ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
Passenger Shaming یعنی چی؟
pAshMak
اصطلاحِ «مسافران بی شخصیت» ترفند جدید رسانه های اجتماعی برای مقابله با رفتار دور از تمدن اشخاصی است که هواپیما را با ملک شخصی خود اشتباه می گیرند.
پسنجر شیمینگ (Passenger Shaming)، جدیدترین سوژه افراد بی حیا در اینستاگرام و فیس بوک است و هدف آن متوجه کردن افراد بی شخصیت (و بعضا چندش آور) به رفتار دور از تمدن شان در هواپیما است؛ رفتاری در هواپیما که تجربه پرواز را برای مسافران و خدمه پرواز دشوارتر می کند.
این تصویر آقایی را نشان می دهد که زیادی راحت است!
▧ تصویر در دسترس نیست
اکثر تصاویر در این سایت افرادی را نشان می دهد که کفش خود را در آورده اند. ( و بعد پاهایشان را بر صندلی مقابل، یا بر روی میز های سینی هواپیما و یا در فاصله میان صندلی های جلو قرار می دهند).
▧ تصویر در دسترس نیست
راحت باش! پاهایت را در هوا بنداز و تکانشان بده و عین خیالت نباشد!
منظره های چندش آور دیگری هم وجود دارد: مردی که لم می دهد در حالیکه لباسش بالا رفته و لباس زیرش هم معلوم است. (دوست عزیز، ساحل که نیامده ای!). حتی دیده شده برخی مسافران ناخن های پای شان را در این مکان می گیرند!
▧ تصویر در دسترس نیست
Passenger Shaming از ژانویه 2013 آغاز شد و رو به گسترش است. 25 هزار دنباله رو در اینستاگرام دارد و 20 هزار لایک در فیس بوک گرفته است.
آیا اینجا کلاس یوگا است؟
▧ تصویر در دسترس نیست
این یک گوشزد دوستانه به مسافران غیر متمدنی است که اغلب رفتار زننده خود را با این ذهنیت که «من که دیگر این افراد را نخواهم دید» توجیه می کنند. بله، شاید شما دیگر همسفر های خود را نبینید. اما اکنون می توانید مطمئن شوید که کل دنیا شما را می بیند. پس مراقب رفتار خود باشید و محض رضای خدا کفش های خود را در نیاورید!
▧ تصویر در دسترس نیست
دلشاد
pAshMak
چی شده بهروز؟
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
pAshMak
متاسفانه ازینجورافرادبی ملاحظه زیادداریم توی ایران
▧ تصویر در دسترس نیست
zrnznn
اگر بغل دستی یا پشت سری من همچین کنه چنان تو پاش سوزن فرو میبرم که بار اول و آخرش باشه از این خز بازیا در میاره
pAshMak
▧ تصویر در دسترس نیست
علیرضا
شاگرده چند بار بهش تذکر میده گوش نمیده .
شاگرده هم قاط میزنه میگه اینجا قانون داره اگه کفشاتو نپوشی پرتت میکنم بیرون .
گرگعلی کفشاشو می پوشه و یواشکی به بغل دستیش میگه: کفشامو پوشیدم ولی تا مقصد میگوزم این خط این نشون!!!!
علیرضا
Holtek
امان از دست گرگعلي
pAshMak
ممنووووووووووووونم
معلوم نیست خانمش غذاچی بهش داده خورده که اینقدر باد توی شکمش جمع شده بوده
▧ تصویر در دسترس نیست
علیرضا
نه بابا گرگعلی ذاتا همینجوریه آب هم میخوره بنده خدا به مشکل میفته
pAshMak
پس بدنش دستگاه تولید گاز داره
▧ تصویر در دسترس نیست