ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
"جهاد نکاح معکوس" هم آغاز شد!
lion1360
البته قرار است تا دو روز دیگر اولین گروه از این مردان که شامل دو جنگجوی پیشمرگه هستند، برای جهاد نکاح با بنده به مراکش بیایند!
به گزارش پارس به نقل از هدانا: «ملیکه مزان» شاعر سرشناس و جنجالی مراکش در اقدامی تعجب برانگیز اعلام کرده که قصد دارد "جهاد نکاح معکوس" را راه اندازی کند.
وی در این باره گفت: از وقتی زنان و دختران هموطن من فریب تروریست های تکفیری را خورده و برای جهاد نکاح به سوریه و عراق رفته اند، من به شدت ناراحت شدم.
او همچنین در اظهارات عجیب خود افزود: از همین رو تصمیم گرفتم "جهاد نکاح معکوس" راه اندازی کنم به این معنی که به جای اینکه زنان مراکشی برای جهاد نکاح و در اختیار قرار دادن بدن خود نزد تروریست های داعش بروند، بنده در کشورم باقی می مانم و خدمت جهاد نکاح را به مردان جنجگوی پیشمرگه کردستان عراق می دهم.
این شاعر جنجالی مراکشی گفت: از همین رو به مردان پیشمرگه آمادگی خود را اعلام می کنم. البته قرار است تا دو روز دیگر اولین گروه از این مردان که شامل دو جنگجوی پیشمرگه هستند، برای جهاد نکاح با بنده به مراکش بیایند!
وی هدف از این اقدام خود را تحریک افکار عمومی مراکش و جلب توجه آنان علیه گروهک تروریستی – تکفیری "داعش" اعلام کرد.
pAshMak
نمایش یا پنهان متن
عکس تاپیکت با اون یکی مشابه بودعوضش کردم▧ تصویر در دسترس نیست
lion1360
خیلی ممنون خانم مدیر
zrnznn
Life Dream
كردهاي عراق و سوريه فرصتي براي اين شيطان صفتيها ندارن، در حالي كه ماها در خانه هاي خود راحت خوابيده ايم اونها در حال جنگ با شياطين داعشي هستند، در حالي كه عده اي از مغرضان ايراني و غير ايراني در حال دسيسه چيني عليه كردها هستند، اونها دارن به شهرهاي ديگه سوريه نيرو ميفرستن تا به بقيه مردم كمك كنن و همونجا شهيد ميشن، هيچ فكر كردين چرا داعش به اين شكل كردها رو زير بمب و موشك قرار داده و تقريباٌ در حال حاضر با بقيه ملت غير كرد كاري ندارن؟؟ چون تنها ملتي بودن كه با غيرت و شجاعت جلوشون ايستادن، تهديد واقعي داعش و بزرگترين دشمنشون همين كردها هستن، بقيه فرار كردن و خاكشونو واگزار كردن. حالا عده اي منافق اومدن براي مبارزان كرد و خراب كردن وجه اونها شايعه پراكني ميكنن؟؟
بهتره در درج مطالب دقت بيشتري انجام بديم، درج شايعات راحتتر از آب خوردن هست، امروز ميتونم مطلبي رو روو اينترنت بزارم و فردا بشنيم و به سادگي مردم بخندم.
كپي پست در اينترنت راحته، امروز دروغي رو بنويسيد فردا سرچ بزنيد بيشتر از 100 سايت كپيش كردن بدون ذكر منبع موسخ، بدون تصوير و تاييدي از طرف مسولان به طور رسمي!
دلشاد
levrone
مازیار جان! مطلبو با دقت نخوندی. موضوع اونطوری نیست که تو فکر میکنی.
Life Dream
بهروز جان، مطلب مشخصه كه چي گفته، كه اينم دو حالت بيشتر نداره:
يا مطلب از ريشه دروغ و شايعه هست
يا اين خانم از اين طريق خواسته خودشو مطرح كنه و يه جورايي خودشو حامي پيشمرگه هاي كرد معرفي كنه!
هرگز سران سياسي اقلیم كردستان اجازه چنين كاري رو به هيچ يك از افرادش نميده، اگر چنين اتفاقي بيوفته و عده اي منافق فريب خورده به اونجا برن بدون كوچكترين شك و ترديدي در صورت بازگشتشون چيزي جز تيرباران انتظارشونو نميشكه.
اين خبر رو سرچ كردم و به طرز بسيار جالبي تمامي خبرها همگي كپي پست بودن و هر كس به نوبت خود اين خبر رو در پايگاه خودش كپي كرده بود، همه خبرها يكي بودن و هيچ كدوم منبعي نداشتن و هيچ كس هم تاييد نكرده بود، كاملاً مشخصه كه هدف به وجود اوردن اين شايعه چي بوده، متن كوتاه و گرامر ضعيف، فقط ميتونه كار تراوشات ذهني مسموم يه نفر بوده باشه كه مثل ويروس همه نت رو اشغال كرده.
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→