₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » یه ایده خوب میخوام
1 2

بدون عکس

یه ایده خوب میخوام

5403 بازدید، 27 پست، نویسنده: zrnznn

• zrnznn

با تشکر از همگی..... اینم نتیجه کار...حالا چند تا رو پرس کردیم تا روز آخر انتخاب میکنیم که کدومو استفاده کنه.....
    من چند تا دیگه اماده کرده بودم ولی خوب اونی که رفتیم پیشش برا پرینت رنگی و پرس کردنش دوست داداشم بود...داداشم هم هی یواشکی میگفت دیگه بسته ...دیگه کافیه :4:
    خلاصه نزاشت اونطوری که میخوام و اونهایی رو که میخوام و تو ذهنم بهش بگم برام درست کنه
    مثلا (تو عکس اولی) اون یکی که پسر بچخ ایه تمام قد میخواستم اون اضافات کاغذ سفیدش گرفته بشه تا کادریو که بچه گرفته تو دستش نشون بده ..ولی ایندفعه مثلا خود مغازه داره برام اظهار نظر می کرد و میگفت فلان مدل قشنگتره :28:
    خلاصه داداشم هم یواشکی از این طرف غر و غر میکرد.... :62: نزاشتن عمه نجمه خوب استعداداشو نشون بدهههههههه:4:

خلاصه با تشکر ویزه از همگی اینم نتیجه کار :5:

5 سپاس: aac198000، علیرضا، jaj، garfild، بندری

• پرهام

یه اتیکت فلزی مث این نیروی افتضاحیا :19:
    1 سپاس: zrnznn

• zrnznn

نقل قول: پرهام
    یه اتیکت فلزی مث این نیروی افتضاحیا

اینا بچه ان....فلزی میخواد چیکار؟ تازه من تو فکر بودم اگر با سنجاق گیرش بدم به لباسش یکدفه سنجاقه باز نشه بره تو سینه اش....رفتم براش از این گیره ها و بندینکا که آوزیون میشن گرفتم
    .
    .
    .
    اون طرحهایی که چاپ کردم هم اینا بودم که نزاشتن همشونو پرس کنیم :21:
    میدونم طرحاهای که دادید عالی بودن و من بی سلیقه خرابشون کردم ولی چه کنم اوج سلیقه ام نصف شب وقی فردا صبح زودش پاشم برم دنبال کارهام همین میشه دیگه :2:

تصویر در دسترس نیست
    تصویر در دسترس نیست

4 سپاس: aac198000، پرهام، علیرضا، بندری

• aac198000

نقل قول: zrnznn
    اینا بچه ان....فلزی میخواد چیکار؟ تازه من تو فکر بودم اگر با سنجاق گیرش بدم به لباسش یکدفه سنجاقه باز نشه بره تو سینه اش....رفتم براش از این گیره ها و بندینکا که آوزیون میشن گرفتم
    .
    .
    .
    اون طرحهایی که چاپ کردم هم اینا بودم که نزاشتن همشونو پرس کنیم
    میدونم طرحاهای که دادید عالی بودن و من بی سلیقه خرابشون کردم ولی چه کنم اوج سلیقه ام نصف شب وقی فردا صبح زودش پاشم برم دنبال کارهام همین میشه دیگه

:46: خیلی زیبا کار کردی عمه خانم :39:

2 سپاس: علیرضا، zrnznn

• علیرضا

به به.. حیلی مبارکه. همه شون قشنگ شدن. فونت و رنگ مناسبی هم برای نوشتن اسمها انتخاب کردی. آفرین
    ممنون که این ابتکار رو انجام دادی و موضوع رو اینجا تو سایت به شور گذاشتی. و خوشحالم که با کمک هم و ظرف کمتر از 24 ساعت تونستی به هدفت برسی :39:

2 سپاس: zrnznn، بندری

• jaj

عمه دوستتتتتتتتتت داریم 245 273
    1 سپاس: zrnznn

• zrnznn

مرسی:9:
    حالا اینقدر ها هم تعریفی نبودن....

1 سپاس: jaj
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: