₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » Amanda Laura Bynes

بدون عکس

Amanda Laura Bynes

3405 بازدید، 12 پست، نویسنده: hadi04

• hadi04

نمایش یا پنهان متن :bahone:

آماندا لورا باینس (به انگلیسی: Amanda Laura Bynes) (زادهٔ ۳ آوریل ۱۹۸۶ در تاوزند اوکس) بازیگر، خواننده و طراح مد آمریکایی است. باینس در کودکی وارد کلاس‌های آموزش بازیگری هالیوود شد و در همان سنین توانست در چند نمایش موزیکال و تبلیغ تلویزیونی ظاهر شود. پس از آن دوره، او در چند کار تلویزیونی موفق ظاهر شده‌است که از جملهٔ آن‌ها می‌توان به تمام این‌ها و نمایش آماندا از شبکه نیکلودین در اواخر دهه ۱۹۹۰ تا اوایل دهه ۲۰۰۰ و مجموعه تلویزیونی این رفتارت را دوست دارم، اثر شبکه تلویزیونی برادران وارنر که در سال ۲۰۰۲ آغاز شد اشاره کرد. او زندگی حرفه‌ای‌اش را با بازی در چند فیلم نوجوانانه مانند چیزی که یک دختر می‌خواهد (۲۰۰۳)، کشتی شکسته عشق (۲۰۰۵)، این دختر همان مرد است (۲۰۰۶)، اسپری‌مو (۲۰۰۷) و ایزی ای (۲۰۱۰) دگرگون کرد. در سال ۲۰۰۷، وی با همکاری فروشگاه زنجیره‌ای استیو اند بری اقدام به ایجاد یک خط مد با نام Dear (عزیز) کرد که در سال ۲۰۰۹ به دلیل ورشکستگی و تعطیلی این فروشگاه، متوقف شد

او در سال ۲۰۰۶، به انتخاب مجله پیپل به عنوان یکی از ۲۵ نوجوان جذاب زیر ۲۵ سال و در سال ۲۰۰۷، به انتخاب مجله فوربز به عنوان یکی از پنج فرد زیر ۲۱ سال با درآمد ۲٫۵ میلیون دلار شناخته شد. باینس در ژوئن ۲۰۱۰، در صفحه توییتر رسمی‌اش اعلام کرد که قصد دارد خود را بازنشسته کند. اما یک ماه پس از اعلام بازنشستگی، از این تصمیم منصرف شد و دوباره به دنیای بازیگری بازگشت.

او در طول فعالیت حرفه‌ای‌اش چندین بار نامزد و برندهٔ دریافت جوایز مختلف شده‌است، که از جملهٔ آن‌ها می‌توان به دریافت جایزه بهترین بازیگر زن سینمایی برای فیلم چیزی که یک دختر می‌خواهد (۲۰۰۳) در جشنواره برگزیده کودکان نیکلودین، گروه موسیقی سال برای فیلم اسپری‌مو (۲۰۰۷) در جشنواره فیلم هالیوود و بهترین ایفای نقش موزیکال برای فیلم اسپری‌مو (۲۰۰۷) به انتخاب منتقدان اشاره کرد

یه عکسای دیگه ای هم داره اونا رو من ندارم جلال میاد میذاره :bahone:

8 سپاس: دلشاد، pAshMak، jaj، مگس، 313-KaMiKaZe، javad1020، mahsa joon، میهمان3c8

• دلشاد

وااااااای چه چییری :bahone:
    2 سپاس: hadi04، jaj

• hadi04

نقل قول: دلشاد
    وااااااای چه چییری

:23: نمیری تو بهروز :8:

2 سپاس: jaj، دلشاد

• pAshMak

اااااااااااااامیبینم که آواتارمن روگذاشتی آرسام :72:
    2 سپاس: hadi04، jaj

• jaj

نقل قول: hadi04
    یه عکسای دیگه ای هم داره اونا رو من ندارم جلال میاد میذاره

خودت میزاشتی
    من دستم بنده

امیدوارم مثل مایلی راک بشه بزنه بترکونه :99:

1 سپاس: hadi04

• hadi04

نقل قول: pAshMak
    اااااااااااااامیبینم که آواتارمن روگذاشتی آرسام

گفتم یه روشنگری کرده باشم :4:
    نقل قول: jaj
    خودت میزاشتی
    من دستم بنده

من در کارهای تخصصی دیگران دخالت نمیکنم مخصوصا اگر تخصصی هم درش نداشته باشم بعدش روم نمیشه تو بذار :9:
    نقل قول: jaj
    امیدوارم مثل مایلی راک بشه بزنه بترکونه

نمیشناسمش اونم بذار ببینیم خوووو :4:

2 سپاس: jaj، pAshMak

• pAshMak

گفتم یه روشنگری کرده باشم

بلههههههههه کاملاااااااا هم روشنگربود :10:

2 سپاس: jaj، hadi04

• مگس

2 سپاس: jaj، hadi04

• jaj

2 سپاس: hadi04، pAshMak

• hadi04

jaj,
    یه عده کلا با آبروی مردم بازی میکنن بنده خدا تا لباساشو در میاورده ازش عکس میگرفتن آخه این چه وضعشه ؟ دختر مردم ... :4:

1 سپاس: jaj

• jaj

یه عده کلا با آبروی مردم بازی میکنن بنده خدا تا لباساشو در میاورده ازش عکس میگرفتن آخه این چه وضعشه ؟ دختر مردم ...

آره والا
    ولی چقدر رنگ فسفری بهش میاد :bahone:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: