₪ انجمن بوف بوفی ₪ » گردشگری » جزیره ای در ایران که زنان اجازه ورود ندارند
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » گردشگری » جزیره ای در ایران که زنان اجازه ورود ندارند

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

جزیره ای در ایران که زنان اجازه ورود ندارند

3182 بازدید، 17 پست، نویسنده: hadi04

• hadi04

سیری، جزیره ای مسکونی در ایران است که به دلیل شرایط سخت زندگی، تنها مردان شاغل در صنعت نفت در آن حضور دارند و زنان نمی توانند در آنجا زندگی کنند.

تصویر در دسترس نیست

به گزارش ایرنا، جزیره 18 کیلومتر مربعی سیری که در محدوده شهرستان ابوموسی و در استان هرمزگان قرار گرفته، پذیرای بیش از یکهزار مردی است که در تاسیسات نفتی متعدد این جزیره شاغل هستند.

تصویر در دسترس نیست

مردان شاغل به مدت 14 روز در این جزیره که در حدود 72 کیلومتری خط ساحلی ایران در جنوب بندر لنگه و 40 کیلومتری غرب جزیره ابوموسی واقع شده است، کار می کنند و 14 روز نیز برای استراحت نزد خانواده های خود می روند.

تصویر در دسترس نیست

کارکنانی که در جزیره سیری مشغول فعالیت هستند، به میل خود جزیره را به عنوان محل کار خود انتخاب می کنند و به تبعیدی خودخواسته می روند.

تصویر در دسترس نیست

اگرچه در برخی دیگر از جزایر خلیج فارس نیز زنان حضور ندارند، اما در آن جزایر تنها تاسیسات و پایگاه های نظامی مستقر هستند و هیچکدام مانند جزیره سیری، مسکونی نیستند، بنابراین سیری را می توان تنها جزیره مسکونی خیلج فارس دانست که زنان در آن اقامت ندارند.

تصویر در دسترس نیست

در جزیره مرجانی سیری تنها کارکنان صنعت نفت و یگان های نظامی مستقر هستند و هیچ فرد بومی در آن زندگی نمی کند.

تصویر در دسترس نیست

با وجود اینکه همه امکانات زندگی در جزیره سیری فراهم است، اما به دلیل شرایط سخت زندگی، میانگین دمای 45 درجه، رطوبت هوای بیش از 90 درصد و کمبود امکانات رفاهی که معمولا مورد نظر زنان است، بانوان از اقامت در سیری استقبال نکرده و درنتیجه، حضور آنها در این جزیره منتفی شده است.

تصویر در دسترس نیست

جالب این است که به دلیل نبود زنان، در این جزیره نه از فروشگاه های بزرگ خبری است و نه از عابر بانک و شعب متعدد بانکی و تنها یک فروشگاه کوچک شب ها به مدت چند ساعت، اجناس معدودی را که مردان بیشتر می پسندند به فروش می رساند.

تصویر در دسترس نیست

در ایام اقامت نفتمردان در جزیره سیری، 600 آهو، تعدادی لاک پشت دریایی کمیاب، مرغان دریایی، زاغ ها، مرغ های مینای وحشی و گربه هایی که ترکیبی از نژاد گربه ایرانی و گربه سیامی هستند، همنشین آنها بوده و چهره این جزیره را از یکنواختی خارج می کنند.

16 سپاس: 313-KaMiKaZe، aac198000، دلشاد، بندری، javad1020، Life Dream، gilas، Kishe Mehr، garfild، tiktik، شایسته، zrnznn، baron jon، ...ROSHANAK، alizaker، Davidsho

• aac198000

hadi04,
    جالب بود نمیدونستم

ولی این کار اشتباه نیست :66:

2 سپاس: hadi04، Davidsho

• دلشاد

چه جای راحتی 301

• Life Dream

كجايند آن زناني كه ادعاي مردانگي و كار سخت ميكنن؟ همش كه نبايد شغل سوسولي داشته باشن، خيلي ادعا داري بسم الله :95:

• gilas

• hadi04

نقل قول: aac198000
    جالب بود نمیدونستم

ولی این کار اشتباه نیست

والا سختگیری از سوی خود خانومهاست وگرنه ما آقایون که دل مهربونی داریم خودت که میدونی :4:
    در کل چند باری اونجا رفتم محیط بسیار خشن و کار سخت و طاقت فرسایی اونجا انجام میشه وضعیت آب و هوایی رو هم بهش اضافه کنید دیگه جایی برای خانومها نیست ولی اگر منظورت از اینکه کار اشتباهی هست حضور خانومها به خاطر روحیه آقایونه باور کن اونجا فقط تازه دامادها مشکل عاطفی دارن اونم زود درست میشه :83: وگرنه وقت کار که همه مشغول هستن وقت استراحت هم ماهیگیری و والیبال و شنا و بیلیارد و تنیس و ....اووووووووووووه خلاصه سرمون اساسی شلوغ بود و البته الان هم سر دوستان شلوغه تازه منکه اونجا ودم نقش خواننده داشتم و مراسم بزم و .... اینا به راه بود :4:
    نقل قول: دلشاد
    چه جای راحتی

ایول به داش بهروز که تونست عمق قضیه رو با یه نفس راحت درک کنه :83:
    نقل قول: Life Dream
    كجايند آن زناني كه ادعاي مردانگي و كار سخت ميكنن؟ همش كه نبايد شغل سوسولي داشته باشن، خيلي ادعا داري بسم الله

گشتم نبود داش مازیار نگرد که نییییییییست :23:
    gilas,
    :74:

3 سپاس: Kishe Mehr، دلشاد، Davidsho

• Kishe Mehr

نقل قول: hadi04
    کمبود امکانات رفاهی که معمولا مورد نظر زنان است

مثلا چه جور امکاناتی؟ :4:

سیری

سیری زده زیر دل آقایون بخاطر همین اونجا رو انتخاب کردند :4:

• شایسته

Life Dream,

نه اینکه خودت اونجا سخت در تلاشی :19:

• zrnznn

من از خدامه برم تو شکرت نفت و بعد تو همچین جاییییییییی........... مشکلی با گرما و شرایط سخت نیست...... الانم محل زندگیمون شرایطی از نظر آب و هوایی کمتر از این منطقه نداره :21:

• baron jon

جالب بود
    ممنون :46:

• SaMaN TaJ

hadi04,
    مرسی دایی هادی :52:

یه آشنا داریم اونجا توی کلینیک درمانی کار میکنه.شرایط سخته ولی از حقوقش راضیه،تازه اون 15 روزی هم که برمیگرده یه کار سبک واسه خودش جور کرده

• hadi04

نقل قول: Kishe Mehr
    سیری زده زیر دل آقایون بخاطر همین اونجا رو انتخاب کردند

:22:
    نقل قول: شایسته
    نه اینکه خودت اونجا سخت در تلاشی

موقعیتش پیش نمیاد والا :4:
    نقل قول: zrnznn
    من از خدامه برم تو شکرت نفت

من از خدامه تو باشی کنارم :4:
    بعد تو همچین جاییییییییی........... مشکلی با گرما و شرایط سخت نیست...... الانم محل زندگیمون شرایطی از نظر آب و هوایی کمتر از این منطقه نداره

آب و هوای دزفول گرمه ولی خدایی نجمه توی مناطق عملیاتی جدای از آلودگی و مسائل سختی کار و دوری از خانواده چیزی به نام استرس هم سایه انداخته روی این موضوع هر چی بگم نمیشه کامل تعریف کردجز اینکه شخص باید خودش تجربه کنه
    در کل خیلی خوشحال میشم همکاری مثل تو داشته باشم :10:
    baron jon,
    :46:
    نقل قول: SaMaN TaJ
    مرسی دایی هادی

یه آشنا داریم اونجا توی کلینیک درمانی کار میکنه.شرایط سخته ولی از حقوقش راضیه،تازه اون 15 روزی هم که برمیگرده یه کار سبک واسه خودش جور کرده

آخ کاش منم همینطوری میشدم سامان دایی خیلی دوست دارم بتونم اقماری باشم آقا من نخوام رییس باشم باید کیو ببینم ؟ :20:

2 سپاس: zrnznn، Davidsho

• zrnznn

کی استخداممم میکنی آقا مدیررررررررر؟؟؟؟ :5:

• hadi04

کی استخداممم میکنی آقا مدیررررررررر؟؟؟؟

والا اگه استخدام دست من بود همین فردا میگفتم بیای سرکار حیف که نیست باور کن کمبود نیرو هم داریم حالا شما هر وقت دوست داشتی بیا :10:

• zrnznn

پَ چه اقای مدیری هستیییییییییی؟:4:
    هر کی مدیر میشه باید دوستاشو و فک فامیلشاو بببره سر کارررر:4:
    این عرف جامعه اس :4:

• hadi04

پَ چه اقای مدیری هستیییییییییی؟

واه!!!!!
    هر کی مدیر میشه باید دوستاشو و فک فامیلشاو بببره سر کارررر
    این عرف جامعه اس

خانوم مهندس من اگر با عرف جامعه خوبمون پیش رفته بودم که الان میلیونر بودم :3:

• zrnznn

خانوم مهندس من اگر با عرف جامعه خوبمون پیش رفته بودم که الان میلیونر بودم

:4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: