومند.
▧ تصویر در دسترس نیست
مردان خانواده جهت کار کیلومترها مسافت را طی می نمایند تا برای خانواده ارتزاق روزی نمایند.انها مجبورند تا اخر هفته در محل کار خود بمانند و تنها قادرند تعطیلات اخر هفته را در کنار خانواده سپری نمایند.
از دیگر رسومات عجیب این روستا این است که هنگامی که پسران به سن 18 سال تمام می رسند حق ماندن در روستا را نداشته و باید کسب و کاری برای خود در خارج از روستا پیدا نمایند.
به همین علت هیچ مردی در روستا وجود ندارد و دختران در حسرت دیدن یک پسر می مانند.روستا بیش از 600 زن دارد که اکثر انها دختران جوان و زیبارو هستند.در باورهای اهالی اینطور نقش بسته است که سنگ بنای این روستا را زن زناکاری بنا نهاده که در زمانهای قدیم به علت زنا از کلیسای کاتولیک اخراج و به اتفاق فرزندانش در این منطقه ساکن شده است
▧ تصویر در دسترس نیست
نلما فرناندس که 23 سال سن دارد می گوید بسیاری از دختران روستا از نظر زیبایی در منطقه نظیر ندارند اما چه فایده که پیدا نمودن همسر در اینجا بسیار سخت است.
وی می افزاید اگر مردی را در این روستا پیدا کنید یا متاهل است یا یکی از اقوام نزدیک مانند عمو یا دایی است.وی می گوید رویای عاشقی از اینجا رخ بربسته است .عدم وجود همسر مناسب بر تعداد دختران مجرد روستا افزوده است.خانم فرناندس می افزاید هر جوانی که در این روستا بخواهد با دختری ازدواج نماید باید قوانین زن سالاری را پذیرا باشد.
در سال 1940 کشیش کلیسا ب نم انیسیو پرییرا با دختر 16 ساله ای را در روستا به همسری می گیرد و برای خود قوانینی را وضع می نماید.وی به زنان دستور می دهد حق ندارند موزیک گوش دهند یا موهای خود را کوتاه نموده و همچین هیچ زنی حق نوشیدن الکل را ندارد.هنگامی که کشیش در سال 1995 فوت می نمایند زنان تصمیم می گیرند به هیچ مردی اجازه ندهند بر انها حکمرانی نماید
از اولین اقدامات زنان این بود که کلیه نهادها را از وجود مردان پاکسازی نمودند
▧ تصویر در دسترس نیست
روسالی فرناندس زن 49 ساله می گوید ما قلبا به خدا اعتقاد داریم.اما لزومی نمی بینیم که به کلیسا برویم و جلو کشیش مراسم ازدواج خود را برگزار نماییم.این ها همه قوانینی است که مردان برای خود وضع نموده اند.
وی می افزاید در خیلی از موارد زنان بهتر از مردانند.هنگامی که دعوایی رخ می دهد به روش خودمان انرا حل می نماییم.اینجا هیچ کس بر دیگری ارجح نیست و همه با هم برابرند.اخیرا همه اهالی روستا پولی جمع کرده اند و تلویزیون صفحه تخت بزرگی برای خود خریداری نموده اند.
چرا بهتره؟ مگه بده؟زنان خودکفا نیاز به پول ندارن خودشون اهل کارهستن
خود کفایی بد نیست زورگویی در زمان خودکفایی بده باید جنبه ی خود کفایی باشه ببینید مردا چقدر با جنبه هستن عمریه خودکفا هستیم تازه عاشق هم میشیم والا ... یار رو یه هفته از زن و بچش دور میکنن ...
نقل قول: pAshMak
خواستین بگین تا ترتیب تور روبراتون بدم...شایدبازم همسفر پیداکنین
شوما همسفرا رو قطار کن من مدت زیادیه خودم مسئول تورهای بوف بوفی هستم کلا مدیر آژانس مسافرتی بوف بوفی سیر هستم مسافر افتخاری هم قبول می کنیم تخفیف هم میدیم
خود کفایی بد نیست زورگویی در زمان خودکفایی بده باید جنبه ی خود کفایی باشه ببینید مردا چقدر با جنبه هستن عمریه خودکفا هستیم تازه عاشق هم میشیم والا ... یار رو یه هفته از زن و بچش دور میکنن ...
فکرروزای پیری وازکارافتادگی رومیکنن میخوان تاجوون هستن کارکنن وبعد
دوران بازنشستگی روراحت کنارهم باشن. بده آینده نگرن؟
نقل قول: hadi04
شوما همسفرا رو قطار کن من مدت زیادیه خودم مسئول تورهای بوف بوفی هستم کلا مدیر آژانس مسافرتی بوف بوفی سیر هستم مسافر افتخاری هم قبول می کنیم تخفیف هم میدیم
فکرکنم جلال ورضاهم بیان باهاتون...باشه میگردم مسافرپیدامیکنم
فکر بدی نیست ولی با هم بودن در دوران جوانی یه چیز دیگست شنیدن صدای آخ و وای و دردکشیدن مشترک در دوران پیری چیز زیاد خوبی نیست که منتظرش باشن عشق در دوران جوونی باید استفاده بشه وگرنه مثل خود آدم میپوسه حالا از من گفتن بود خود دانی ...
باقی کاراش باخودت
جلال که مسئول امور کنسولیه رضا هم که هتل دارمونه جدید بیار جدید
فکر بدی نیست ولی با هم بودن در دوران جوانی یه چیز دیگست شنیدن صدای آخ و وای و دردکشیدن مشترک در دوران پیری چیز زیاد خوبی نیست که منتظرش باشن عشق در دوران جوونی باید استفاده بشه وگرنه مثل خود آدم میپوسه حالا از من گفتن بود خود دانی .
هفته ای یه بارباهم هستن دیگه
ولی همون آخ ودردهای مشترک دوران پیری هم لذت بخشه
نقل قول: hadi04
جلال که مسئول امور کنسولیه رضا هم که هتل دارمونه جدید بیار جدید
ای بابا...خبرنداشتم ...چیهههههه؟نمیخواهی پورسانت بدی اینجوری میگی؟
من خودم پیداکردم این دوتارو آهااااااااان بهروزهم هست
pAshMak
▧ تصویر در دسترس نیست
در جنوب شرق برزیل روستایی وجود دارد که صاحب زیبا ترین و خوشکل ترین دختران است.در این روستا طبق عرف روستا مناصب مهم در اختیار بانوان است.هر چند مردان بارها تلاش نموده اند تا موقعیت های اجتماعی خود را ارتقا دهند قادر به این کار نبوده و همچنان زنان جلودار کارهای مهم روستا می باشند.
حتی زنان صاحب نفوذ در بخش کشاورزی روستا بوده و به خوبی از پس ان تا کنون برامده اند.در روستای Noiva do Cordeiro برزیل زنانی که موفق به تشکیل خانواده و زندگی شده اند به مدت یک هفته از وجود همسر خود محرومند.
▧ تصویر در دسترس نیست
مردان خانواده جهت کار کیلومترها مسافت را طی می نمایند تا برای خانواده ارتزاق روزی نمایند.انها مجبورند تا اخر هفته در محل کار خود بمانند و تنها قادرند تعطیلات اخر هفته را در کنار خانواده سپری نمایند.
از دیگر رسومات عجیب این روستا این است که هنگامی که پسران به سن 18 سال تمام می رسند حق ماندن در روستا را نداشته و باید کسب و کاری برای خود در خارج از روستا پیدا نمایند.
به همین علت هیچ مردی در روستا وجود ندارد و دختران در حسرت دیدن یک پسر می مانند.روستا بیش از 600 زن دارد که اکثر انها دختران جوان و زیبارو هستند.در باورهای اهالی اینطور نقش بسته است که سنگ بنای این روستا را زن زناکاری بنا نهاده که در زمانهای قدیم به علت زنا از کلیسای کاتولیک اخراج و به اتفاق فرزندانش در این منطقه ساکن شده است
▧ تصویر در دسترس نیست
نلما فرناندس که 23 سال سن دارد می گوید بسیاری از دختران روستا از نظر زیبایی در منطقه نظیر ندارند اما چه فایده که پیدا نمودن همسر در اینجا بسیار سخت است.
وی می افزاید اگر مردی را در این روستا پیدا کنید یا متاهل است یا یکی از اقوام نزدیک مانند عمو یا دایی است.وی می گوید رویای عاشقی از اینجا رخ بربسته است .عدم وجود همسر مناسب بر تعداد دختران مجرد روستا افزوده است.خانم فرناندس می افزاید هر جوانی که در این روستا بخواهد با دختری ازدواج نماید باید قوانین زن سالاری را پذیرا باشد.
در سال 1940 کشیش کلیسا ب نم انیسیو پرییرا با دختر 16 ساله ای را در روستا به همسری می گیرد و برای خود قوانینی را وضع می نماید.وی به زنان دستور می دهد حق ندارند موزیک گوش دهند یا موهای خود را کوتاه نموده و همچین هیچ زنی حق نوشیدن الکل را ندارد.هنگامی که کشیش در سال 1995 فوت می نمایند زنان تصمیم می گیرند به هیچ مردی اجازه ندهند بر انها حکمرانی نماید
از اولین اقدامات زنان این بود که کلیه نهادها را از وجود مردان پاکسازی نمودند
▧ تصویر در دسترس نیست
روسالی فرناندس زن 49 ساله می گوید ما قلبا به خدا اعتقاد داریم.اما لزومی نمی بینیم که به کلیسا برویم و جلو کشیش مراسم ازدواج خود را برگزار نماییم.این ها همه قوانینی است که مردان برای خود وضع نموده اند.
وی می افزاید در خیلی از موارد زنان بهتر از مردانند.هنگامی که دعوایی رخ می دهد به روش خودمان انرا حل می نماییم.اینجا هیچ کس بر دیگری ارجح نیست و همه با هم برابرند.اخیرا همه اهالی روستا پولی جمع کرده اند و تلویزیون صفحه تخت بزرگی برای خود خریداری نموده اند.
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
hadi04
pAshMak
چرا بهتره؟ مگه بده؟زنان خودکفا نیاز به پول ندارن خودشون اهل کارهستن
خواستین بگین تا ترتیب تور روبراتون بدم...شایدبازم همسفر پیداکنین
▧ تصویر در دسترس نیست
hadi04
pAshMak
باقی کاراش باخودت
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
منم ببرید با خودتون
با لیما فرناندز فامیل نیستند اینها
pAshMak
دیدی گفتم جلال هم میاد
شاید همسابه باشن ا
▧ تصویر در دسترس نیست
hadi04
فکر بدی نیست ولی با هم بودن در دوران جوانی یه چیز دیگست شنیدن صدای آخ و وای و دردکشیدن مشترک در دوران پیری چیز زیاد خوبی نیست که منتظرش باشن عشق در دوران جوونی باید استفاده بشه وگرنه مثل خود آدم میپوسه حالا از من گفتن بود خود دانی ...
باقی کاراش باخودت
pAshMak
هفته ای یه بارباهم هستن دیگه
ولی همون آخ ودردهای مشترک دوران پیری هم لذت بخشه
ای بابا...خبرنداشتم ...چیهههههه؟نمیخواهی پورسانت بدی اینجوری میگی؟
من خودم پیداکردم این دوتارو
▧ تصویر در دسترس نیست
hadi04
کمه خانوم کمه ای بابا
بله حتما همینطوره البته وقتی که عشقشون رو توی جوونی تقویت کرده باشن وگرنه نمیتونن همدیه رو در پیری یاری کنن
شوما بیار پورسانتت با مجی مسئول امور بانکی و ریالی و ارزی هم ایشونه
بهروز دلشاد؟ بهروز که هماهنگ کننده امور پروازی و ایاب و ذهابه یکی دیگه بیار جدید جدید بیار
pAshMak
حالا به همین راضی باشین تایه فکری بکنیم
شماخاطرجمع باش که حساااااااااابی دردوران جوونی ازون یکباردرهفته حداکثراستفاده روبردن
مجتبی کلاااااااا دنبال کارای بیزینس ومدیریتی هستش..باشه بگوکارت به کارت کنه
ااااااااااااااا هرکی رومیارم هی بهش پست ومقام میدی تا مثلا بگی ازقبل بودن
اصلا اول همه اعضا آژانست رواسم ببرتامن تکلیف خودم روبدونم
▧ تصویر در دسترس نیست
hadi04
نه من مار گزیده ام از ریسمون سیاه و سفید میترسم همین الان یه فکری بکنید
هر روز ، روز خداست و سهمیه جدایی برای عشق ورزیدن داره پس هفته ای یک بار کمه خانوم کمه ای بابا
نفروخته سهم چیو کارت به کارت کنه اول مسافر بیار بعد پورسانت میدیم بهتون تازه برای در صد پورسانت هم باید با خود مجتبی وارد مذاکره بشی
اصلا اول همه اعضا آژانست رواسم ببرتامن تکلیف خودم روبدونم
آژانس حدود 9000 نفر اعضا داره از علیرضا بپرس تا با لیست خدمتتون ارائه کنن
pAshMak
آخیییییییییی معلومه حساااااااابی هم گزیده...ولی خب اشکالی نداره
نصفه شبی دادوبیدادنکن...باشه گفتم که براتون فکری میکنیم تا وقتی رفتید هفته ای دوبار
دیدارداشته باشید
50 درصد روپیش پیش میگیرم که بعدا زیرش نزنید...مجتبی؟؟؟خدابدادم برسه آخه میدونی
مجتبی خیلیییییییییییی خسیسه هااااااااااا
اااااااااااااااااااااااااا عجببببببببببب همه اعضا رو حساب کردی دیگه
میگمااااااااااا راحت باش شما ...ازکجااونوقت برم گیربیارم من؟؟؟
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
هر ساعت ساعت خداست و و سهمیه جدایی برای عشق ورزیدن داره
دلشاد
pAshMak
جلااااااااااااال ...خب شرایط این روستا دیدارهفتگی هست بایدکناربیایید دیگه
دلشاد,
چیههههههههه توهم میخواهی بری؟
▧ تصویر در دسترس نیست
Holtek
pAshMak
اوه اوه اوه ماشاالله سرعت عمللللللللللللللللل