₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » بدترین گروه خونی کدامست؟!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » بدترین گروه خونی کدامست؟!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

بدترین گروه خونی کدامست؟!

1912 بازدید، 10 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

مطالعات اخیر محققان نشان می دهد که برخی از گروه های خونی به نسبت سایرین بیشتر در معرض خطراتی مانند زوال عقل یا حافظه قرار دارند.

محققان دانشگاه ورمونت در جدیدترین تحقیقات خود به نقش و ارتباط گروه خونی در ابتلا به بیماری های مختلف با افزایش سن خبر داده اند. در این مطالعه، ارتباط بین زوال عقل و گروه خونی در نمونه هایی که بیش از 45 سال داشتند مورد بررسی قرار گرفت.

این مطالعه نشان داد، افرادی که گروه خونی AB دارند، در برابر بیماری هایی مانند زوال عقل یا آلزایمر که در نتیجه افزایش سن رخ می دهند، آسیب پذیرتر هستند.

اشخاصی با گروه خونی AB که جمعیت کمی را به خود اختصاص داده اند در خطر بیشتری در رابطه با زوال عقل و حافظه قرار دارند. این تیم تحقیقاتی به سرپرستی "دکتر کریستین الکساندر" بیش از 3 سال است که 3هزار نمونه(زن و مرد) 45 سال به بالا را مورد بررسی قرار داده اند. نوع گروه خونی می تواند با بیماری های دیگری مانند سکته مغزی نیز در ارتباط باشد.

در این مطالعه 495 بیماری که نشانه هایی از آلزایمر و زوال عقل در آنها دیده شده بود، مورد بررسی قرار گرفتند. بیشتر افرادی که دچار زوال عقل شده بودند، گروه خونی AB داشتند. نتایج تحقیقات نشان داد، افرادی با گروه خونی A.B هشتاد و پنج درصد بیش از سایرین در معرض ابتلا به بیماری هایی مانند زوال عقل هستند که در نتیجه افزایش سن بروز می کند. در این گروه خونی، میزان قابل توجهی از فاکتور هشت که منجر به لخته شدن خون می شود، دیده شد، در نتیجه ابتلا به زوال عقل نیز افزایش پیدا می کند.

اما دکتر "سیمون ریدلی"، مدیر بخش آلزایمر انگلیس معتقد است که برای سلامت بودن بایستی رژیم غذایی مناسب، ورزش و دوری از سیگار را در برنامه روزانه خود گنجاند. تحقیقات تکمیلی برای پی بردن به سایر زوایای بیماری ها با توجه به گروه های خونی ادامه دارد.

11 سپاس: zrnznn، بندری، javad1020، محسن صائب، دلشاد، شایسته، علیرضا، بچه مثبت، ژنرال، 313-KaMiKaZe، lion1360

• zrnznn

نقل قول: pAshMak
    افرادی که گروه خونی AB دارند، در برابر بیماری هایی مانند زوال عقل یا آلزایمر که در نتیجه افزایش سن رخ می دهند، آسیب پذیرتر هستند.

:17:
    من آ بی منفیم و به این تحقیقات اعتراض دارم 368

4 سپاس: javad1020، شایسته، pAshMak، علیرضا

• jaj

1 سپاس: pAshMak

• دلشاد

گروه خونی AB

منم AB+ ولی عقلم سر جاشه 804

2 سپاس: pAshMak، علیرضا

• شایسته

منم b+ هستم ولی بچه هام ا ب مثبتن :2:

بعضی اخبار اصلا خوب نیستن :17:

2 سپاس: pAshMak، علیرضا

• pAshMak

نقل قول: zrnznn
    من آ بی منفیم و به این تحقیقات اعتراض دارم

آروم باش ...هیچ اصل علمی برای همه مردم صدق نمیکنه :24:

نقل قول: jaj
    Only +O

Only - O :72:

نقل قول: دلشاد
    منم AB+ ولی عقلم سر جاشه

الهی شکر بهروزجان...مگه خلاف این روانتظارداشتی عزیز؟ :13:

نقل قول: شایسته
    منم b+ هستم ولی بچه هام ا ب مثبتن

بعضی اخبار اصلا خوب نیستن

اما دکتر "سیمون ریدلی"، مدیر بخش آلزایمر انگلیس معتقد است که برای سلامت بودن بایستی رژیم غذایی مناسب، ورزش و دوری از سیگار را در برنامه روزانه خود گنجاند

به این قسمت توجه نکردی خوشگل خانمی :8:

2 سپاس: دلشاد، علیرضا

• علیرضا

کلی به گروه خونیمون افتخار میکردیم ها تا امروز... این چه مقاله ای بود پشمک جان آخه. :79:

• pAshMak

نقل قول: علیرضا
    کلی به گروه خونیمون افتخار میکردیم ها تا امروز... این چه مقاله ای بود پشمک جان آخه.

من معذرت میخوام ولی خب میشه جلوی اون اتفاقات روگرفت با کارایی که گفته شده :72:

• ژنرال

• fgrpmm

منم كلا منفي أم
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: