ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
جزیره ای در ایران که زنان اجازه ورود ندارند
hadi04
سیری، جزیره ای مسکونی در ایران است که به دلیل شرایط سخت زندگی، تنها مردان شاغل در صنعت نفت در آن حضور دارند و زنان نمی توانند در آنجا زندگی کنند.
به گزارش ایرنا، جزیره 18 کیلومتر مربعی سیری که در محدوده شهرستان ابوموسی و در استان هرمزگان قرار گرفته، پذیرای بیش از یکهزار مردی است که در تاسیسات نفتی متعدد این جزیره شاغل هستند.
مردان شاغل به مدت 14 روز در این جزیره که در حدود 72 کیلومتری خط ساحلی ایران در جنوب بندر لنگه و 40 کیلومتری غرب جزیره ابوموسی واقع شده است، کار می کنند و 14 روز نیز برای استراحت نزد خانواده های خود می روند.
کارکنانی که در جزیره سیری مشغول فعالیت هستند، به میل خود جزیره را به عنوان محل کار خود انتخاب می کنند و به تبعیدی خودخواسته می روند.
اگرچه در برخی دیگر از جزایر خلیج فارس نیز زنان حضور ندارند، اما در آن جزایر تنها تاسیسات و پایگاه های نظامی مستقر هستند و هیچکدام مانند جزیره سیری، مسکونی نیستند، بنابراین سیری را می توان تنها جزیره مسکونی خیلج فارس دانست که زنان در آن اقامت ندارند.
در جزیره مرجانی سیری تنها کارکنان صنعت نفت و یگان های نظامی مستقر هستند و هیچ فرد بومی در آن زندگی نمی کند.
با وجود اینکه همه امکانات زندگی در جزیره سیری فراهم است، اما به دلیل شرایط سخت زندگی، میانگین دمای 45 درجه، رطوبت هوای بیش از 90 درصد و کمبود امکانات رفاهی که معمولا مورد نظر زنان است، بانوان از اقامت در سیری استقبال نکرده و درنتیجه، حضور آنها در این جزیره منتفی شده است.
جالب این است که به دلیل نبود زنان، در این جزیره نه از فروشگاه های بزرگ خبری است و نه از عابر بانک و شعب متعدد بانکی و تنها یک فروشگاه کوچک شب ها به مدت چند ساعت، اجناس معدودی را که مردان بیشتر می پسندند به فروش می رساند.
در ایام اقامت نفتمردان در جزیره سیری، 600 آهو، تعدادی لاک پشت دریایی کمیاب، مرغان دریایی، زاغ ها، مرغ های مینای وحشی و گربه هایی که ترکیبی از نژاد گربه ایرانی و گربه سیامی هستند، همنشین آنها بوده و چهره این جزیره را از یکنواختی خارج می کنند.
aac198000
جالب بود نمیدونستم
ولی این کار اشتباه نیست
دلشاد
Life Dream
gilas
hadi04
ولی این کار اشتباه نیست
والا سختگیری از سوی خود خانومهاست وگرنه ما آقایون که دل مهربونی داریم خودت که میدونی
در کل چند باری اونجا رفتم محیط بسیار خشن و کار سخت و طاقت فرسایی اونجا انجام میشه وضعیت آب و هوایی رو هم بهش اضافه کنید دیگه جایی برای خانومها نیست ولی اگر منظورت از اینکه کار اشتباهی هست حضور خانومها به خاطر روحیه آقایونه باور کن اونجا فقط تازه دامادها مشکل عاطفی دارن اونم زود درست میشه
ایول به داش بهروز که تونست عمق قضیه رو با یه نفس راحت درک کنه
گشتم نبود داش مازیار نگرد که نییییییییست
gilas,
Kishe Mehr
مثلا چه جور امکاناتی؟
سیری زده زیر دل آقایون بخاطر همین اونجا رو انتخاب کردند
شایسته
نه اینکه خودت اونجا سخت در تلاشی
zrnznn
baron jon
ممنون
SaMaN TaJ
مرسی دایی هادی
یه آشنا داریم اونجا توی کلینیک درمانی کار میکنه.شرایط سخته ولی از حقوقش راضیه،تازه اون 15 روزی هم که برمیگرده یه کار سبک واسه خودش جور کرده
hadi04
موقعیتش پیش نمیاد والا
من از خدامه تو باشی کنارم
آب و هوای دزفول گرمه ولی خدایی نجمه توی مناطق عملیاتی جدای از آلودگی و مسائل سختی کار و دوری از خانواده چیزی به نام استرس هم سایه انداخته روی این موضوع هر چی بگم نمیشه کامل تعریف کردجز اینکه شخص باید خودش تجربه کنه
در کل خیلی خوشحال میشم همکاری مثل تو داشته باشم
baron jon,
یه آشنا داریم اونجا توی کلینیک درمانی کار میکنه.شرایط سخته ولی از حقوقش راضیه،تازه اون 15 روزی هم که برمیگرده یه کار سبک واسه خودش جور کرده
آخ کاش منم همینطوری میشدم سامان دایی خیلی دوست دارم بتونم اقماری باشم آقا من نخوام رییس باشم باید کیو ببینم ؟
zrnznn
hadi04
والا اگه استخدام دست من بود همین فردا میگفتم بیای سرکار حیف که نیست باور کن کمبود نیرو هم داریم حالا شما هر وقت دوست داشتی بیا
zrnznn
هر کی مدیر میشه باید دوستاشو و فک فامیلشاو بببره سر کارررر
این عرف جامعه اس
hadi04
واه!!!!!
این عرف جامعه اس
خانوم مهندس من اگر با عرف جامعه خوبمون پیش رفته بودم که الان میلیونر بودم
zrnznn
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→