یکی از زیباییهای هستی تشابه همسان و همزمان دو انسان با هم است. در همین رابطه بهمن زیاری “دوقلوها” را سوژه عکاسی خود قرار داده است و با سفر به شهرهای مختلف ایران از آنها عکسهایی را ثبت و همراه با توضیحاتی فرستاده است.
▧ تصویر در دسترس نیست
نگین و نگار کاراته کار میکنند و در حال آموزشهای مقدماتی هستند. آنها از دوقلوهای بختیاری هستند و تنها فرزندان خانواده به حساب میآیند.
▧ تصویر در دسترس نیست
عکاس این مجموعه مینویسد: “عکس گرفتن از دوقلوی نوزاد آن هم در پیاده روی دانشگاه، در زمانی که مادرشان مشغول ثبتنام دانشگاه است، شکار لحظهای ناب برایم بود.”
▧ تصویر در دسترس نیست
آرش و آرمان دوقلوهای یزدی هستند. آنها امسال کلاس درس و مدرسه را تجربه می کنند. تصور اینکه آنها در یک کلاس باشند و معلم و همکلاسیها دائم آنها را جا به جا بگیرند جالب است.
▧ تصویر در دسترس نیست
سوسن و سیما دوقلوهایی هستند که به اعتراف خودشان همیشه یکی از آنها حرف آخر را میزند و گرفتن تصمیمهای مهم با اوست. البته هر دو با این موضوع کنار آمدهاند.
▧ تصویر در دسترس نیست
محمد و علی دو نوجوان افغانی هستند که در اصفهان به دنیا آمده و درس خواندهاند. آنها حتی با لهجه اصفهانی حرف میزنند.
▧ تصویر در دسترس نیست
سیما و سیمین شاید تواناییها و علایق مشترک داشته باشند، اما سرنوشت آنها معمولا از هم جدا است. با این حال سیما و سیمین در انتظار دوقلوهایی برای ازدواج هستند.
▧ تصویر در دسترس نیست
مهدی و هادی دو جوان دوقلوی لرستانی هستند که در حوزه علمیه درس میخوانند. آنها معمولا تا سال پنجم فقط عبا به تن می کنند و بعد از آن عمامه هم میگذارند. هر دو مصصم به درس حوزه هستند و هر دو در یک اتاق در مدرسه علمیه شهرشان زندگی میکنند.
▧ تصویر در دسترس نیست
آتنا و عاطفه خواهران دو قلوی همسانی هستند که پس از ازدواج و تغییر محیط زندگی، تقریبا شباهت اولیه کودکیشان را از دست دادهاند.
▧ تصویر در دسترس نیست
معمولا بعضی برادرها در یک شب با همسرانشان ازدواج می کنند. مجید و مهدی هم همین کار را کردهاند و در حال حاضر در یک پارچه فروشی مشغول به کار هستند. یکی از اشتراکات دیگر آنها علاوه بر چهره، همکاری و در کار مشترک است.
▧ تصویر در دسترس نیست
در بیشتر دو قلوها معمولا یکی از دیگری از نظر جسمی و ظاهری بزرگتر و یا قد بلندتر است. فاطمه و زهرا امسال کلاس سوم هستند. زهرا که قد بلندتری دارد، در کارهای مشترک مسئولیت بیشتری را هم قبول میکند.
▧ تصویر در دسترس نیست
عرفان و عارف دوقلوهای ورزشکاری هستند که یک سالن بدنسازی را اداره می کنند. آنها در اصفهان زندگی میکنند و تا سه ماه دیگر باید خود را برای مسابقات استانی پرورش اندام آماده کنند.
▧ تصویر در دسترس نیست
بهمن زیاری، عکاس این مجموعه مینویسد: “در طول جمعآوری این مجموعه در برخی از لحظات همراه این دوقلوها بودم. در برخی مواقع در غم و شادی آنها شریک شدم. بودن در میان مردم حس خوبی است.
منم دوتا خواهر دوقلو دارم که خیلی شبیه به هم هستن یعنی دوقلوی همسان هستن. البته الان که کمی سنشون باالا رفته، مثل گذشته شبیه به هم نیستن. کوچیک که بودن بابام اشتباه میگرفته که کی کدومه!
نقل قول: jaj
کاش میشد و من می تونستم که دو تا خواهر دوقلو رو با هم به زنی بگیرم
جاج جان، جمع بین دو خواهر حرام است!
pAshMak, البته ممکنه دوقلویی هایی هم جنس باشن اما همسان نباشن.
pAshMak
▧ تصویر در دسترس نیست
نگین و نگار کاراته کار میکنند و در حال آموزشهای مقدماتی هستند. آنها از دوقلوهای بختیاری هستند و تنها فرزندان خانواده به حساب میآیند.
▧ تصویر در دسترس نیست
عکاس این مجموعه مینویسد: “عکس گرفتن از دوقلوی نوزاد آن هم در پیاده روی دانشگاه، در زمانی که مادرشان مشغول ثبتنام دانشگاه است، شکار لحظهای ناب برایم بود.”
▧ تصویر در دسترس نیست
آرش و آرمان دوقلوهای یزدی هستند. آنها امسال کلاس درس و مدرسه را تجربه می کنند. تصور اینکه آنها در یک کلاس باشند و معلم و همکلاسیها دائم آنها را جا به جا بگیرند جالب است.
▧ تصویر در دسترس نیست
سوسن و سیما دوقلوهایی هستند که به اعتراف خودشان همیشه یکی از آنها حرف آخر را میزند و گرفتن تصمیمهای مهم با اوست. البته هر دو با این موضوع کنار آمدهاند.
▧ تصویر در دسترس نیست
محمد و علی دو نوجوان افغانی هستند که در اصفهان به دنیا آمده و درس خواندهاند. آنها حتی با لهجه اصفهانی حرف میزنند.
▧ تصویر در دسترس نیست
سیما و سیمین شاید تواناییها و علایق مشترک داشته باشند، اما سرنوشت آنها معمولا از هم جدا است. با این حال سیما و سیمین در انتظار دوقلوهایی برای ازدواج هستند.
▧ تصویر در دسترس نیست
مهدی و هادی دو جوان دوقلوی لرستانی هستند که در حوزه علمیه درس میخوانند. آنها معمولا تا سال پنجم فقط عبا به تن می کنند و بعد از آن عمامه هم میگذارند. هر دو مصصم به درس حوزه هستند و هر دو در یک اتاق در مدرسه علمیه شهرشان زندگی میکنند.
▧ تصویر در دسترس نیست
آتنا و عاطفه خواهران دو قلوی همسانی هستند که پس از ازدواج و تغییر محیط زندگی، تقریبا شباهت اولیه کودکیشان را از دست دادهاند.
▧ تصویر در دسترس نیست
معمولا بعضی برادرها در یک شب با همسرانشان ازدواج می کنند. مجید و مهدی هم همین کار را کردهاند و در حال حاضر در یک پارچه فروشی مشغول به کار هستند. یکی از اشتراکات دیگر آنها علاوه بر چهره، همکاری و در کار مشترک است.
▧ تصویر در دسترس نیست
در بیشتر دو قلوها معمولا یکی از دیگری از نظر جسمی و ظاهری بزرگتر و یا قد بلندتر است. فاطمه و زهرا امسال کلاس سوم هستند. زهرا که قد بلندتری دارد، در کارهای مشترک مسئولیت بیشتری را هم قبول میکند.
▧ تصویر در دسترس نیست
عرفان و عارف دوقلوهای ورزشکاری هستند که یک سالن بدنسازی را اداره می کنند. آنها در اصفهان زندگی میکنند و تا سه ماه دیگر باید خود را برای مسابقات استانی پرورش اندام آماده کنند.
▧ تصویر در دسترس نیست
بهمن زیاری، عکاس این مجموعه مینویسد: “در طول جمعآوری این مجموعه در برخی از لحظات همراه این دوقلوها بودم. در برخی مواقع در غم و شادی آنها شریک شدم. بودن در میان مردم حس خوبی است.
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
شایسته
دلشاد
pAshMak
میگماااا جلال خیلیییییییییی کم اشتهاااااااا هستی نگران شدمممم
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
خوب بازم بهتر از داداش بهروزه که میخواد پنج تا پنج تا بگیره که
pAshMak
خوب بازم بهتر از داداش بهروزه که میخواد پنج تا پنج تا بگیره که
اخه بهروز 5 تااز5 خانواده میگیره تودوتا دوتا از یک خانواده
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
خوب وقتی گرفت این 5 تا یه خانواده تشکیل میدن دیگه فرقی نمی کنه
تازه بحث نون زیر کباب هم هست که بازش نمی کنم
pAshMak
تازه بحث نون زیر کباب هم هست که بازش نمی کنم
نون زیرکباب؟ همیشه خوردنی نیستشااااااااااااا باورکن
▧ تصویر در دسترس نیست
zrnznn
pAshMak
حتمااونها ازدوتخمک جداگانه هستند
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
zrnznn
احتمالا نشست و برخاستتون با هم شما رو شبیه هم کرده بوده
jaj
نه
اتفاقا اون هم اتاقیم اکثرا نبود و همه منو به جای ایشون می گرفتند و مدام سوالات مربوط به کامپیوتر ازم می پرسیدن
pAshMak
چندقلویی به دوصورت هست مورداول تخمک زن به چند تکه تقسیم میشه وهرتکه بایک اسپرم
ترکیب شده وجنین جداگانه ای روتشکیل میده درینصورت چندقلویی همسان یاشبیه هم داریم
بدون کوچکترین تفاوت..ولیکن برخی مواقع زن بیش ازیک تخمک درماه تولیدمیکنه وچندقلویی
بوجودمیاد که اینها متفاوت هستندازنظرشکل وجتسیت
▧ تصویر در دسترس نیست
ژنرال
البته الان که کمی سنشون باالا رفته، مثل گذشته شبیه به هم نیستن.
کوچیک که بودن بابام اشتباه میگرفته که کی کدومه!
جاج جان، جمع بین دو خواهر حرام است!
pAshMak,
البته ممکنه دوقلویی هایی هم جنس باشن اما همسان نباشن.
jaj
خوب منم برای همین گفتم کاش دیگه وگرنه صد در صد اجرایی شده بود
بندری
علیرضا
pAshMak
اونکه بله ..بستگی داره به نوع اسپرم که x باشه یاy....اگه همه اسپرمها ازنوع xباشه نوزادهادختر
ودرغیراینصورت پسرمیشن
ایشالا چهارمی خسروجان
وااااااااااااای اونوقت باید همش دوقلو باردارشده باشه خانمش
▧ تصویر در دسترس نیست
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→