₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » دانلود سریال Lightfields (لایت فیلدز) HD - قسمتهای ١و ۲ و ۳ و ۴ و ۵
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » دانلود سریال Lightfields (لایت فیلدز) HD - قسمتهای ١و ۲ و ۳ و ۴ و ۵

بدون عکس

دانلود سریال Lightfields (لایت فیلدز) HD - قسمتهای ١و ۲ و ۳ و ۴ و ۵

5652 بازدید، 13 پست، نویسنده: علیرضا

• علیرضا

این سریال توسط شبکه manoto به زبان فارسی دوبله شده است و تاکنون ۱ فصل از آن در حال پخش است که در صورت استقبال، به مرور زمان و همزمان با پخش به طور کامل در سایت قرار داده خواهد شد.

“لایت فیلدز”: منزل خانواده‌ی “فلوود” در سال ۱۹۴۴، سکونتگاه ییلاقی “ویوین” و “کلر” در سال ۱۹۷۵ و خانه‌ی نسل جدیدی از “فلوود”ها در سال ۲۰۱۲. تاثیرات وقوع مرگی دلخراش و بی‌موقع در سال ۱۹۴۴، در گذر سال‌ها باقی مانده و حقیقت، به هر قیمتی که باشد، آشکار خواهد شد.
    در سال ۱۹۴۴ ایو که اهل لندن است به همراه خواهر کوچکش ویوین به مزرعه لایت فیلد میرسد و برای کار در مزرعه ای به مالکیت آلبرت و مارتا میرود.
    او با فرزند مالکین مزرعه دوست میشود که بعدها به طرز تراژیکی کشته شده و به آتش کشیده میشود. در این بین ایو تلاش میکند علت مرگ فجیع این دختر را پیدا کند.
    سالها بعد و در سال ۱۹۷۵ ویوین به همراه دخترش کلیر به مزرعه لایت فیلد باز میگردند تا به مدت ۶ هفته در آن اقامت کنند. ویوین میخواهد مدتی از شهر دور باشد و در این مزرعه به استراحت بپردازد تا از ازدواج شکست خورده اش کمی فاصله بگیرد.
    اما به محض بازگشت آنها متوجه اتفاقات غیر عادی در آن منطقه میشوند. ویوین به دنبال اتفاقاتی که می افتد خاطراتی از گذشته را که به فراموشی سپرده بوده را به خاطر می آورد. خاطراتی نه چندان خوشایند …

تصویر در دسترس نیست

لینکهای دانلود فصل اول سریال Lightfields (لایت فیلدز) دوبله شده: (مخصوص اعضا)

[hide]قسمت اول
    اصلاح شد تصویر در دسترس نیست
    لینک اصلی
    لینک کمکی

قسمت دوم
    لینک اصلی
    لینک کمکی

قسمت سوم
    لینک اصلی
    لینک کمکی

قسمت چهارم
    لینک اصلی
    لینک کمکی

قسمت پنجم
    لینک اصلی
    لینک کمکی

[/hide]

تصویر در دسترس نیست

دانلود: lightfields - title

10 سپاس: pAshMak، Holtek، دلشاد، بچه مثبت، jaj، ژنرال، tavakoli، ماهی، hadi04، masod

• pAshMak

ممنوووونم...راستش فرصت نکردم تاحالا ببینم ولی باید سریال قشنگی باشه :46:
    1 سپاس: علیرضا

• Holtek

دستت درد نكنه رئيس :1:
    نمایش یا پنهان متنمن بيشتر از فيلمهاي اكشن و كاراته خوشم مياد ، چون از هر كجاش ببيني متوجه موضوعش ميشي :bahone:

2 سپاس: jaj، علیرضا

• دلشاد

دستتون درد نکنه
    جتما دانلود میکنم
    از این فیمهای بخور بخور ندارید :4:

• jaj

سعی می کنم بعد از اینکه نیکیتا رو تموم کردم این سریال رو سروع کنم

البته خوبیش اینه که داشتانش تموم میشه مثل بعضی ها نیست که 100 قسمت بدن بعد متوقف بشه معلوم نشه چی شد

• علیرضا

نقل قول: pAshMak
    ممنوووونم...راستش فرصت نکردم تاحالا ببینم ولی باید سریال قشنگی باشه

منم هنوز فرصت نکردم. ولی سعی می کنم حتما ببینمش

نقل قول: Holtek
    من بيشتر از فيلمهاي اكشن و كاراته خوشم مياد ، چون از هر كجاش ببيني متوجه موضوعش ميشي

یه دونه جکی چان بذاریم پس :4:

نقل قول: دلشاد
    از این فیمهای بخور بخور ندارید

بخور بخور چی؟ انسان؟

نقل قول: دلشاد
    جتما

نقل قول: jaj
    داشتانش

هنوز فیلمو ندیدین نقطه بارون کردین اگه اعصابتون ضعیفه رده سنی رو ببریم بالاتر.. :83:

1 سپاس: jaj

• ژنرال

اولین پستم با فونت بی یکان در بوفیلند :bachemosbat:

• sorrena

من عضو شدم ولی لینک دانلود رو ندارم

• علیرضا

sorrena,
    ممنون که خبر دادی. تا یک ساعت لینکهای جدیدو جایگزین می کنم.

1 سپاس: pAshMak

• ماهی

چقدر عالی..حتما دانلود می کنم :3: walking dead رو دنبال می کنم مث بز می ترسم ولی بازم نگاه می کنم

• علیرضا

نقل قول: ماهی
    چقدر عالی..حتما دانلود می کنم

:72:

قسمتهای 1 تا 5 با لینکهای اصلاح شده و همچنین لینکهای کمکی آماده دانلود.

2 سپاس: pAshMak، ماهی

• zrnznn

دیدن این فیلم هااااااااااااا...تنهاییی جالب نیست...:4:

باید یکی کنارت باشه.... :17:

برا من فیلم خانوادگی که همه با هم مهروبنننن بزارید :9:

• Gigili

نه لینکهای دانلود واسم میاد نه نظرم درج میشه,عضویت هم دارم،میخواستم زودتر از منوتو ببینم,آخه دوباره داره میزارش...چقد بخبختم 3 تصویر این بخش در دسترس نیست
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: