قبیله "لوهیا" در غرب کنیا سنت عجیبی برای ختنه کردن جمعی پسر بچه ها دارد.
همه ساله در ماه آگوست (مرداد) مردم قبیله لوهیا خود را برای یک جشن سه روزه برای ختنه کردن پسران 11 تا 13 ساله آماده می کنند.
پسران پس از ختنه رسما در قبیله به عنوان بزرگسال به حساب می آیند. در این سنت ختنه سه روزه دو روز نخست به جشن و پایکوبی اختصاص دارد و در روز سوم پسر بچه ها ختنه می شوند.
انجام سنت ختنه در این قبیله به این صورت است که پسران باید ایستاده باشند و هنگام ختنه گریه نکنند.
این ختنه بدون استفاده از هیچ نوع ماده بی حس کننده و الکل صورت می پذیرد. تصاویر زیر سنت ختنه پسر بچه های این قبیله در سال جاری را نشان می دهد.
pAshMak
همه ساله در ماه آگوست (مرداد) مردم قبیله لوهیا خود را برای یک جشن سه روزه برای ختنه کردن پسران 11 تا 13 ساله آماده می کنند.
پسران پس از ختنه رسما در قبیله به عنوان بزرگسال به حساب می آیند. در این سنت ختنه سه روزه دو روز نخست به جشن و پایکوبی اختصاص دارد و در روز سوم پسر بچه ها ختنه می شوند.
انجام سنت ختنه در این قبیله به این صورت است که پسران باید ایستاده باشند و هنگام ختنه گریه نکنند.
این ختنه بدون استفاده از هیچ نوع ماده بی حس کننده و الکل صورت می پذیرد. تصاویر زیر سنت ختنه پسر بچه های این قبیله در سال جاری را نشان می دهد.
▧ 9 تصویر این بخش در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
دلشاد
zrnznn
tiktik
اوف چه دردی میکشن
pAshMak
بیچاره ها حق گریه کردن هم ندارن
▧ تصویر در دسترس نیست
شایسته
Kishe Mehr
pAshMak
آخییییییییی بیچاره شماهاااااااااا
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
کوفت
pAshMak
دلت میادبهم بگی کوفت؟ من که مریضم..گناه دارماااااااااا
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
نه دلم نمیاد
pAshMak
ببخشیداااااااا ولی به چه دلیلی باید بهم بگی قربونت برم؟؟؟هااااااااااااان؟؟؟
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
به همون دلیلی که باید بهت بگم زهرمار
نمایش یا پنهان متن
اونو کلی گفتمpAshMak
نمایش یا پنهان متن
هیچچچچچچچچ دلیلی ..
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
به موقش یک اژدهایی نشونت بدم
به موقش یک هیچچچچچچچچ دلیلی نشونت بدم
pAshMak