₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » الو آقا پلیسه؟ من خوابم نمی بره!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » الو آقا پلیسه؟ من خوابم نمی بره!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

الو آقا پلیسه؟ من خوابم نمی بره!

1796 بازدید، 18 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

در بسیاری از اوقات، تماس هایی با اداره پلیس گرفته می شود که ماموران را متعجب می کند. این تماس ها برای گزارش قتل یا سرقت نیست بلکه به دلایل پیش پا افتاده و بی اهمیتی است که خنده دار به نظر می رسند. با ما باشید تا شما هم به این تماس ها بخندید!

به خاطر سرقت ژله

مردی 39 ساله ساکن ایالت پنسیلوانیای آمریکا برای گزارش سرقت ژله اش از یخچال اداره ای که در آنجا کار می کرد با پلیس تماس گرفت! به گزارش اداره پلیس، این مرد بعد از تماس با مرکز فوریت های پلیس، به اپراتور توضیح داد که این اولین باری نیست که غذایش از یخچال اداره دزدیده می شود. به گزارش پلیس پنسیلوانیا، این مورد احتمالا احمقانه ترین تماسی بوده که اداره پلیس دریافت کرده است.

به خاطر عنکبوت بزرگ

اداره پلیس اوریگان در آمریکا تماسی از یک نوجوان با این مضمون دریافت کرد که «یک مزاحم به خانه ام آمده است»، اما با حضور ماموران در این محل، مشخص شد که این مزاحم یک دزد شرور نبوده بلکه یک عنکبوت بزرگ و عجیب بوده است.

تصویر در دسترس نیست

این دختر بعد از حضور ماموران به آنها توضیح داد که چگونه عنکبوتی بزرگ به اندازه یک توپ بیسبال را که روی یکی از مبل های خانه جنگلی شان جا خوش کرده بود پیدا کرده است و به دلیل آنکه بسیار وحشتزده شده بود با پلیس تماس گرفته است.

زمانی که این دختر، شرایط را به اپراتور اداره پلیس توضیح می داد، اپراتور هاج و واج مانده بود که چگونه با این وضعیت خنده دار روبرو شود و در نهایت تصمیم گرفت تا رسیدن مامور پلیس به خانه دختر جوان، با وی صحبت کرده و او را آرام کند. اندکی بعد، هنگامی که مامور پلیس از راه رسید، متوجه شد که عنکبوت تنها دو اینچ قطر دارد و به راحتی آن را با یک روزنامه لوله شده قدیمی دور انداخت!

بازداشت به خاطر بدعکس بودن

اینکه بعضی افراد خوش عکس نباشند موضوعی قابل قبول است اما در میان این افراد هستند کسانی که برای خوش عکس بودن، دست به هر کاری می زنند. جنجالی ترین فرد در این زمینه، زنی در شهر بارو است که پس از دیدن عکس گرفته شده اش توسط پلیس که در یک نشریه محلی چاپ شده بود، سریعا با پلیس جورجیا تماس گرفت و نسبت به اینکه چرا عکس خوبی از او نگرفته اند، شکایت کرد.

تونیا آن فاولر پس از چاپ عکسش در نشریه محلی «بداند باستد» که معمولا در آن تصاویر دستگیر شدگان یا افراد تحت تعقیب روزهای اخیر توسط پلیس چاپ می شود، با پلیس تماس گرفت.

تصویر در دسترس نیست

نکته جالب اینجاست که بعد از تماس این زن با اداره پلیس و جنجال درباره چاپ عکس بی کیفیتش، پلیس بار دیگر او را به اتهام مزاحمت تلفنی پلیس و رفتار آشوبگرانه بازداشت کرد و از این رو تونیا فرصت دیگری برای گرفتن عکسی جدید در اداره پلیس پیدا کرد.

پسربچه ای که برای فرار از خوابیدن با پلیس تماس گرفت

به یاد دارید در دوران کودکی چگونه از قوانین مربوط به زمان خواب فرار می کردید؟ مثلا تقاضای یک لیوان آب می کردید؟ بهانه دستشویی رفتن را می گرفتید؟ بله، همه اینها بهانه های مشترک کودکان برای فرار از خوابیدن است اما راه فراری که پسربچه ای اهل ماساچوست به کار بست با همه فرق داشت.

او برای فرار از خوابیدن با پلیس تماس گرفته بود. این پسربچه 10 ساله در ساعت 8:09 دقیقه شب با اداره پلیس تماس گرفت. او تصمیم داشت به خاطر اینکه مادرش به زور می خواهد او را به رختخواب ببرد، از او شکایت کند.

پسربچه شماره پلیس را گرفت اما قبل از اینکه با آنها صحبت کند تلفن را قطع کرد. از آنجا که پیگیری کردن از وظایف پلیس است، اپراتور پلیس به سرعت با خانه آنها تماس گرفت تا دلیل قطع شدن تماس را بررسی کند.

بعد از تماس اپراتور با خانه کودک، مادر او از ماجرا باخبر می شود و برای آنها توضیح می دهد که چرا فرزندش با آنها تماس گرفته است. او از فرزندش می پرسد که آیا هنوز هم تمایل دارد درباره زمان خوابش به پلیس شکایت کند یا نه؟ اما پسرک از صحبت با پلیس امتناع می کند.

6 سپاس: jaj، garfild، بندری، zrnznn، شایسته، Kishe Mehr

• jaj

یاد اون زمان هایی افتادم که کالر آی دی نبود زنگ میزدیم فوت می کردیم قطع می کردیم
    2 سپاس: pAshMak، Kishe Mehr

• pAshMak

نقل قول: jaj
    یاد اون زمان هایی افتادم که کالر آی دی نبود زنگ میزدیم فوت می کردیم قطع می کردیم

پس کعلومه حسابی شیطون بودی جلال :83:

• zrnznn

نقل قول: pAshMak
    از آنجا که پیگیری کردن از وظایف پلیس است، اپراتور پلیس به سرعت با خانه آنها تماس گرفت تا دلیل قطع شدن تماس را بررسی کند.

دقیقا عین هو پیگیری های پلیس ایران :65:

1 سپاس: pAshMak

• شایسته

برای فرار از خوابیدن

:9: :9: :9:

• pAshMak

نقل قول: zrnznn
    دقیقا عین هو پیگیری های پلیس ایران

پلیس ایران که کلااااااااااااا فداکارو پیگیر هستن همیشه :50:

شایسته,
    ای جوووووووووووونم :11:

• Kishe Mehr

نقل قول: jaj

منم از این کارا میکردم :9:

• pAshMak

نقل قول: Kishe Mehr
    منم از این کارا میکردم

خبرداشتم که مردم آزاری :28:

1 سپاس: Kishe Mehr

• Kishe Mehr

خبرداشتم که مردم آزاری

ولی خیلی زود پشیمون شدم و دیگه دست از این کار برداشتم :9:

• pAshMak

ولی خیلی زود پشیمون شدم و دیگه دست از این کار برداشتم

ولی هنوزم ژن مردم آزاری توی وجودت هست :15:

• Kishe Mehr

ولی هنوزم ژن مردم آزاری توی وجودت هست :15:

کی مننننننننننننننن*؟ :50:
    نمایش یا پنهان متن* بقول یه بنده خدایی :4:

• pAshMak

کی مننننننننننننننن*؟

بله خودشما

• Kishe Mehr

بله خودشما

اونوقت شما خودت مردم آزاری نداشتی نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :4:

• pAshMak

اونوقت شما خودت مردم آزاری نداشتی نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کی من؟ اصلا به قیافه مظلوم من میخوره؟

• Kishe Mehr

کی من؟ اصلا به قیافه مظلوم من میخوره؟

الان مثلا چرا جواب تلفنو نمیدی؟ :37:

• pAshMak

الان مثلا چرا جواب تلفنو نمیدی؟

این الان چه ربطی داشت؟ :28: