ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
مرگ فجیع در سکوی گازی فاز 16
hadi04
«فرهیختگان» گزارش داد: هنوز خورشید دومین پنجشنبه شهریورماه در آسمان بود که صدای انفجار شلنگ گاز در سکوی گازی در 150 کیلومتری بندر «دیر» توجه همه کارمندان سکو را جلب کرد. کمتر از چند دقیقه قبل، رامین 31 ساله دستور استارت پمپ را داده بود و کمی بعد صدای انفجار گاز و پس از آن، مرگ رامین!
ماجرا چه بود؟
در حالی که خیلی از همکاران رامین در سکو بودهاند، صحنه انفجار و مرگ او را کسی ندیده و در لحظه حادثه، رامین تنها بوده است. سکوی چند طبقه گازی که در نزدیکی مرز قطر روی آب شناور است، حدود 200 کارمند دارد و هر طبقهای یک مسئول. قرار این بود که رامین از طبقه بالا با شلنگهای مخصوص، هلیدک را به طبقات پایین تزریق و فشار را وارد لولهها کند، بهطوری که از کپسول، نیتروژن با شلنگی که ظرفیتش 150 بار بود به پایین منتقل شود. زمان انجام کار، رامین به اصطلاح به یک وَلو (شیر گاز) بر خورد که بسته بود و برای تزریق فشار مجبور به باز کردن آن شد. آنطور که همکاران رامین گفتهاند، صدای او بلافاصله از بیسیمهای همکاران شنیده شد که گفت: پمپ را خاموش کنید. بعد از گفتن این جمله خودش سراغ وَلو رفت و پس از باز کردن آن منتظر شد که فشار بهطور کامل تخلیه شود. فشاری که وارد شلنگ شد در حالی به بیشتر از 150 (بار) رسید که ظرفیت این شلنگ 150 (بار) بوده است، نه بیشتر. لحظاتی بعد لوله به حدی منفجر شد که فشار بیش از حد، صورت رامین را متلاشی و او را به گوشهای پرت کرد.
یکی از کسانی که در این سکو با رامین همکار بوده است، میگوید: هر گلولهای که از اسلحه شلیک میشود فشاری برابر با 2 (بار) وارد میکند و این در حالی است که این گاز با فشاری حدود 200 (بار) به صورت رامین برخورد کرده است.
مسئولان از خطرناک بودن کار میگویند
شنیدهها حاکی از آن است که چنین اتفاقاتی در سکوهای گاز و نفت پیش از این هم اتفاق افتاده اما سازمانی عهدهدار این حادثهها نیست و هر بار پس از اتفاق افتادن چنین حوادثی مسئولان یک به یک صحبت از خطرناک بودن این کار میکنند و عدهای از کارشناسان را برای بررسی موضوع به محل حادثه اعزام میکنند. این حادثه نیز از این ماجرا مستثنی نبوده و سکوی فاز 16 نیز هماکنون که چهار روز از این ماجرا گذشته میزبان کارشناسانی است که هنوز دارند علت ماجرا را میجویند. علتیابی و بررسی کارشناسان در محل تا زمانی که آبها از آسیاب بیفتد ادامه دارد.
دلشاد
zrnznn
پشیمون شدم.....من و بی زحمت از اون منطقه برگردون....من تحمل دیدن چنین صحنه های رو ندارم
hadi04
یادش بخیر دوران آموزشی قبل از شروع به کار بود بدو استخدام یه بنده خدایی بود به نام مهندس عبداللهی یادش بخیر هر جا هست مسئول آموزش ما بود همیشه نقل حرفاش این بود که اگر به یه دیوونه بگی که الان توی این مخزن 15000 متر مکعب بنزین در دمای بالای دمای اشتعالش قرار داره از چند کیلومتریه اونجا هم رد نمیشه ولی شما هم عاقل هستید و هم تحصیل کرده با این تفاوت که باید در چند متریه این مخزن هر روز کار کنید حرفاش عمق خطر کاری مناطق نفت خیز رو نشون میداد از اون روزها چندین سال میگذره و ما اینجا هر نوع فاجعه و حادثه ای رو که فکرشو میکنید دیدیم و احتمال زیاد خواهیم دید البته همیشه باید یادمون باشه که اول ایمنی بعد کار این تنها شعاریه که من توی این چند ساله فقط شنیدم و اولین کسایی که نقضش میکنن خود کسایی هستن که شعارشو میدن باور کن
zrnznn
برادرم خیلی از این ماجرا ها میگه....بله واقعا خطرناک هستن این جور کارهااااااااا....کارکنان همه جونشون رو در این راه میگذارن....یادمه یه بار تنگه فنی آتش سوزی شده بود...داداشم دو سه شیفت نیومد خونه...یه اوضاع وخیمی شده بوددددد...همه جا ماشین آتش نشانی و .... ولی خدا رو شکر به خیر گذشته بود
SaMaN TaJ
تازه میخوایم بریم سیری صفا سیتی عشق و حال
jaj
من چند بار فشار بالای 500 بارو تجربه کردم خیلی خطرناکه حسننننننننننننن
hadi04
تازه میخوایم بریم سیری صفا سیتی عشق و حال
ای بابا سامان دایی مرگ دست خداست یه روزی هم قسمت ماست خیالت تخت عشق و حال سرجاشه قناری
آزاد شدن فشار بالای 420 بار قدرت خروج از جو زمین رو داره میشه بگی کجا 500 بار فشار رو تجربه کردی و الان اینجایی؟ خواستم بگم اگه برات مقدوره و میتونی تحمل کنی یه ماهواره داریم سری بعد که داشتی تجربه میکردی خبر کن بدم سر رهت بذاری تو مدار زمین
کیا اونوقت ؟ مسئولین یا کارمندا؟
hadi04
کارمند برای پول در اوردن هم کارای خطرناک زیادی می کنه
البته همینطوره و نه تنها اینجا بلکه جاهای دیگه هم این اتفاقات میفته
jaj
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→