₪ انجمن بوف بوفی ₪ » علم و تکنولوژی » "ولکران" فولکس واگن حیـــرت انگیـــز
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » علم و تکنولوژی » "ولکران" فولکس واگن حیـــرت انگیـــز

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

"ولکران" فولکس واگن حیـــرت انگیـــز

1857 بازدید، 10 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

زمانی که صحبت از طرح های آینده می شود نهایتا می توانیم به فکر خودرویی با چهره عجیب و امکانات خاص بیافتیم اما فولکس واگن برای جدیدترین طرح خود پا را فراتر از تفکرات ما گذاشته و به ایده ای عجیب رسیده است.

"ولکران" خودرویی است که در سال 2014 از طرح آن رونمایی شد و در نگاه اول یکی دیگر از خودروهای آینده ای است که چندین بار نمونه های مشابه آن را از شرکت های مختلف دیده ایم اما تفاوت بسیار عظیمی با همه طرح های گذشته دارد.

فولکس واگن به این نتیجه رسیده است که در آینده راننده ها به دنبال هیجان هستند از این رو این خودرو را مخصوص مسابقات طراحی کرده است. همچنین در کنار طرح جالب خودرو قصد دارد امکان تله پورت کردن خودرو را نیز به وجود آورد.

تصویر در دسترس نیست

این طرح بدین صورت کار می کند که هر بار راننده می تواند به گیت های مختلفی که در سراسر دنیا وجود دارد رفته و در یک چشم بهم زدن به نقطه ای دیگر از کره خاکی با شرایط کاملا متفاوت منتقل شود. این امکان اگر روزی وارد دنیای خودروسازی شود می تواند دنیا را دگرگون کند.

3 تصویر این بخش در دسترس نیست

9 سپاس: Life Dream، zrnznn، Holtek، 313-KaMiKaZe، hadi04، دلشاد، علیرضا، Kishe Mehr، jaj

• Life Dream

نقل قول: pAshMak
    در کنار طرح جالب خودرو قصد دارد امکان تله پورت کردن خودرو را نیز به وجود آورد.

اين تاپيك علمي تخيلي بود يا واقعي؟ تله پورت كه يه نظريه هست، هنوز هيچ كس نتونسته اين كارو انجام بده، اگه واقعيت داشت كه الان دولت هاي پر قدرت براي استفاده هاي نظامي ازش بهره ميگرفتن! ديگه احتياجي به وسايل نقليه و هيچ چيز ديگه نبود، استفاده از بعد چهارم!

4 سپاس: zrnznn، Holtek، pAshMak، علیرضا

• Holtek

1 سپاس: pAshMak

• hadi04

یادش بخیر یه سال رفته بودم کیش خونه خاله اینا (خاله بیست ساله کیش زندگی میکنه ) با پسر خاله اینا رفته بودیم بیرون صفا سیتی یه لامبورگینی که الان یادم نمیاد دقیقا مدلش چی بود کنار خیابون پارک کرده بود مدت زیادی مشغول دید زدنش بودم و بعد از پسرخالم پرسیدم یه چیزی بگم نمیخندی؟ گفت چی؟ گفتم من هنوز نفهمیدم جلو و عقبش کدومه :4: خدایی اصلا مشخص نبود وقتی خاموش میشد ما شینه حتی خروجی اگزوزش هم بسته میشد چراغهاشم پوشیده میشد این ماشینو که دیدم یادم به این خاطره افتاد
    ممنون پارمیس جان

2 سپاس: pAshMak، Kishe Mehr

• 1 سپاس: pAshMak

• pAshMak

نقل قول: Life Dream
    اين تاپيك علمي تخيلي بود يا واقعي؟ تله پورت كه يه نظريه هست، هنوز هيچ كس نتونسته اين كارو انجام بده، اگه واقعيت داشت كه الان دولت هاي پر قدرت براي استفاده هاي نظامي ازش بهره ميگرفتن! ديگه احتياجي به وسايل نقليه و هيچ چيز ديگه نبود، استفاده از بعد چهارم!

واقعی بود ...اونقدر اتفاقها میفته درعرصه علم که کسی لونمیده به این جهت که

بتونن خودشون بصورت انحصاری ارائه کنند

نقل قول: 313-KaMiKaZe
    البته عکسشو
    اگه گرون باشه عکسش دانلود می کنمش

ایشالا خودش روهم میتونی بخری کمال جان :72:

نقل قول: 313-KaMiKaZe
    اق مازیار تا حالا تونستن یک اتم یا مولکول خوب یادم نمیاد بتونن تله پورت کنن
    اینو تو منو تو 1 گفته بود خیلی وقت پیش

کاملا درسته... :24:

نقل قول: hadi04
    یادش بخیر یه سال رفته بودم کیش خونه خاله اینا (خاله بیست ساله کیش زندگی میکنه ) با پسر خاله اینا رفته بودیم بیرون صفا سیتی یه لامبورگینی که الان یادم نمیاد دقیقا مدلش چی بود کنار خیابون پارک کرده بود مدت زیادی مشغول دید زدنش بودم و بعد از پسرخالم پرسیدم یه چیزی بگم نمیخندی؟ گفت چی؟ گفتم من هنوز نفهمیدم جلو و عقبش کدومه خدایی اصلا مشخص نبود وقتی خاموش میشد ما شینه حتی خروجی اگزوزش هم بسته میشد چراغهاشم پوشیده میشد این ماشینو که دیدم یادم به این خاطره افتاد
    ممنون پارمیس جان

ای جـــــــــــان... لامبورگینی ماشین موردعلاقه من هست...

خواهش میکنم عزیز :46:

1 سپاس: 313-KaMiKaZe

• علیرضا

قسطی هم میدن؟ :37:

• pAshMak

نقل قول: علیرضا
    قسطی هم میدن؟

والله خبرندارم پرس وجومیکنم تا بفهمم :5:

• Kishe Mehr

نقل قول: hadi04
    گفتم من هنوز نفهمیدم جلو و عقبش کدومه

اتفاقا امروز که رفته بودم واسه یه بنده خدایی ماشین قیمت کنم یه ماشین کوپه دیدم بالاخره نفهمیدم این چیش به چیه؟ :4: تا دیدم یکی داره میگه موتورش کجاس؟ گفتم لااقل از این جواب میتونم بفهمم ماشین کدوم وریه، بعد که گفت موتورش وسط ماشینه کل آمال و آرزوهام به فنا رفت :4:

• pAshMak

نقل قول: Kishe Mehr
    اتفاقا امروز که رفته بودم واسه یه بنده خدایی ماشین قیمت کنم یه ماشین کوپه دیدم بالاخره نفهمیدم این چیش به چیه؟ تا دیدم یکی داره میگه موتورش کجاس؟ گفتم لااقل از این جواب میتونم بفهمم ماشین کدوم وریه، بعد که گفت موتورش وسط ماشینه کل آمال و آرزوهام به فنا رفت

پس حسااااااااابی آبروبردی مجتبی...آره؟ :101:

1 سپاس: Kishe Mehr
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: