با شروع حملات ارتش داعش به عراق زنان و دختران کرد عراقی که پیش از این نیز در کنار مردان در جنگ ها شرکت داشته اند برای مبارزه با داعش تحت آموزشهای نظامی قرار گرفتند. در مناظق کردنشین عراق تعداد زیادی از دختران داوطلب جنگ با داعش با حضور در واحدهای پیشمرگه زنان، کار با سلاح جنگی را یاد گرفته و آماده مقابله با گروه داعش میشوند.
در 50 کیلومتری شمال غرب کرکوک یکی از پایگاه های نظامی کردستان عراق است که دختران داوطلب جنگ با داعش در آنجا آموزش میبینند؛ در این پادگان دختران کرد عبور از مناطق صعب العبور، نفوذ به مواضع دشمن، کسب اطلاعات از نیروهای دشمن، نصب کمین و همچنین استفاده از انواع مختلف سلاح ها نظیر خمپاره اندازها و رگبارها را یاد می گیرند و پس از سپری کردن دوره آموزشی در قالب واحد پیشمرگه زنان کرد به مناطق عملیاتی اعزام می شوند.
در هفتههای اخیر پیشمرگههای کرد توانستند با استفاده از همین نیروهای مردمی مناطقی را از تصرف داعش درآورند. در همین زمینه و در روزهای گذشته رسانههای کرد گزارش دادند که نگار حسینی، دختر کرد و از پیشمرگههای حزب آزادی کردستان در جریان آموزش نظامی به تعدادی از زنان کرد در کرکوک توسط تروریستهای داعش کشته شده است.
عکس های زیر که عکاس رویترز و عکاس شبکه ان.بی.سی عکاسی کردهاند در همین رابطه و حضور دختران داوطلب جنگ در دو پادگان نظامی زنان پیشمرگ در نزدیکی "کرکوک" و "رابیا" برای آموزش زیر نظر افسران زن را نشان میدهد.
من از جنگ متنفرم....ولی ترجیح میدم پشت صحنه هر چه در توان دارم کمک کنم مثل خیلی از خانمهایی که تو 8 سال جنگ تحمیلی پشت جبهه کمک میکردند.... ولی تفنگ دست گرفتن و جنگیدن و رفتن تو اون خاک و خل هاااا از عهده من یکی بر نمیاد.....
سلام و سپاس . نمیدونم این خانمها با این وضعیت جسمانی ضعیفشون چطور میتونن جلو سگای داعش مبارزه کنن و از خودشون دفاع کنن . یه تلنگر بهشون زدن افتادن . بدناشون کاملاً ظریف و زنانه است . غذاشون هم که گوجه و پنیره !!! این آموزشها درسته که از هیچی بهتره ولی کارساز نیست . اونم جلو حیوونای داعشی ...
خلاصه توضیح بده روشن شم ببینم تکنیکشون چ بوده دقیقا؟!
این جز اسرار نظامیه که هیچ کی ازش خبر نداره فقط چهار نفر توی دنیا از این تکنیک باخبرند
نقل قول: soheyla
نمیدونم این خانمها با این وضعیت جسمانی ضعیفشون چطور میتونن جلو سگای داعش مبارزه کنن و از خودشون دفاع کنن . یه تلنگر بهشون زدن افتادن . بدناشون کاملاً ظریف و زنانه است .
برخلاف شما من فکر می کنم که اگر درست آموزش داده بشند چیزی از مرد ها کم ندارند توی جنگ یه اصلی هست که میگه اگه نکشی می کشن شاید قساوت زیادی داشته باشه ولی در عمل همینه آدم های رقیق القلب تبدیل به افرادی میشن که مثل آب خوردن آدم می کشن
jaj
در 50 کیلومتری شمال غرب کرکوک یکی از پایگاه های نظامی کردستان عراق است که دختران داوطلب جنگ با داعش در آنجا آموزش میبینند؛ در این پادگان دختران کرد عبور از مناطق صعب العبور، نفوذ به مواضع دشمن، کسب اطلاعات از نیروهای دشمن، نصب کمین و همچنین استفاده از انواع مختلف سلاح ها نظیر خمپاره اندازها و رگبارها را یاد می گیرند و پس از سپری کردن دوره آموزشی در قالب واحد پیشمرگه زنان کرد به مناطق عملیاتی اعزام می شوند.
در هفتههای اخیر پیشمرگههای کرد توانستند با استفاده از همین نیروهای مردمی مناطقی را از تصرف داعش درآورند. در همین زمینه و در روزهای گذشته رسانههای کرد گزارش دادند که نگار حسینی، دختر کرد و از پیشمرگههای حزب آزادی کردستان در جریان آموزش نظامی به تعدادی از زنان کرد در کرکوک توسط تروریستهای داعش کشته شده است.
عکس های زیر که عکاس رویترز و عکاس شبکه ان.بی.سی عکاسی کردهاند در همین رابطه و حضور دختران داوطلب جنگ در دو پادگان نظامی زنان پیشمرگ در نزدیکی "کرکوک" و "رابیا" برای آموزش زیر نظر افسران زن را نشان میدهد.
دلشاد
pAshMak
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
یه ذره نظرات متفاوت بدید
اگه رضا بود می گفت:
دوست دارم در کنار این خانم های محترم بجنگمممممم
zrnznn
وااا
من از جنگ متنفرم....ولی ترجیح میدم پشت صحنه هر چه در توان دارم کمک کنم مثل خیلی از خانمهایی که تو 8 سال جنگ تحمیلی پشت جبهه کمک میکردند.... ولی تفنگ دست گرفتن و جنگیدن و رفتن تو اون خاک و خل هاااا از عهده من یکی بر نمیاد.....
jaj
خیلی هم خوبه
اسرائیل با همین تکنیک جنگی در سال 1966 یا 1970 ارتش شش کشور عرب رو منهزم کرد
pAshMak
اگه رضا بود می گفت:
دوست دارم در کنار این خانم های محترم بجنگمممممم
خب رضا مردهست بایدم دوست داشته باشه کنارخانمها بجنگه
▧ تصویر در دسترس نیست
zrnznn
خلاصه توضیح بده روشن شم ببینم تکنیکشون چ بوده دقیقا؟!
soheyla
نمیدونم این خانمها با این وضعیت جسمانی ضعیفشون چطور میتونن جلو سگای داعش مبارزه کنن و از خودشون دفاع کنن . یه تلنگر بهشون زدن افتادن . بدناشون کاملاً ظریف و زنانه است .
غذاشون هم که گوجه و پنیره !!!
این آموزشها درسته که از هیچی بهتره ولی کارساز نیست . اونم جلو حیوونای داعشی ...
jaj
این جز اسرار نظامیه که هیچ کی ازش خبر نداره
فقط چهار نفر توی دنیا از این تکنیک باخبرند
برخلاف شما من فکر می کنم که اگر درست آموزش داده بشند چیزی از مرد ها کم ندارند
توی جنگ یه اصلی هست که میگه اگه نکشی می کشن
شاید قساوت زیادی داشته باشه ولی در عمل همینه
آدم های رقیق القلب تبدیل به افرادی میشن که مثل آب خوردن آدم می کشن
ماهی
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→