₪ انجمن بوف بوفی ₪ » زنان و مردان » آموزش دختران کرد برای نبرد با داعش
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » زنان و مردان » آموزش دختران کرد برای نبرد با داعش

بدون عکس

آموزش دختران کرد برای نبرد با داعش

2859 بازدید، 11 پست، نویسنده: jaj

• jaj

با شروع حملات ارتش داعش به عراق زنان و دختران کرد عراقی که پیش از این نیز در کنار مردان در جنگ ها شرکت داشته اند برای مبارزه با داعش تحت آموزش‌های نظامی قرار گرفتند. در مناظق کردنشین عراق تعداد زیادی از دختران داوطلب جنگ با داعش با حضور در واحدهای پیشمرگه زنان، کار با سلاح جنگی را یاد گرفته و آماده مقابله با گروه داعش می‌شوند.

در 50 کیلومتری شمال غرب کرکوک یکی از پایگاه های نظامی کردستان عراق است که دختران داوطلب جنگ با داعش در آنجا آموزش می‌بینند؛ در این پادگان دختران کرد عبور از مناطق صعب العبور، نفوذ به مواضع دشمن، کسب اطلاعات از نیروهای دشمن، نصب کمین و همچنین استفاده از انواع مختلف سلاح ها نظیر خمپاره اندازها و رگبارها را یاد می گیرند و پس از سپری کردن دوره آموزشی در قالب واحد پیشمرگه زنان کرد به مناطق عملیاتی اعزام می شوند.

در هفته‌های اخیر پیشمرگه‌های کرد توانستند با استفاده از همین نیروهای مردمی مناطقی را از تصرف داعش درآورند. در همین زمینه و در روزهای گذشته رسانه‌های کرد گزارش دادند که نگار حسینی، دختر کرد و از پیشمرگه‌های حزب آزادی کردستان در جریان آموزش نظامی به تعدادی از زنان کرد در کرکوک توسط تروریست‌های داعش کشته شده است.

عکس های زیر که عکاس رویترز و عکاس شبکه ان.بی.سی عکاسی کرده‌اند در همین رابطه و حضور دختران داوطلب جنگ در دو پادگان نظامی زنان پیشمرگ در نزدیکی "کرکوک" و "رابیا" برای آموزش زیر نظر افسران زن را نشان می‌دهد.

26 تصویر این بخش در دسترس نیست

7 سپاس: دلشاد، pAshMak، بندری، soheyla، ماهی، behnam25، javad1020

• دلشاد

از جنگو خونریزی متنفرم :14:
    1 سپاس: jaj

• pAshMak

خداکنه زودتر این درگیری ها تموم بشه تا انسانهای بی گناه جون خودشون روازدست ندن :2:

• jaj

نقل قول: دلشاد
    از جنگو خونریزی متنفرم

نقل قول: pAshMak
    خداکنه زودتر این درگیری ها تموم بشه تا انسانهای بی گناه جون خودشون روازدست ندن

یه ذره نظرات متفاوت بدید
    اگه رضا بود می گفت:
    دوست دارم در کنار این خانم های محترم بجنگمممممم :9:

1 سپاس: pAshMak

• zrnznn

فکر کن اون دختره با اون لباس های صورتی بره جنگگگگگگگگ :28:

وااا :13: اون ابرو برداشتن چی بودددددد :4:

من از جنگ متنفرم....ولی ترجیح میدم پشت صحنه هر چه در توان دارم کمک کنم مثل خیلی از خانمهایی که تو 8 سال جنگ تحمیلی پشت جبهه کمک میکردند.... ولی تفنگ دست گرفتن و جنگیدن و رفتن تو اون خاک و خل هاااا از عهده من یکی بر نمیاد.....

• jaj

نقل قول: zrnznn
    فکر کن اون دختره با اون لباس های صورتی بره جنگگگگگگگگ

خیلی هم خوبه :4:
    اسرائیل با همین تکنیک جنگی در سال 1966 یا 1970 ارتش شش کشور عرب رو منهزم کرد

2 سپاس: pAshMak، zrnznn

• pAshMak

نقل قول: jaj
    یه ذره نظرات متفاوت بدید
    اگه رضا بود می گفت:
    دوست دارم در کنار این خانم های محترم بجنگمممممم

خب رضا مردهست بایدم دوست داشته باشه کنارخانمها بجنگه :83:

• zrnznn

نقل قول: jaj
    اسرائیل با همین تکنیک جنگی در سال 1966 یا 1970 ارتش شش کشور عرب رو منهزم کرد

خلاصه توضیح بده روشن شم ببینم تکنیکشون چ بوده دقیقا؟! :4:

• soheyla

سلام و سپاس :46: .
    نمیدونم این خانمها با این وضعیت جسمانی ضعیفشون چطور میتونن جلو سگای داعش مبارزه کنن و از خودشون دفاع کنن . یه تلنگر بهشون زدن افتادن . بدناشون کاملاً ظریف و زنانه است .
    غذاشون هم که گوجه و پنیره !!!
    این آموزشها درسته که از هیچی بهتره ولی کارساز نیست . اونم جلو حیوونای داعشی ...

• jaj

نقل قول: zrnznn
    خلاصه توضیح بده روشن شم ببینم تکنیکشون چ بوده دقیقا؟! :4:

این جز اسرار نظامیه که هیچ کی ازش خبر نداره
    فقط چهار نفر توی دنیا از این تکنیک باخبرند245545

نقل قول: soheyla
    نمیدونم این خانمها با این وضعیت جسمانی ضعیفشون چطور میتونن جلو سگای داعش مبارزه کنن و از خودشون دفاع کنن . یه تلنگر بهشون زدن افتادن . بدناشون کاملاً ظریف و زنانه است .

برخلاف شما من فکر می کنم که اگر درست آموزش داده بشند چیزی از مرد ها کم ندارند
    توی جنگ یه اصلی هست که میگه اگه نکشی می کشن
    شاید قساوت زیادی داشته باشه ولی در عمل همینه
    آدم های رقیق القلب تبدیل به افرادی میشن که مثل آب خوردن آدم می کشن

1 سپاس: soheyla

• ماهی

همه ش بازی سیاسیه :28:
    2 سپاس: soheyla، jaj
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: