₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » معنای هدیه هایی که از نامزدتان دریافت می کنید
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » معنای هدیه هایی که از نامزدتان دریافت می کنید

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

معنای هدیه هایی که از نامزدتان دریافت می کنید

1690 بازدید، 15 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

وقتی نامزدتان برای شما هدیه می خرد، می توانید بسته به نوع هدیه ای که دریافت کرده اید دریابید دادن این هدیه چقدر نشان دهنده محبت است و روحیات همسر آینده شما چگونه خواهد بود. مردان و زنانی که هیچ هدیه ای به طرف مقابل نمی دهند، اگر خسیس نباشند به طور قطع هوشمندی کافی و سلامت عاطفی ندارند. در عوض آنهایی که زیاد هدیه می دهند هم ممکن است متملق، ولخرج و بی تدبیر یا زیادی احساساتی برداشت شوند. در این مطلب انواع هدیه ها را بررسی می کنیم و معنای احتمالی آنها را که می تواند شما را به شناخت بیشتر نامزدتان برساند، برایتان خواهیم گفت.

کادوی دست‌ساز

این هدیه هر چه که باشدمشخص است فکر و وقت زیادی صرف آماده‌سازی‌اش شده، برای شما اهمیت زیادی قائل است و فارغ از ارزش مادی آن هدیه، آن را با تمام قلب و احساسش برایتان فراهم کرده است.

غذای خانگی

غذایی که توسط همسر آینده تان آماده شده باشد، بی‌نهایت دلچسب خواهد بود. پس سعی کنید از هر لقمه آن لذت ببرید. نوش‌جان!
    اگر طرف مقابل شما اعتقاد دارد کادو دادن نوعی لوس‌بازی است باید در این مورد با او جدی صحبت کنید یا حتی سراغ مشاور بروید

شام 2 نفره در رستوران

یک شام رمانتیک در یک رستوران دنج و آرام، می‌تواند یک فرصت مناسب باشد که بتوانید در آرامش و دور از هرگونه استرس و دغدغه به شناخت هم بپردازید و در مورد مسائل مختلف گپ بزنید.

کارت هدیه

این نوعی از هدیه است که ممکن است شما به اقوام یا دوستان نه‌چندان صمیمی‌تان بدهید؛ در روابط عاطفی خیلی مهم است که بدانید تا چه حد حاضرید برای خرید هدیه تلاش کنید.

عروسک و اسباب‌بازی

اگر همسرتان به‌عنوان عیدی یا هدیه تولد، عروسک به شما داده یعنی می تواند به این معنی باشد که شما از نظر او هنوز به بلوغ فکری نرسیده‌اید اگرچه همواره این گونه نیست.

کادو بی کادو

اگر طرف مقابل شما اعتقاد دارد کادو دادن نوعی لوس‌بازی است باید در این مورد با او جدی صحبت کنید یا حتی سراغ مشاور بروید.

لباس

اگر لباسی را كه می‌دانسته آن را دوست دارید خریده به این معناست كه برای شما اهمیت قائل است. اگر به سلیقه خودش برای شما لباس بخرد مشخص می‌شود استقلال شخصیتی دارد و در عین حال برایتان ارزش قائل است.

لوازم خانگی

چنین هدیه‌ای هرچند ممکن است بسیار خوشایند و حتی به دردبخور باشد ولی در حقیقت هیچ نشانی از صمیمیت و خاص یا متفاوت بودن در آن نیست. لوازم منزل به‌عنوان هدیه، چیز خاصی محسوب نمی‌شود و در واقع هدیه‌ای نیست که برای شما خوشایند باشد بلکه هدیه‌دهنده آن را دوست داشته یا به آن نیاز داشته و شما این وسط فقط بهانه بوده‌اید!

رمان عاشقانه

اگر کادویتان را باز کردید و دیدید یکی از این رمان‌های عاشقانه اصطلاحا آبگوشتی است؛ احتمالا به این معنی است که هنوز در سنین نوجوانی به سر می‌برید یا شاید طرف شما آدم خاص و عجیب و غریبی است.

گرفتن غذا و رفتن به پارک

اگر بی‌خبر غذا بگیرد و از شما دعوت کند با هم به گردش بروید، تفریح بسیار لذت‌بخش و خوشایندی است ولی اگر این سورپرایز به جای هدیه در یک مناسبت خاص باشد، تا حدی می‌خواهد ماجرا را از سر باز کند!

8 سپاس: zrnznn، دلشاد، Kishe Mehr، حورا، jaj، شایسته، javad1020، محسن صائب

• zrnznn

آخیش واسه خودم از یه دنیا ازادم و درگیر این مسائل پیچیده نیستممممممممم 301
    2 سپاس: jaj، pAshMak

• دلشاد

نقل قول: pAshMak
    عروسک و اسباب‌بازی

247 247 247

• Kishe Mehr

من خودم که دوس داشتم و دارم که کادوهایی که میدم دست ساز باشند و معمولا صنایع دستی کادو میدم. ولی خب گل هم خیلی دوست دارم هدیه بدم ( که البته تا حالا موقعیتش پیش نیامده :4: )... ننوشته کسی که گل میده نشانه ی چیه؟ :37:
    راستی پارمیسی تو خودت چی دوست داری کادو بدی؟ :86:

• حورا

تصویر در دسترس نیست
    1 سپاس: pAshMak

• jaj

من که از این چیزها سر در نمیارم 334

• pAshMak

نقل قول: Kishe Mehr
    ننوشته کسی که گل میده نشانه ی چیه؟

گل احتمالا مخصوص افراد رومانتیک وشاعرمسلک باید باشه

راستی پارمیسی تو خودت چی دوست داری کادو بدی؟

هروقت بعد از یک قرن دیگه خواستم نامزدکنم فکرش رومیکنم :15:

نقل قول: jaj
    من که از این چیزها سر در نمیارم

ایشالا وقتی نامزدکردی سردرمیاری

1 سپاس: jaj

• شایسته

اگر لباسی را كه می‌دانسته آن را دوست دارید خریده به این معناست كه برای شما اهمیت قائل است.

تجربه شو دارم :1: واقعا لذت بخشه :8:

من که از این چیزها سر در نمیارم

سردر بیارررر لطفا :3: چون در اینده خیلی به دردت میخوره :3:

2 سپاس: pAshMak، jaj

• pAshMak

نقل قول: شایسته
    تجربه شو دارم واقعا لذت بخشه

ای جااااااااااانم. ایشالا همیشه همسرت با دستانی پرازهدیه بیاد خونه :8:

سردر بیارررر لطفا چون در اینده خیلی به دردت میخوره

دیدی جلال...شایسته جونم هم تاییدکرد

• محسن صائب

نمیدونم چرا فکر میکنیم توی هر موردی فلسفه ای وجود داره :7:
    یک زن و شوهر در طول زندگی مشترکشون بارها و بارها به هم هدیه میدند و معمولا این هدایا هر مرحله با مرحله قبل فرق میکنه
    یک بار نقدی و یک بار طلا و یکبار لباس و خلاصه هر باری هدیه ها فرق میکند و باید فرق میکند
    حالا اگه بخواهیم این هدایا رو بعد روانشناسی بهشون بدیم که زندگی خیلی مشکل میشه

• pAshMak

نقل قول: محسن صائب

حالا اگه بخواهیم این هدایا رو بعد روانشناسی بهشون بدیم که زندگی خیلی مشکل میشه

محسن جان به دلیل همین عدم توجه به این نکات ظریف هست که توی ایران

زن وشوهرهاخیلیییییییی زودبرای هم عادی میشن وعشق باشکوهشون زودافول میکنه

بعضی چیزای کوچیک باعث تداوم زندگی میشه

• SaMaN TaJ

البته تا حالا موقعیتش پیش نیامده

مجی یه چند وقته زدی تو فاز مثبت :37: خبریه؟؟؟؟

یادت که نرفته>>> حرم و صیغه و وب بازی و.... تازه شاپری و نخبه هم شاهدن :4:

• pAshMak

نقل قول: SaMaN TaJ
    یادت که نرفته>>> حرم و صیغه و وب بازی و.... تازه شاپری و نخبه هم شاهدن

اوه اوه اوه خلافش سنگینهههههه؟؟؟ :83:

• jaj

سردر بیارررر لطفا چون در اینده خیلی به دردت میخوره

دیدی جلال...شایسته جونم هم تاییدکرد

باشه یاد می گیرم:19:

یکی برای من توضیح بده اگه یه پسر به دختری ساپورت یا لباس زیر هدیه بده معنیش چی میشه :bahone: :4:

• pAshMak

یکی برای من توضیح بده اگه یه پسر به دختری ساپورت یا لباس زیر هدیه بده معنیش چی میشه

این کادورووقتی بدی آماده باش یک فرارجانانه وباسرعت هرچه تمامتر :19:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: