ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
پند و اندرز هایی از کشکول
zrnznn
از بزرگی پرسیدند : به چه وسیله رستگار دنیا و عقبی توان گردید؟ گفت : به ملازمت تقوی. گفتند : حقیقت تقوی چیست؟ گفت : آن است که بیارائی باطن خود را از برای حق، چنانکه می آرائی ظاهر خود را برای خلق.
حکایت : گویند منجمی به خانه درآمد. یکی مرد بیگانه را دید که با زنِ او هر دو بهم نشسته. دشنام و سقط گفت و فتنه و آشوب خاست. صاحبدلی که بر این واقف بود گفت :
نوشته اند : که مرحوم باغچه بان که اولین مدرسه مخصوص نابینایان را در ایران تأسیس کرد
می گفت : یک روز از نابینایی پرسیدم : از میان ضرب المثل ها کدام یک را بیشتر می پسندی؟ جواب داد : شتر دیدی ندیدی!!
نوشته اند : ابوحنیفه شخصی را دید نماز می خواند، اما رکوع نمی کند، گفت ای مرد، بی رکوع نماز نمی شود گفت یا شیخ شکم من بزرگ است و هر وقت به رکوع می روم بی اختیار ضِرطَه می کنم. حالا از تو می پرسم نماز بی رکوع بهتر است یا نماز با ضِرطَه ابوحنیفه در این مورد جوابی نداد و خندید و رفت.
خر: از خری پرسیدند که از تو خرتر کیست؟ گفت آن کسی که چون مرا آب می دهد برای من سوت می زند، زیرا اگر من تشنه باشم آب می خورم و احتیاجی به سوت زدن ندارم.
نوشته اند: در عهد سلطان محمود غزنوی قافله ای از عراق از دزدان چپاول کردند. از جمله جوانی بود که مادر پیری داشت. پیرزن بحضور سلطان محمود آمده تظلم کرد. سلطان گفت چون ولایت عراق از دارالملک ما خیلی دور است، لذا نمی توان کاملاً آن حدود را محافظت کنم و پیرزن گفت چندان ملک بگیر که حفظ توانی کرد و در روز محشر از عهدۀ مسئولیت بتوانی درآیی. سلطان را سخن پیرزن مؤثر افتاد. او را بمال خوشحال گردانید. و دستور داد منادی ندا زَنَد که هر کس از ولایت عراق عزیمت هندوستان کند مال و جان او را ضامنم.
jaj
دلشاد
zrnznn
jaj,
masoud624
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→