₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طالع بینی و فال روزانه » دوستِ عزیزُم، بیا فالت بگیرُم ░▒▓██▓▒░ سه شنبه ۸ مهر ۱۳۹۳
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طالع بینی و فال روزانه » دوستِ عزیزُم، بیا فالت بگیرُم ░▒▓██▓▒░ سه شنبه ۸ مهر ۱۳۹۳

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

دوستِ عزیزُم، بیا فالت بگیرُم ░▒▓██▓▒░ سه شنبه ۸ مهر ۱۳۹۳

763 بازدید، 12 پست، نویسنده: jaj

• jaj

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست ممکن است امروز کسی برای شما یک داستان بسیار بلند تعریف کند و شما اصلا متوجه اغراق کردن او نشوید. معمولا شما دروغگویی را دوست ندارید. اما موضوع اصلی این است که شما چگونه می‌توانید عمدا خود را فریب دهید تا داستان دروغی را باور کنید. رویاپردازی مهم است اما نکته لازم و ضروری این است که بدانید واقعیت چیست و خیال و رویا کجاست.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست ممکن است امروز به نظر برسد دیگران زیاد قابل اطمینان کردن نباشند چرا که آنها در نگهداری اسرار زیاد متعهد نیستد برخلاف شما که بسیار مراقب آنها هستید. شما ممکن است نتوانید براحتی خود را سرگرم کنید به خاطر اینکه انتظارات شما غیر واقعی به نظر می‌رسند، با وجوداینکه شما فکر می‌کنید آنها زیاد افراطی نیستند. پذیرفتن نقائص دیگران می‌تواند باعث شود همه احساس آرامش داشته باشند و شگفت آور این است که این کار باعث می‌شود بهره وری و سومندی همه افزایش یابد.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست امروز بهترین کاری که می توانید انجام دهید این است که کارهای ناتمامتان را بررسی کنید، برای اینکه امشب که ماه وارد نشانه تان خواهد شد شما نیز خیلی پر مشغله خواهید بود. هم اکنون زیاد کار کردن شاید در برآورده شدن آرزوهایتان تاثیر مستقیمی نداشته باشد، اما اگر آرام تر کار کنید ابدا به هیچ نتیجه ای نخواهید رسید. صبور باشید، اگر دیر به نتیجه برسید بهتر از این است که هیچ وقت به اهدافتان نرسید.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست امروز برای اینکه بیان کنید که در قلب تان چه می‌گذرد ممکن است آسان ترین راهی نباشد که شما انتخاب کرده‌اید، اما می‌تواند نتایج ارزشمندی داشته باشد. اتصال ماه با اورانوس غیر معمول در پنجمین خانه از بازی شما، پیشنهاد می‌کند آن چیزی که شما نیاز دارید چیزی فراتر از چیزهای معمولی است. اما حتی اگر شما کمی پر سر و صدا و سرکش باشید، دوست دارید که اکنون بیشتر جدی باشید. بر خلاف همیشه کمی جلوتر از پای خود را هم ببینید و می‌بینید که این می‌تواند انرژی تان را به شما بازگرداند.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست امروز بیش از اندازه رویاپردازی می‌کنید و در این رویاهای برای مشکل اخیر خود راه حل‌های مضاعفی به ذهنتان می‌رسد. ولی متاسفانه نمی‌توانید بگویید کدام یک از راه حل‌های از همه بهتر است. امروز حس شما بهتان می‌گوید اولین فکری که به ذهنتان آمد را قبول کنید، ولی هم اکنون این دیدگاه لزوماً روشی عاقلانه نیست. پس قبل از اینکه تصمیم نهایی بگیرید، برای فکر کردن به هر گزینه‌ای که به ذهنتان می‌رسد وقت بگذارید.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست کمی احتیاط اکنون برای شما لازم است به خاطر اینکه بتوانید روی زخم روحی که بر اثر مشکلات مالی در شما ایجاد شده مرهم بگذارید. خوشبختانه هر مشکل مالی راه حلی دارد اما شما ادعا می‌کنید که می‌خواهید مقدار مناسبی نیرو برای این موقعیت خرج کنید. می‌توانید به واسطه کمی عقل و منطق از این موقعیت سود ببرید بنابراین زمان را از دست ندهید و اول تحقیق کنید.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست امروز دیگران از شما می‌خواهند که نقش راهنمای آنها را بازی کنید و شما هم دوست دارید تا جایی که می‌توانید به آنها کمک کنید. ماه در دهمین خانه شما به نیازهای جدید شما اشاره می‌کند و شما را فردی دلسوز می‌داند. کمک کردن به به کسانی که با شما رابطه نزدیکی دارند کار قبل تحسینی است، اما انگیزه‌های شما می‌توانند کارهای خوبی که هم اکنون انجام می‌دهید را کم ارزش کنند. شما نباید در عوض کاری که انجام می‌دهید چیزی بخواهید. کمک شما زمانی باارزش می‌شود که شما فقط به خاطر خود آنها بهشان کمک کرده باشید.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست شما این روزها اعتماد به نفس زیادی یپد کرده اید و این موضوع همان قدر که می تواند خوب باشد می تواند شما به دردسر نیز بیندازد. طبیعتاً یکی از بزرگترین تواناییهای شما این است که می توانید قبل از دست به عمل زدن تا رسیدن به موقعیت درست صبر کنید. باوجود اینکه صبرکردن و تأمل می تواند جلوی بعضی از کارهای اشتباه را بگیرد، همچنین می تواند باعث شود شما بعضی از فرصتهای خیلی خوب را از دست بدهید. ولی امروز اینگونه نیست. شما وسوسه شده اید که کاری جدید را شروع کنید وخیلی سریع آن را تمام کنید. فرامش نکنید که کمی احتیاط هم شرط عقل خواهد بود.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست شما اصلاً قصد ندارید که احساسات خود را تغییر دهید، اما کاملاً نسبت به حرفهایی که می‌زنید و نسبت به عواطفی که دارید آگاهی دارید. درضمن برای شما راحت‌تر است که به جای صحبت کردن در مورد عملکردهایتان و یا نوشتن آنها، با اعمالتان آنها را نشان دهید. فراموش نکنید شما مسئول عکس‌العمل دیگران در برابر حرفهایتان نیستید. شما فقط باید همه حرفهایتان را بزنید و بعد همه چیز را به خدا بسپارید.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست امروز ماه کامل صورت فلکی قوس در دهمین خانه شغلی شما قرار دارد و روشی را که احساسات شما می‌توانند به طور مثبت بر زندگی حرفه‌ای شما تأثیر بگذارند را آشکار می‌کند. حتی اگر شما از مطرح کردن احساسهایتان در عموم نگران هستید، این کار نسبت به آنچه که شما فکر می‌کنید کمتر رنج آور است. دیگران می‌توانند در برابر ترسهایشان واکنش نشان دهند، اما برای شما یاد آوری کردن اینکه به جز عملکردهای خودتان مسئولیت واکنشهای افراد دیگر را قبول نمی‌کنید، بسیار حیاتی است.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست امروز ابراز کردن احساسات مثبت برای شما ساده‌تر شده است، برای اینکه شما می‌توانید به کسانی که به اهداف شما علاقه‌مندند کاملاً اطمینان کنید. اما افراد دیگر کمی‌ دو دل هستند و شما نمی‌توانید بگویید آیا آنها ایده‌های شما را می‌پذیرند یا نه؟! باوجود این تصمیم گیری‌هایتان را شخصی نکنید، برای اینکه آنها حتماً باید اصلاح شوند. به جای غر زدن به سر کار بروید و به فکر پیدا کردن راه‌های بهتری باشید!

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست ایستادگی که در هفته آینده با آن مواجهه خواهید شد اکنون برای لحظاتی خود را نشان خواهد داد و خوشبختانه اکنون شما فرصت این را دارید که آن را به موقعیت بهتری تبدیل کنید. ممکن است شما کاملا مطمئن باشید که در مسیر درستی قرار گرفته‌اید، حتی اگر شرایط کنونی این اعتقاد شما را تایید نکنند که امور کاری در حال پیشرفت کردن هستند. اعتماد به نفس شما بهترین دارایی شما در این زمان هستند.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

جهت گرفتن فال حافظ، ابتدا نیت کرده، صلواتـﮯ ختم مـﮯ نمائیم.... سپس مـﮯ خوانیم :

اﮮ حافظ شیرازﮮ؛ بر من نظر اندازﮮ ، من طالب یک فالم ، تو کاشف هر رازﮮ ، بر من بنما رازﮮ

به حق شاخه نباتت... و قسم به قرآنـﮯ که در سینه دارﮮ، فال مرا بگشاﮮ...

3 تصویر این بخش در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

:buff:طبق قرار قبلی، به نفر اول یک تصویر در دسترس نیست اهداء خواهد شد و به یکی از دوستانی که کیتوس زده اند و یا کامنت گذاشته اند نیز یک تصویر در دسترس نیست دیگر؛ که بر اساس قرعه کشی ِ تاپیک فال روز قبل این تصویر در دسترس نیست اهداء خواهد شد به کاربر عزیز : دلشاد :buff:

4 سپاس: بچه مثبت، pAshMak، دلشاد، Holtek

• بچه مثبت

:4:
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    1 سپاس: jaj

• zrnznn

نامردا من میخواستم اول شم امروززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززز 368
    2 سپاس: بچه مثبت، jaj

• بچه مثبت

527
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• zrnznn

خودشون هی میشیننن پشت در منتظر تا حمله کنننن..انوقت به من میگن لحاف تشک انداختی پشت داررررررررررررررررررررررررررررررررررررر711

دیگه میخواستم تو چت روم برا JAJ پیغام بزارم که تاپیکو بزن میخوام برممممم :79: گریه ام گرفته..................من میخواستم اول شممممممممممممممممممممممم 390

بچه مثبت,
    1072 501
    ای خدااااااااااااااااااااااااااااااااااا :62:

• zrnznn

بچه مثبت, :94:

بچه مثبت, 1143

نمایش یا پنهان متنبه خدا اشکم در اومد....تا دیدم یه...یه ..نفی بزرگ اول شده.....برانمه ریزی کردم...گفتم خوب خوبه آقا جلال اومد داخل سایت..احتمالا تا یه چند دقیقه دیگه تاپیک رو میزنه....امروز من اول شم....یه لحظه هواسم رفت به این اهنگ هندونه هه که داشتم گوش میدادم....نمیدونم چی شد چی نشد که تو دو دقیقه تاپیک و زده شد و مورد حمله واقع شدددددددددددددددددددددددددددددددد...من هنو دارم حرص میخورمممممممممم.... 368

یعنی فکر کنم واسه اینکه آرامش بگیرم.......... باید یه 20 روز اول بشم تا یه ذره فقط یه ذره اروم بگیرم 945

• jaj

:83:
    عیب نداره نجمه
    فردا شب شما اول شو

1 سپاس: zrnznn

• zrnznn

jaj,
    من دلم میخواست همون لحظه اول بشم :21:

• دلشاد

نقل قول: jaj
    بر اساس قرعه کشی ِ تاپیک فال روز قبل این اهداء خواهد شد به کاربر عزیز : دلشاد

:84:
    تصویر در دسترس نیست
    :1:

• jaj

تصویر در دسترس نیست

1 سپاس: pAshMak
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: