₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » ♥♥♥ درباره سندرم 16 سپتامبر ♥♥♥
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » ♥♥♥ درباره سندرم 16 سپتامبر ♥♥♥

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

♥♥♥ درباره سندرم 16 سپتامبر ♥♥♥

2033 بازدید، 5 پست، نویسنده: دلشاد

• دلشاد

درباره سندرم 16 سپتامبر

تصویر در دسترس نیست

متاسفانه سیستم عامل مایکروسافت ویندوز، به اشتباه، بامداد 16 سپتامبر(25 شهریور) را به عنوان پایان ساعت تابستانی منطقه زمانی ایران، در نظر می گیرد و در آغاز آن روز ساعت را یک ساعت به عقب می کشد.

در حالی که پایان ساعت تابستانی در ایران بامداد 31 شهریور است. در فاصله این 6 روز(25 الی 31 شهریور) ساعت سیستم عامل ویندوز به اشتباه یک ساعت عقب تر نمایش داده می شود.

لذا ضمن تاکید چنانچه ساعت رایانه شما یک ساعت عقب تر نمایش داده می شود، توصیه ما آنست که به جای دستکاری در ساعت ویندوز که باعث به هم ریختگی ساعت UTC رایانه می گردد، منطقه زمانی را به (4:30+)Kabul تغییر دهید و در روز 31 شهریور دوباره ویندوز را به منطقه زمانی (3:30+)Tehran برگردانید.

امیدواریم روزی فرا رسد که این خطا در سیستم عامل ویندوز که در ایران بسیار محبوب هم هست، برطرف گردد.

با آرزوی سلامتی و شادکامی برای همه هموطنان.

6 سپاس: javad1020، zrnznn، jaj، soheyla، Life Dream، ژنرال

• zrnznn

سیستم من از دیشب دچار این مشکل شده :2:
    امروز صبح ساعت هفت و نیم به همین دلیل دیرم شد ...چون فکر میکردم هنو ساعت 6 و نیم آماده نشده وبدم .... یکم دیرم شد

1 سپاس: دلشاد

• jaj

من که همین الان یه ساعت کشیدمش جلو :4:

• Life Dream

من سيستمم تغيري نكرده چون هنهوزم ايكس پي هست :))
    ولي ويندوز موبايلم يه ساعت برگشته بود عقب كه صبح درستش كردم :-o

• ژنرال

پس جریان اینه.

هم سیستم خونه و هم لپتاپم همین اتفاق براش افتاده.

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: