این سریال توسط شبکه manoto به زبان فارسی دوبله شده است و تاکنون ۱ فصل از آن در حال پخش است که در صورت استقبال، به مرور زمان و همزمان با پخش به طور کامل در سایت قرار داده خواهد شد.
“لایت فیلدز”: منزل خانوادهی “فلوود” در سال ۱۹۴۴، سکونتگاه ییلاقی “ویوین” و “کلر” در سال ۱۹۷۵ و خانهی نسل جدیدی از “فلوود”ها در سال ۲۰۱۲. تاثیرات وقوع مرگی دلخراش و بیموقع در سال ۱۹۴۴، در گذر سالها باقی مانده و حقیقت، به هر قیمتی که باشد، آشکار خواهد شد. در سال ۱۹۴۴ ایو که اهل لندن است به همراه خواهر کوچکش ویوین به مزرعه لایت فیلد میرسد و برای کار در مزرعه ای به مالکیت آلبرت و مارتا میرود. او با فرزند مالکین مزرعه دوست میشود که بعدها به طرز تراژیکی کشته شده و به آتش کشیده میشود. در این بین ایو تلاش میکند علت مرگ فجیع این دختر را پیدا کند. سالها بعد و در سال ۱۹۷۵ ویوین به همراه دخترش کلیر به مزرعه لایت فیلد باز میگردند تا به مدت ۶ هفته در آن اقامت کنند. ویوین میخواهد مدتی از شهر دور باشد و در این مزرعه به استراحت بپردازد تا از ازدواج شکست خورده اش کمی فاصله بگیرد. اما به محض بازگشت آنها متوجه اتفاقات غیر عادی در آن منطقه میشوند. ویوین به دنبال اتفاقاتی که می افتد خاطراتی از گذشته را که به فراموشی سپرده بوده را به خاطر می آورد. خاطراتی نه چندان خوشایند …
▧ تصویر در دسترس نیست
لینکهای دانلود فصل اول سریال Lightfields (لایت فیلدز) دوبله شده: (مخصوص اعضا)
نه لینکهای دانلود واسم میاد نه نظرم درج میشه,عضویت هم دارم،میخواستم زودتر از منوتو ببینم,آخه دوباره داره میزارش...چقد بخبختم ▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیست
علیرضا
“لایت فیلدز”: منزل خانوادهی “فلوود” در سال ۱۹۴۴، سکونتگاه ییلاقی “ویوین” و “کلر” در سال ۱۹۷۵ و خانهی نسل جدیدی از “فلوود”ها در سال ۲۰۱۲. تاثیرات وقوع مرگی دلخراش و بیموقع در سال ۱۹۴۴، در گذر سالها باقی مانده و حقیقت، به هر قیمتی که باشد، آشکار خواهد شد.
در سال ۱۹۴۴ ایو که اهل لندن است به همراه خواهر کوچکش ویوین به مزرعه لایت فیلد میرسد و برای کار در مزرعه ای به مالکیت آلبرت و مارتا میرود.
او با فرزند مالکین مزرعه دوست میشود که بعدها به طرز تراژیکی کشته شده و به آتش کشیده میشود. در این بین ایو تلاش میکند علت مرگ فجیع این دختر را پیدا کند.
سالها بعد و در سال ۱۹۷۵ ویوین به همراه دخترش کلیر به مزرعه لایت فیلد باز میگردند تا به مدت ۶ هفته در آن اقامت کنند. ویوین میخواهد مدتی از شهر دور باشد و در این مزرعه به استراحت بپردازد تا از ازدواج شکست خورده اش کمی فاصله بگیرد.
اما به محض بازگشت آنها متوجه اتفاقات غیر عادی در آن منطقه میشوند. ویوین به دنبال اتفاقاتی که می افتد خاطراتی از گذشته را که به فراموشی سپرده بوده را به خاطر می آورد. خاطراتی نه چندان خوشایند …
لینکهای دانلود فصل اول سریال Lightfields (لایت فیلدز) دوبله شده: (مخصوص اعضا)
[hide]قسمت اول
اصلاح شد ▧ تصویر در دسترس نیست
لینک اصلی
لینک کمکی
قسمت دوم
لینک اصلی
لینک کمکی
قسمت سوم
لینک اصلی
لینک کمکی
قسمت چهارم
لینک اصلی
لینک کمکی
قسمت پنجم
لینک اصلی
لینک کمکی
[/hide]
▧ تصویر در دسترس نیست
دانلود: lightfields - title
pAshMak
▧ تصویر در دسترس نیست
Holtek
نمایش یا پنهان متن
من بيشتر از فيلمهاي اكشن و كاراته خوشم مياد ، چون از هر كجاش ببيني متوجه موضوعش ميشيدلشاد
جتما دانلود میکنم
از این فیمهای بخور بخور ندارید
jaj
البته خوبیش اینه که داشتانش تموم میشه مثل بعضی ها نیست که 100 قسمت بدن بعد متوقف بشه معلوم نشه چی شد
علیرضا
منم هنوز فرصت نکردم. ولی سعی می کنم حتما ببینمش
یه دونه جکی چان بذاریم پس
بخور بخور چی؟ انسان؟
هنوز فیلمو ندیدین نقطه بارون کردین اگه اعصابتون ضعیفه رده سنی رو ببریم بالاتر..
ژنرال
sorrena
علیرضا
ممنون که خبر دادی. تا یک ساعت لینکهای جدیدو جایگزین می کنم.
ماهی
علیرضا
قسمتهای 1 تا 5 با لینکهای اصلاح شده و همچنین لینکهای کمکی آماده دانلود.
zrnznn
باید یکی کنارت باشه....
برا من فیلم خانوادگی که همه با هم مهروبنننن بزارید
Gigili
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→