ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
کشته شدن یک نوجوان هندی بوسیله ببر در باغ وحش
علیرضا
در این ویدئو که توسط موبایل یکی از بازدید کنندگان از باغ وحش گرفته شده می بینیم که ببر دقایقی بالای سر قربانی ایستاد، او را ورانداز نمود و احتمالاً بعد از اینکه مطمئن شد خطری از جانب پسر او را تهدید نخواهد کرد و یا مسئولین باغ وحش حالا حالا ها خیال کمک به او را ندارند، با خیال راحت به او حمله کرد و با دندان به گوشه دیگری از محوطه اختصاصیش برد. شاید هم از سر و صدای زیاد و دوربین های تماشاچیانش خسته شد و ترجیح داد با میهمان ناخوانده اش به گوشه دنج دیگری بروند و با هم خلوت کنند.
ویرایش: ویدئو اضافه شد
نسخه موبایل
لینک دانلود ویدئو: دانلود
zrnznn
نه نزاررررررررررررررررررررررررید
من الان مدام بهش فکر میکنمممممممممم
علیرضا
آره؟؟؟ باشه پس نمیذارم
هر کی خواست بگه براش ارسال می کنم
البته تو یوتیوب هم پیدا میشه
zrnznn
علیرضا
zrnznn
آخ اون چیکار میکرده اونجااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
من هی میگم از هندیا خوشم نمیاد.....همینه دیگه...بی خودی میرن پیش ببر و پلنگ
علیرضا
دلشاد
نسخه موبایل
pAshMak
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
خیلی حالت التماس مانند و دعا کردن داشت
خیلی ترسیده بود بدبخت
SaMaN TaJ
مگس
Life Dream
tiktik
بیخیال داداش همینو دیدیم ضعف کردیم
بدبخت چه التماسیم میکرد ولی بدون درد مرد نگران نباشید
ببر قطع نخاع میکنه درد نکنه قربانیش
اگه خم نمیکرد گردنشو نمیکشتش
من برم یچی بخورم تا پس نیافتادم
علیرضا
اتفاقا فکر می کنم دلیل کشته شدنش هم همین بود. اگه خیلی معمولی می ایستاد و با احتیاط به سمت خروج قدم میزد شاید حداقل با این ذلت نمیمرد. این بابا همون اول مرگ رو پذیرفته بود بنده خدا.
آره منم همینو میگم
ببر قطع نخاع میکنه درد نکنه قربانیش
اگه خم نمیکرد گردنشو نمیکشتش
masoud624
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→