₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » افزایش مدت خدمت سربازی به ۲۴ ماه +...
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » افزایش مدت خدمت سربازی به ۲۴ ماه +...

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

افزایش مدت خدمت سربازی به ۲۴ ماه +...

1610 بازدید، 12 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

افزایش مدت خدمت سربازی به ۲۴ ماه / ۶ ماه کسر خدمت برای سربازان متأهل و دارای فرزند

سردار کمالی در نشست خبری امروز خود با اصحاب رسانه با اعلام این خبر گفت: مدت خدمت سربازی 24 ماه شده و از تاریخ 1 فروردین 1394 لازم‌الاجرا است و کسانی که از سال 94 اعزام به خدمت می‌شوند باید 24 ماه خدمت کنند.

وی افزود: همچنین در اجرای سیاستهای مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا در خصوص افزایش جمعیت، درباره سربازان متأهل 3 ماه کسر خدمت و به ازای هر فرزند 3 ماه از مدت خدمت سربازی کم می‌شود به عبارتی اگر سربازی متأهل و صاحب یک فرزند باشد 6 ماه از مدت خدمت او کسر خواهد شد.

تصویر در دسترس نیست

سردار کمالی تصریح کرد: همچنین با توجه به تفاوت خدمت در مناطق مختلف، خدمت در مناطق عملیاتی و امنیتی با 3 ماه کسری خدمت و در مناطق بد آب و هوا با 2 ماه کسری خدمت صورت می‌گیرد.

جانشین فرمانده ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به مشمولان غایب گفت: به مشمولان غایب فرصت داده شده تا پایان شهریورماه سال 94 جهت خدمت سربازی، خودشان را معرفی کنند و تنها در این صورت می‌توانند از تسهیلات سایر سربازان بهره‌مند شوند.

تصویر در دسترس نیست

هدیه خاص پوتین به روحانی

پرویز اسماعیلی، معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رییس جمهوری این تصویر را در صفحه فیس بوک خود گذاشته است.

اسماعیلی در صفحه شخصی خود در فیس بوک در رابطه با این عکس نوشت: دیدار عصر دوشنبه (۷ مهر ۹۳) ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه با دکتر روحانی (که بعد از نشست موفق سران ساحلی دریای خزر در آستاراخان روسیه برگزار شد) بسیار صمیمی بود. چهار دیدار دو رئیس جمهور طی یکسال، نشان از شتابی دارد که دو کشور بزرگ و همسایه برای توسعه روابط آغاز کرده اند.

تصویر در دسترس نیست

پایان دیدار گرم پوتین - روحانی خاطره انگیز هم شد. رئیس جمهور روسیه دستور داد کارکنان کاخ کرملینِ آستاراخان (قلعه تاریخی تسیخ هاوس که در جنگ جهانی اول دژ و انبار مهمات بوده است) قابی را برای هدیه به رئیس جمهور ایران بیاورند. آوردند. سنگین و با ابهت بود. کمی هم ضربه خورده بود. درون قاب، سپر رزمی یکی از سربازان شاه عباس اول (قرن هفدهم) از جنس برنز و طلا، و مربوط به جنگی بوده که در آن دوره (۱۶۰۳ تا ۱۶۱۸ میلادی) میان ترکیه و ایران رخ داده است.

تصویر در دسترس نیست

پوتین آخرین جمله ای که با خنده گفت، این بود: «ظاهرا این سپر بدست حریف افتاده، اما ایران برنده آن نبرد بود.»

جلسه با صمیمیت و خرسندی حاضران پایان یافت.

تصویر در دسترس نیست

عکس تکان دهنده هاشم بيگ زاده در اينستاگرام

هاشم بيگ زاده در صفحه اجتماعي خود تصويري بسيار تامل برانگيز منتشر کرد و نوشت: «اين عکس بعد از 30 سال اجازه انتشار يافته است.»

تصویر در دسترس نیست

هاشم بيگ زاده زننده تک گل استقلال برابر ذوب آهن بود. اين بازيکن در شادي پس از گلش پلاکي که گردنش بود را در آورد و نشان هواداران داد و در توضيح آن گفت که پيش از بازي آن را خريده و از شهدا براي گلزني کمک خواسته است و از اين به بعد همواره آن را به همراه خواهد داشت.

مدافع استقلال در صفحه اجتماعي خود تصوير زير را منتشر کرد و در توضيح آن نوشت: «شب عمليات رمضان پشت ميدان مين، سپاه ايران زمين گير مي شود. از 150 نفر داوطلب 20 نفر انتخاب مي شوند با گذشتن از ميدان مين راه براي عبور بقيه باز شود. بيست نفر نوبتي روي زمين غلط مي زنن تا راه باز شود. اين عکس صبح همان شب است. امروز اگه امنيت داريم و اونور مرزامون گله اي سر مي برن، واسه شير جووناي ديروزه که چنين حماسه هايي خلق کردند. اين عکس بعد از سي و يک سال اجازه انتشار يافت.»

اينستاگرام هاشم بيگ زاده

11 سپاس: jaj، javad1020، بچه مثبت، دلشاد، zrnznn، Holtek، tiktik، علیرضا، 313-KaMiKaZe، lion1360، تنها

• jaj

من که سربازیمو رفتم
    بدا به حال بقیهههههههههه:4::19:

1 سپاس: pAshMak

• بچه مثبت

با 7تا بچه میشه معاف شد :bahone:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    2 سپاس: pAshMak، jaj

• pAshMak

نقل قول: jaj
    من که سربازیمو رفتم
    بدا به حال بقیهههههههههه

بیچاره هاااااااا خب گناه دارن

نقل قول: بچه مثبت
    با 7تا بچه میشه معاف شد

چیییییییییی؟بااین تعدادبچه کلا اززندگی هم میشه معاف شد :10:

2 سپاس: jaj، zrnznn

• دلشاد

من که 5تا دارم یعنی واسه هر کدوم 6 ماه کسر بشه 6ماه هم دولت باید بهم خدمت کنه :4: :4: :4: :4: :4:
    2 سپاس: jaj، pAshMak

• jaj

نقل قول: دلشاد
    من که 5تا دارم یعنی واسه هر کدوم 6 ماه کسر بشه 6ماه هم دولت باید بهم خدمت کنه

بهروز برای زن سه ماهه اونم فقط یکبار حساب می کنن
    برو تو کار بچهههههههههه

2 سپاس: pAshMak، دلشاد

• zrnznn

نقل قول: pAshMak
    درون قاب، سپر رزمی یکی از سربازان شاه عباس اول (قرن هفدهم) از جنس برنز و طلا، و مربوط به جنگی بوده که در آن دوره (۱۶۰۳ تا ۱۶۱۸ میلادی) میان ترکیه و ایران رخ داده است.

عجب چی باحالییییییییییییییی :37:
    از پوتین خوشم میاددددددددددددددددد :72:

«شب عمليات رمضان پشت ميدان مين، سپاه ايران زمين گير مي شود. از 150 نفر داوطلب 20 نفر انتخاب مي شوند با گذشتن از ميدان مين راه براي عبور بقيه باز شود. بيست نفر نوبتي روي زمين غلط مي زنن تا راه باز شود. اين عکس صبح همان شب است. امروز اگه امنيت داريم و اونور مرزامون گله اي سر مي برن، واسه شير جووناي ديروزه که چنين حماسه هايي خلق کردند. اين عکس بعد از سي و يک سال اجازه انتشار يافت.»

:2:

بااین تعدادبچه کلا اززندگی هم میشه معاف شد

:83: خیلی خوب جواب دادی پارمیس جونننننننن :83:

من که 5تا دارم ی

دقیقا وقتی منفی بزرگ گفت با 7 تا معافی یاد تو افتادم گفتم آقا بهروز 5 تا داره مونده دوتای دیگهههههههههههههههههه :23:

3 سپاس: jaj، دلشاد، pAshMak

• pAshMak

من که 5تا دارم یعنی واسه هر کدوم 6 ماه کسر بشه 6ماه هم دولت باید بهم خدمت کنه

:83: :83: خدا بگم چکارت کنه بهروووووووووووووز :83:

نقل قول: jaj
    بهروز برای زن سه ماهه اونم فقط یکبار حساب می کنن
    برو تو کار بچهههههههههه

ول کن جلال ...یهو هر 5 تا بچه دارمیشن بنده خدا چطوری میخواد خرجشون روبده :101:

2 سپاس: jaj، دلشاد

• Holtek

عكس هاشم بيگ زاده واقعا تكان دهنده بود ، حيف كه كيفيتش پايينه :2:

• NIK75

اینا رو الان گفتی که پسرا رو بترسونی؟؟؟؟؟ برو از خدا بترس 286

• pAshMak

نقل قول: Holtek
    عكس هاشم بيگ زاده واقعا تكان دهنده بود ، حيف كه كيفيتش پايينه

خب عکس مال 31 سال قبل هست بااون امکانات که وجودداشته

نقل قول: NIK75
    اینا رو الان گفتی که پسرا رو بترسونی؟؟؟؟؟ برو از خدا بترس

ااااااااااااا مگه چکارکردم؟؟؟؟ :13:

1 سپاس: NIK75

• pAshMak

نقل قول: 313-KaMiKaZe
    هرچی بدبختیه برای ماس البته من 3 سال دیگه میرم خدمت خدا میدونه تا اون موقع چیکار می کنن
    شاید هم از ایران برم قاچاقی

توهم مثل بهروز برو دنبال زادوولد بجه تا مدت سربازی رو کم کنی :83:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: