ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
"ولکران" فولکس واگن حیـــرت انگیـــز
pAshMak
"ولکران" خودرویی است که در سال 2014 از طرح آن رونمایی شد و در نگاه اول یکی دیگر از خودروهای آینده ای است که چندین بار نمونه های مشابه آن را از شرکت های مختلف دیده ایم اما تفاوت بسیار عظیمی با همه طرح های گذشته دارد.
فولکس واگن به این نتیجه رسیده است که در آینده راننده ها به دنبال هیجان هستند از این رو این خودرو را مخصوص مسابقات طراحی کرده است. همچنین در کنار طرح جالب خودرو قصد دارد امکان تله پورت کردن خودرو را نیز به وجود آورد.
▧ تصویر در دسترس نیست
این طرح بدین صورت کار می کند که هر بار راننده می تواند به گیت های مختلفی که در سراسر دنیا وجود دارد رفته و در یک چشم بهم زدن به نقطه ای دیگر از کره خاکی با شرایط کاملا متفاوت منتقل شود. این امکان اگر روزی وارد دنیای خودروسازی شود می تواند دنیا را دگرگون کند.
▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
Life Dream
اين تاپيك علمي تخيلي بود يا واقعي؟ تله پورت كه يه نظريه هست، هنوز هيچ كس نتونسته اين كارو انجام بده، اگه واقعيت داشت كه الان دولت هاي پر قدرت براي استفاده هاي نظامي ازش بهره ميگرفتن! ديگه احتياجي به وسايل نقليه و هيچ چيز ديگه نبود، استفاده از بعد چهارم!
Holtek
hadi04
ممنون پارمیس جان
دلشاد
pAshMak
واقعی بود ...اونقدر اتفاقها میفته درعرصه علم که کسی لونمیده به این جهت که
بتونن خودشون بصورت انحصاری ارائه کنند
اگه گرون باشه عکسش دانلود می کنمش
ایشالا خودش روهم میتونی بخری کمال جان
اینو تو منو تو 1 گفته بود خیلی وقت پیش
کاملا درسته...
ممنون پارمیس جان
ای جـــــــــــان... لامبورگینی ماشین موردعلاقه من هست...
خواهش میکنم عزیز
▧ تصویر در دسترس نیست
علیرضا
pAshMak
والله خبرندارم پرس وجومیکنم تا بفهمم
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
اتفاقا امروز که رفته بودم واسه یه بنده خدایی ماشین قیمت کنم یه ماشین کوپه دیدم بالاخره نفهمیدم این چیش به چیه؟
pAshMak
پس حسااااااااابی آبروبردی مجتبی...آره؟
▧ تصویر در دسترس نیست
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→