₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » Passenger Shaming یعنی چی؟
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » Passenger Shaming یعنی چی؟

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

Passenger Shaming یعنی چی؟

2836 بازدید، 16 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

قابل توجه «مسافران هوایی بی شخصیت» که در هواپیما چنان رفتار می کنند که گویی منزل شخصی شان است: رسانه های اجتماعی منتظر شما هستند!

اصطلاحِ «مسافران بی شخصیت» ترفند جدید رسانه های اجتماعی برای مقابله با رفتار دور از تمدن اشخاصی است که هواپیما را با ملک شخصی خود اشتباه می گیرند. 

پسنجر شیمینگ (Passenger Shaming)، جدیدترین سوژه افراد بی حیا در اینستاگرام و فیس بوک است و هدف آن متوجه کردن افراد بی شخصیت (و بعضا چندش آور) به رفتار دور از تمدن شان در هواپیما است؛ رفتاری در هواپیما که تجربه پرواز را برای مسافران و خدمه پرواز دشوارتر می کند.

این تصویر آقایی را نشان می دهد که زیادی راحت است!

تصویر در دسترس نیست

اکثر تصاویر در این سایت افرادی را نشان می دهد که کفش خود را در آورده اند. ( و بعد پاهایشان را بر صندلی مقابل، یا بر روی میز های سینی هواپیما و یا در فاصله میان صندلی های جلو قرار می دهند).

تصویر در دسترس نیست

راحت باش! پاهایت را در هوا بنداز و تکانشان بده و عین خیالت نباشد!

منظره های چندش آور دیگری هم وجود دارد: مردی که لم می دهد در حالیکه لباسش بالا رفته و لباس زیرش هم معلوم است. (دوست عزیز، ساحل که نیامده ای!). حتی دیده شده برخی مسافران ناخن های پای شان را در این مکان می گیرند!

تصویر در دسترس نیست

Passenger Shaming از ژانویه 2013 آغاز شد و رو به گسترش است. 25 هزار دنباله رو در اینستاگرام دارد و 20 هزار لایک در فیس بوک گرفته است.

آیا اینجا کلاس یوگا است؟

تصویر در دسترس نیست

این یک گوشزد دوستانه به مسافران غیر متمدنی است که اغلب رفتار زننده خود را با این ذهنیت که «من که دیگر این افراد را نخواهم دید» توجیه می کنند. بله، شاید شما دیگر همسفر های خود را نبینید. اما اکنون می توانید مطمئن شوید که کل دنیا شما را می بیند. پس مراقب رفتار خود باشید و محض رضای خدا کفش های خود را در نیاورید!

10 سپاس: Kishe Mehr، دلشاد، tiktik، علیرضا، jaj، bita.b، بندری، javad1020، Holtek، بچه درس خون

• 1 سپاس: pAshMak

• pAshMak

1 سپاس: دلشاد

• Kishe Mehr

کاش مردم خودشون خجالت میکشیدن و بهشون گوشزد نمیکردیم...سر کار چندتا مرد وایساده بودن جلوم یکیشون بدجور بوی سیگار میداد ( حالا بوی عرق بدنشون هیچی ) نزدیک بود بگم اقا کی سیگاریه تا زود کارشو راه بندازم بره. اول خوب بر انداز کردم ببینم کدومشونه و کارشو راه بندازم بره....
    3 سپاس: pAshMak، jaj، بندری

• pAshMak

نقل قول: Kishe Mehr
    کاش مردم خودشون خجالت میکشیدن و بهشون گوشزد نمیکردیم...سر کار چندتا مرد وایساده بودن جلوم یکیشون بدجور بوی سیگار میداد ( حالا بوی عرق بدنشون هیچی ) نزدیک بود بگم اقا کی سیگاریه تا زود کارشو راه بندازم بره. اول خوب بر انداز کردم ببینم کدومشونه و کارشو راه بندازم بره....

متاسفانه ازینجورافرادبی ملاحظه زیادداریم توی ایران

1 سپاس: Kishe Mehr

• zrnznn

خوب اینا برا پرواز های خیلی طولانیه...که دیگه واقعا ادم خسته میشه ولی خوب بازم این کار اینا مورد قبول و پسندیده نیست
    اگر بغل دستی یا پشت سری من همچین کنه چنان تو پاش سوزن فرو میبرم که بار اول و آخرش باشه از این خز بازیا در میاره

1 سپاس: pAshMak

• pAshMak

نقل قول: zrnznn
    اگر بغل دستی یا پشت سری من همچین کنه چنان تو پاش سوزن فرو میبرم که بار اول و آخرش باشه از این خز بازیا در میاره

:83: اوه اوه بیچاره :83:

• علیرضا

گرگعلی تو اتوبوس نشسته بوده کفش هاشو در میاره .
    شاگرده چند بار بهش تذکر میده گوش نمیده .
    شاگرده هم قاط میزنه میگه اینجا قانون داره اگه کفشاتو نپوشی پرتت میکنم بیرون .
    گرگعلی کفشاشو می پوشه و یواشکی به بغل دستیش میگه: کفشامو پوشیدم ولی تا مقصد میگوزم این خط این نشون!!!!

4 سپاس: pAshMak، بندری، Holtek، jaj

• علیرضا

گرگعلی توی اتوبوس میگوزه مسافرا با مشت ولگد میندازنش بیرون"گرگعلی خودشو میتکونه ومیگه گرونی واسه آدم اعصاب نذاشته والا قدیما آدم وقتی میگوزید همه میخندیدند
    4 سپاس: pAshMak، بندری، Holtek، jaj

• Holtek

علیرضا,
    امان از دست گرگعلي :23:

2 سپاس: pAshMak، علیرضا

• pAshMak

علیرضا,

ممنووووووووووووونم :83:

نقل قول: Holtek
    امان از دست گرگعلي

معلوم نیست خانمش غذاچی بهش داده خورده که اینقدر باد توی شکمش جمع شده بوده :19:

2 سپاس: علیرضا، Holtek

• علیرضا

نقل قول: Holtek
    امان از دست گرگعلي

نقل قول: pAshMak
    معلوم نیست خانمش غذاچی بهش داده خورده که اینقدر باد توی شکمش جمع شده بوده

نه بابا گرگعلی ذاتا همینجوریه آب هم میخوره بنده خدا به مشکل میفته :23:

2 سپاس: pAshMak، Holtek

• pAshMak

نقل قول: علیرضا
    نه بابا گرگعلی ذاتا همینجوریه آب هم میخوره بنده خدا به مشکل میفته

پس بدنش دستگاه تولید گاز داره :83: