ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
مهلت یکماهه قوه قضاییه به وزارت ارتباطات برای فیلتر وایبر ، واتس اپ و
بچه درس خون
معاون اول قوه قضاییه با ارسال نامهای به وزیر ارتباطات ضمن اینکه خواستار فرآهم آوری زمینه و بستر فنی مورد نیاز مسدودسازی و کنترل اطلاعاتی موثر شبکه های اجتماعی نظیر وآتس آپ، وایبر و تانگو ظرف یک ماه آینده شد، اعلام کرد که در غیر این صورت قوه قضائیه نسبت به این امر اقدام خواهد کرد.
به گزارش گجت نیوز به نقل از ایسنا ، متن نامه حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژهای به وزیر ارتباطات به شرح زیر است:
جناب آقای دکتر واعظی
وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات
سلام علیکم
نظر به انتشار گسترده محتوای مجرمانه و ارتکاب انواع جرائم علیه عفت و اخلاق اسلامی و امنیت عمومی و … بالاخص انتشار وسیع مطالب موهن علیه بنیانگذار انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) در هفته های اخیر از طریق برخی شبکه های اجتماعی نظیر واتس آپ، وایبر و تانگو که بعضا توسط دولت های معاند نظام جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور مدیریت فنی و محتوایی می شود و با عنابت به این که علی رغم استمهال سه ماهه جنابعالی و همکاران محترم مبنی بر اعلام آمادگی در خصوص فرآهم آوری امکان مسدود سازی و پالایش هوشمند محتوای مجرمانه در شبکه های موصوف و ارائه شبکه های اجتماعی داخلی هم سطح با شبکه های مذکور، مع الاسف تا کنون اقدام موثری به عمل نیامده است.لذا در اجرای دستور ریاست محترم قوه قضائیه حضرت آیت الله آملی ظرف مدت حداکثر یک ماه نسبت به فرآهم آوری زمینه و بستر فنی مورد نیاز مسدودسازی و کنترل اطلاعاتی موثر شبکه های یاد شده اقدام عاجل صورت پذیرد، در غیر این صورت قوه قضائیه در راستای وظایف ذاتی خود نسبت به مسدودسازی شبکه های اجتماعی دارای محتوای مجرمانه اقدام مقتضی به عمل آورده و با متخلفین از دستورات قضایی در هر رده ای طبق قانون برخورد خواهد نمود.»
دلشاد
zrnznn
بندری
مهندس جان نسخه كامپيوتر وات ساپ رو نصب كن عين من تا سرت تو گوشي نباشه
jaj
ولی بعضی ها هم کمی مراعات کنند بد نیست
این خبر چند روز پیش فیسبوک که یادتون نرفته بازیکن والیبال تیم آلمان
ژنرال
Life Dream
Holtek
بچه درس خون
بچه درس خون
Holtek,
من با اين حرفتون كاملا موافقم ولي اينكه بخوان بخاطر بعضي از اين آدماي بي جنبه اين نرم افزار ها رو فيلتر كنن كاملا مخالفم،البته قضيه فيلتر كردن اين سه برنامه همش بخاطر سود كم اپراتورهاي داخلي و مخابرات هست كه علتش هم Life Dream ذكر كردن.
Life Dream
نه همون 100 تومان، منظورم تبليغاتي هست كه مياد روو گوشيت ميگه فلان كد يا كلمه روب فرستيد، هر پيام 100 تومان يا فلان تومان!
گوشي لوميا هم مباركت باشه، مطمئن باش ازش پشيمون نميشي.
يه نگاه هم به مشخصات 735 بنداز، گوشي محشري هست، باتريش از سوخت اورانيوم هم بيشتر كار ميكنه
ولي اگه دو سيمكارت برات در اوليت هست همون 730 خودت كه گفتي واقعاً عالي هست.
Life Dream
علاوه بر سلامت شما، به فكر جيبتان هم هستيم!!!
مهمترين نكات خريد و تغذيه: ارسال 264، هر پيام 50 تومان
فروشگاه زنجيره اي غدير
درست ميگن خوب هم به فكر جيب ما هستن!!
بچه درس خون
از وقتي كه تن تاك خريدم همه مشكلاتم حل شده در ضمن ديگه پيامك تبليغاتي هم واسم نمياد شما هم امتحان كنيد...
Holtek
نسخه موبایل
zrnznn
من میگم مخالف این نرم افزار هام شما میگی نسخه کامپیوتریشو بنصبمممم؟
.
.
.
بار ها شده تو خونه خودمون ارزو کردم که تی وی خراب بشه و بسوزه و پول نداشته باشیم بخریم........خیلی خیلی دلم برا سکوت دلم برا دور همی که جمع میشدیم و به رادیو گوش میدادیم تنگ شدههههههه....وقتی بعضی شبا برق میره التماس بابام میکنم که گوشیشو بیاره رادیو رو روشن کنه دور هم به رادیو گوش بدیم و با هم بحرفیم ........
Life Dream
اينجا تن تاك رو هم فيلتر كردن
آخي... در مورد تلوزيون منم كاملاً موافقم، اصلاً ازش خوشم نمياد، نه تلوزيون نه ماهواره، البته خبرها رو دنبال ميكنم ولي نه بيشتر!
شما به عنوان دخمل خونه بايد كانون اونجا رو گرم كنيد، خونه اي كه دخمل نداشته باشه هميشه سرده! خودتون بايد جمع خونه رو جمع و سر صحبت رو باز و شلوغ بازي در بياري
اگه پولم به 830 نرسه 730 دوسیم یا 735 تک سیم رو می گیرم
خداييش ويندوز فون يه چيز ديگس، 730 و 735 كملاً كپي هم هستن با يه تفاوت:
730 دو سيم هست ولي شبكه نسل چهار رو بشتيباني نميكنه، 735 تك سيم هست ولي شبكه نسل چهار رو پشتيباني ميكنه.
830 هم گوشي خوبي هست، ولي باتريش چنگي به دل نميزنه
مقايسه اين سه گوشي در اينجا
اينم از علت صفهاي طولاني آيفون!!!
نسخه موبایل
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→