₪ انجمن بوف بوفی ₪ » علم و تکنولوژی » کارواش بی کارواش
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

کارواش بی کارواش

1543 بازدید، 6 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

اگر جزو آن دسته از افرادی هستید که زمان کافی برای رفتن به کارواش یا شست و شوی ماشین ندارند، محصول جدید نیسان می تواند برای شما مفید باشد.
    کمپانی نیسان در حال آزمایشات نهایی بر روی خودرویی است که بدنه آن هیچ گونه آلودگی یا کثیفی را به خود نمی گیرد و صاحبان خودرو دیگر نیازی به کارواش یا شستشوی ماشین ندارند.
    مقامات کمپانی نیسان اعلام کرده اند که این خودرو مراحل نهایی خود را طی می کند و به همین دلیل ترجیح می دهیم تا پایان ساخت این خودرو و رونمایی از آن به تشریح ساخت یا از زمان عرضه آن سخنی گفته نشود.

این فناوری و تکنولوژی جدید بر خودرو مدل  Nissan Note آزمایش خواهد داشت.
    نیسان نوت با طراحی آئرودینامیک، پنجره های جلویی مشبک، سقف شیب دار توانسته نوآوری قابل توجهی را در عرضه محصولات نیسان به وجود آورد.
    مقامات نیسان اعلام کرده اند که این تکنولوژی جدید در حال حاضر تنها بر یک مدل این خودرو آزمایش خواهد شد نه تمامی مدل های نیسان.
    ویدئو و تصاویر منتشر شده حکایت از موفقیت این پروژه در مراحل اولیه دارد. در تصویر زیر، یکی دیگر از محصولات خودروسازی نیسان در همان شرایط را می بینید که گل و لای را به خود جذب کرده است.

همانطور که در تصویر زیر مشاهده می کنید، این خودرو زمانی که مانند همیشه و به سبک معمولی ساخته می شد (تصویر سمت راست) گل و لای را بر سطح خود جذب و آنها را نشان می دهد اما محصول جدید نیسان (تصویر سمت چپ) نه تنها هیچ گونه آلودگی را به خود جذب نمی کند بلکه همیشه تمیز و عاری از هر گونه آلودگی به نظر می رسد.

4 تصویر این بخش در دسترس نیست

6 سپاس: دلشاد، jaj، پرهام، tiktik، javad1020، علیرضا

• دلشاد

چقدر جالبناک :1:
    1 سپاس: pAshMak

• پرهام

این برای من خوبه که ماه تا ماه ماشینم رو نمیرسم ببرم کارواش :buff:

• pAshMak

نقل قول: پرهام
    این برای من خوبه که ماه تا ماه ماشینم رو نمیرسم ببرم کارواش

واقعاااااااااااا؟ خب ازکثیفیش ناراحت نمیشی؟

• tiktik

نقل قول: پرهام
    این برای من خوبه که ماه تا ماه ماشینم رو نمیرسم ببرم کارواش :buff:

اتفاقا این مال من خوبه که هنوز ماشین نگرفتم

• pAshMak

نقل قول: tiktik
    اتفاقا این مال من خوبه که هنوز ماشین نگرفتم

توحالا ماشین بگیر بعد غصه شستنش روبخورمصطفی :19:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: