من خودم یه نمونه طلایی رنگ از طرح اخری رو چند وقت پیش درست کردم فروختمش به یه نفر برا جلو در واحد آپارتمانشون اگر گذرم افتاد عکس میگیرم نشونتون میدم.....الانم کلی دیگه از این لوله ها جمع کردم که یه چی دیگه از این طرحا درست کنم.... پیش نهاد میکنم امتحان کنید خیلی ساده اس.... وسایل مورد نیازشم یه چسب تفنگی و مقدار زیادی از این لوله ها و یه اسپری رنگه
داشتم محتویات گوشیمو خالی میکردم که به این عکسه رسیدم....این همونه که فروختمش بار اولم بود ولی خوب بود........الان تجربه بیشتری دارم واسه برش زدن و نحو چسبوندنشون به هم حالا کلی دیگه از این لوله ها کاغذی جمع کردم قصد دارم یکی از همین طرح های داخل این تاپیک رو درست کنم...........
خیلی چیز های میشه با همین وسایل دور ریختنی درست کرد...
zrnznn
من خودم یه نمونه طلایی رنگ از طرح اخری رو چند وقت پیش درست کردم فروختمش به یه نفر برا جلو در واحد آپارتمانشون
پیش نهاد میکنم امتحان کنید خیلی ساده اس.... وسایل مورد نیازشم یه چسب تفنگی و مقدار زیادی از این لوله ها و یه اسپری رنگه
دلشاد
Holtek
حالا چند فروختيش؟
gilas
zrnznn
چون لوله دستمال توالت ها رو خودشون جمع کرده بودن و اشنا هم بود 5 تومن
zrnznn
بار اولم بود ولی خوب بود........الان تجربه بیشتری دارم واسه برش زدن و نحو چسبوندنشون به هم
حالا کلی دیگه از این لوله ها کاغذی جمع کردم قصد دارم یکی از همین طرح های داخل این تاپیک رو درست کنم...........
خیلی چیز های میشه با همین وسایل دور ریختنی درست کرد...
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→