ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
zrnznn
از اونجا که دوستان خوب بوفیلندی از نقاط مختلف کشور عزیزمون و حتی خارج از ایران اینجا لحظات شادی رو با هم تجربه می کنند، و همینطور به دلیل استقبالی که دوستان از تاپیکهای آشپزی کردند ، بر آن شدیم تا شرایطی فراهم کنیم تا همه ی بوفیلندی های عزیز پیش بندهای آشپز خونه رو به تن کنند و برای شادی روح خودشون و خونوادشون
می پرسید کسب و کار چیه؟
الان براتون توضیح می دم..
در این تاپیک ، این امکان به شما دوست عزیز داده میشه که از هر غذایی که درست می کنی تصویر بگیری و اون رو اینجا آموزش بدی و در قبالش از ما بوفی بگیری .هر چقدر هم غذای شماساده و آسون باشه ، باز هم شما از ما جایزه خواهید گرفت حتی برای آموزش نوشیدنی ها یا صبحانه یا هر چیز خوراکی دیگه.
سر رسید امتیاز دهی هر دو هفته یکبار می باشد.پس از پایان دو هفته تاپیک بسته خواهد شد و امتیازات محاسبه می گردد و برای دوره بعد مجدداً تاپیک دیگری در اختیار شما دوستان قرار خواهد گرفت .
جهت شرکت در این برنامه به موارد زیر توجه کنید..
1- از کپی برداری سایت های آشپزی یا عکس گرفتن از برنامه های تلوزیونی خود داری کنید.در غیر این صورت پست شما حذف میشه و به شما امتیازی داده نمیشه
2- محاسبه امتیاز پس از نظر سنجی به عهده مسئول این تاپیک می باشد
3- توصیه می شود جهت دریافت امتیاز بیشتر غذاهای محلی محل سکونت خودتون رو آموزش بدید...
4- سفره آرایی هم می تواند ارائه و شامل امتیاز شود.
5- سایر کاربران هم می توانند غذا های اموزش داده شده را تهیه و در آن تاپیک ارائه نمایند ( فقط ارائه یک عکس از مواد اولیه و یک عکس از نتیجه کار کافی است ) و 5 بوفی کسب کنند.
6- محدودیتی برای شرکت در این برنامه برای کاربران در دوره های مختلف وجود ندارد.
7- ارائه عکس از مراحل تهیه غذا الزامی است.توضیحات بدون عکس پذیرفته نمی باشد.
8 - ارائه جامع و کامل نحوه تهیه غذا و محلی بودن آن ، همچنین سلیقه در چگونگی سرو غذا و .... فاکتورهایی هستند که در امتیازدهی موثر می باشند.
9- در هر دوره بر حسب امتیازی که به منوی هر کاربر داده می شود از 5 بوفی تا 50 بوفی جایزه اعطا می گردد..
10 - شما می توانید با ارائه فیلم نیز به آموزش بپردازید.. اما با این وجود به دلیل اینکه شاید همه امکان یا تمایل به تهیه فیلم نداشته باشند ، برای فیلم شما امتیاز اضافی در نظر گرفته نخواهد شد.ضمناً به دلیل اینکه در صورت سرعت پایین ، استفاده از فیلم تا حدودی مشکل خواهد بود ، افراد ملزم به ارائه توضیحات و عکس خواهند بود و تهیه فیلم کاملاً اختیاری می باشد و شامل امیتاز اضافی نمی شود.
11- با توجه به پست های شما دوستان این قانون اضافه می شود: هر گونه کثیف کاری و شلخته بازی نمره منفی خواهد داشت
بوفیلندی های عزیز ! منتظر غذاهای خوشمزه شما هستیم..
▧ تصویر در دسترس نیست
لینکهای مرتبط:
دور اول غذا بیار ! بوفی ببر!
دور دوم غذا بیار! بوفی ببر!
دور سوم غذا بیار! بوفی ببر!
دور چهارم غذا بیار! بوفی ببر!
دور پنجم غذا بیار ! بوفی ببر!
دور ششم غذا بیار! بوفی ببر!
دور هفتم غذا بیار ! بوفی ببر!
دور هشتم غذا بیار ! بوفی ببر!
دور نهم غذا بیار ! بوفی ببر!
دور دهم غذا بیار! بوفی ببر!
دور یازدهم غذا بیار! بوفی ببر!
دور دوازدهم غذا بیار! بوفی ببر!
دور سیزدهم غذا بیار! بوفی ببر!
دور چهاردهم غذابیار! بوفی ببر!
دور پانزدهم غذابیار! بوفی ببر!
دور شانزدهم غذا بیار! بوفی ببر!
دور هفدهم غذا بیار! بوفی ببر!
دور هجدهم غذ ابیار ! بوفی ببر!
دور نوزدهم غذ ابیار ! بوفی ببر!
دور بیستم غذ ابیار ! بوفی ببر!
دور بیست و یکم غذ ابیار ! بوفی ببر!
دور بیست و دوم غذ ابیار ! بوفی ببر!
دور بیست و سوم غذ ابیار ! بوفی ببر!
دور بیست و چهارم غذ ابیار ! بوفی ببر!
دور بیست و پنجم غذ ابیار ! بوفی ببر!
دور بیست و ششم غذ ابیار ! بوفی ببر!
آشپزخانه بوف بوفی
آرشیو غذا بیار! بوفی ببر!
zrnznn
.
.
.
ماهی جون؟ الان که یه بار دیگه نوشته اتون رو خوندم این سوال برام پیش اومده که مگه شما تو یه ظرف عمیق این کارو میکنید؟ ببینید این با بامیه فرق داره...موقع سرخ کردن زولبیا ظرفتون باید پهن و کم عمق باشه....مثلا مثل این تصویرا که تو نت پیدا کردم تا براتون بزارم:
.
.
.
و اما :
زولبیا رژیمی یا عسلی یا چیپسی
مواد لازم:
ماست پر چرب 300 گرم
نکته:ماست سون استفاده نکنیم (دامداران سنتی یا پاژن)
نشاسته گل (بهترین شیراز) 300 گرم
آرد یه قاشق سوپخوری
روغن جامد یک قاشق سوپخوری
برای داخل مواد به دلخواه یا زیره سیاه 1 ق س یا کنجد یا سیاه دانه 2 تا 3 ق س ( میتوان هم نگذاشت)
طرز تهیه:
بهتر همه مواد را در کاسه بریزیم هم میزنیم با ملاقه و دستی و بعد 3 الی 4 ساعت بماند اگر خیلی سفت شده بود میتوانیم چند قاشق آب به آن اضافه کنیم
برای شهد این زولبیا یه پیمانه عسل با دو سه قاشق گلاب را روی حرارت بن ماری کرده و بعد از سرخ شدن زولبیا ها روی آنها میپاشیم
مایه زولبیا باید کش دار باشد قبل از اینکه داخل قیف بگذاریم به اندازه نوک چاقو جوش شیرین و کمی زعفران و 1 ق چایخوری گلاب اضافه میکنیم و در قالب گردی که در روغن گذاشتیم میریزیم.
توجه: اگر بخواهیم در شیره نگذاریم میتوانیم مثل چیپس نمک و آبلیمو بزنیم و بخوریم (بسیار هم خوشمزه میشه
دو ردیف از زولبیا داخل تصاویر هم میوه این و داخل شهد میوه ای گذاشتم، طعم دارن و اون یکیا داخل شهدشون زعفرونه
اینم میزارم واسه ماهی جون تا فکر نکنه همیشه اوضاع بر وقفه مراده
نمایش یا پنهان متن
jaj
دلشاد
zrnznn
تنها
واقعا هنرمندی،از این هنرت کسب درآمد کن یه قنادی بزن خیلی فروش میکنیا جدی میگم
gilas
jaj
ماهی
ای بابا اینقدر خجالتمون نده
اِاِاِ....دقیقا همینکارو می کردم.ظرف گود انتخاب کرده بودم..ای بابا...راست می گیا...
عجب راهنمایی خوبی کردی نجمه جونم..اینبار حتما با ظرف کم عمق امتحان م یکنموومرسی عزیز دلم
ماهی
مواد اولیه زولبیا:
ماست 500 گرم
نشاسته 500 گرم
آرد سفید 150 گرم
گلاب نصف استکان
روغن مایع 1 قاشق
آب نصف استکان
شهد شکر یک قاشق
جوش شیرین نصف قاشق چایخوری.
مواد اولیه بامیه :
روعن 1/6 پیمانه
آب 1/2 پیمانه
تخمم مرغ 2 عدد
شکر یک قاشق
آرد نصف کپ
▧ تصویر در دسترس نیست
( یه سری از عکسا گم شده مثل اینکه
جهت تهیه زولبیا ماست و چودر نشاسته رو با هم مخلوط می کنیم.بقیه مواد رو اضافه می کنیم.خمیر رو در قیف با دهانه نازک ریخته و در روغن داغ به شکل دایره های هم مرکز درست می کینم.که ظاهرا باید ظرفتون گود نباشه..تا شکل زولبیا خوب دربیاد.
برای تهیه بامیه : آب و روغن رو با هم به جوش می آریم.شکر رو اضافه کرده و آرد الک شده رو یک مرتبه اضافه و از روی حرارت بر می داریم تخم مرغها رو یکی یکی اضافه و با هم زن خوب می زنیم تا مواد از ظرف جدا شن.
خمیر رو در قیف ریخته و در روغن داغ سرخ می نماییم..
خمیر بامیه :
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
[/center]بامیه ها رو روی دستمال آشچزخونه می گذاریم تا روغن اضافی اون گرفته شه
[center]
▧ تصویر در دسترس نیست
خمیر زولبیا :
▧ تصویر در دسترس نیست
زولبیا و بایمه داغ رو در شهد شکر سر می خوابونیم.
البته من از یک شربت آماده اینجا استفاده مردم که خیلی خیلی خوشمزه بود.
نوش جان
ماهی
میشه کله تونو لند اسکیپ کنید تا عکسا رو درست ببینید بی زحمت؟
zrnznn
عجب راهنمایی خوبی کردی نجمه جونم..اینبار حتما با ظرف کم عمق امتحان م یکنموومرسی عزیز دلم
.
.
.
آفرین
ماهی
مرسی درسشون کردی نجمه جون
gilas
مرغ پیچ ( ابتکاری
مواد لازم :
فیله مرغ
سوسیس کوچیک
نمک
فلفل
زعفران
سس فلفل
آب لیمو
پودر سوخاری
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیستمرغ پیچ
فیله های مرغ رو به صورت نواری از پهنا برش میدهیم
برای چند ساعت فیله های مرغ رو در آبلبمو - نمک و فلفل -سس فلفل و زعفران قرار میدهیم
بعد هر برش از فیله رو به دور یه سویس میپیچیم و با خلال دندون ثابتش میکنیم
بعد داخل پودر سوخاری می غلتونیم و سرخش میکنیم
zrnznn
من نمیدونم چی از جون من میخوای؟ چرا هر بار کلی نخود و زذرت خالی میکنی توظرف غذات که من هی حرص عدم دسترسی بهشون رو بخورم؟!
توصیه میکنم اینقدره از این سوسیس موسیس ها نخورید.....سلامتیتون به خطر میفته
ولی از ایده جالبت خوشم اومد بامزه بود...من مرغشو میخورم با نخود و ذرتشو شما سوسیسشو و سیب زمینی و قارچشو بخورید...چطوره؟!
.
.
.
ماهی جونننننننننن
gilas
خیلی نازی
آخه من خودم این کنار غذایی ها رو خیلی دوست دارم
ما هم زیاد نمی خوریم اما دیگه یه فکر بزنه به سرت باید تست بشه دیگه
خواستم بخرم شمردم بعد خریدم که نمونه بعدا هوس خوردن کنیم
zrnznn
.
.
.
باشه منم فردا میام کل امتیاز ها رو بین خودمو و ماهی جون و گیلاس عروس تقسیم میکنم...به هیچکیم چی دیگه ای نمیدم.....
هی مردم میان امید واهی میدن و میگن اره شرکت میکنیم ولی دریغ دریغ ...حتی نمیان یه نیگاه بندازن
(خوب بیا دیگه....تا فردا بهت فرصت میدم بیا شرکت کن..)
jaj
خوب فرصت نشد دیگه
هم تنبلی و هم اسیر روزگار بودن نمیزاره
ژنرال
زولبیا خیسم درست کن.
زولبیا سبز قشنگ نمیشه!
همچین بگی نگی یه کم سوزوندیا
شمام که اصولا هر غذایی میذاری جهت دیوانه کردن ماس دیگه! ذرت و قارچ و مرغ و سوسیس سرخ کرده
zrnznn
الان یعنی ببندم تاپیکو؟
ما اینجور مواقع میگیم برشته شده
من همیشه این جور مواقع برشته ها رو بر میدارم میخورم
آخ گفتی....
ببین گیلاسی یکی دیگه هم مثل من به این کارهات معترضه
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→