₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » صبحانه بخور جایزه ببر!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » صبحانه بخور جایزه ببر!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

صبحانه بخور جایزه ببر!

2593 بازدید، 8 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

صبحانه یکی از مهمترین وعده های غذایی است که باید به موقع و کامل خورده شود اما خوردن یک صبحانه سالم از همه چیز مهمتر است. پزشکان پیشنهاد می دهند خوردن نان تازه و گردو و پنیر  می تواند صبحانه خوبی باشد.

یکی از رستوران های بریتانیا به تازگی صبحانه های عجیب را در منو خود قرار داده است. این صبحانه به عنوان بزرگترین و سنگین ترین صبحانه ای شناخته می شود که تا به حال در منوی رستوران های دنیا قرار گرفته است.

طبق آنچه سرآشپز این رستوران می گوید این صبحانه 8 هزار کالری دارد  تا به حال هچ کس نتوانسته تا انتهای آن را بخورد. همچنین تمام کردن این وعده باعث می شود تا یک جایزه خوب هم نصیب شما شود.

تصویر در دسترس نیست

در این وعده از 8 سوسیس، 8 برگ کالباس، 4 تخم مرغ نیمرو، یک املت پنیری 4 تخم مرغه، 4 شیرینی صبحانه، لوبیا قارچ و نان و چندین ماده دیگر استفاده شده است که خوردن آن را بسیار سخت می کند. همچنین در کنار صبحانه اصلی یک میلک شیک توت فرنگی هم باید میل نمایید.

خوردن این صبحانه البته شرایطی هم دارد، شما باید قبل از شروع کردن این وعده برگه رضایت را امضا نمایید تا در صورت بد شدن حالتان کسی مسئول نباشد. جایزه تمام کردن این صبحانه 100 پوند است.

7 سپاس: 313-KaMiKaZe، jaj، tiktik، bita.b، Holtek، بندری، Kishe Mehr

• pAshMak

نقل قول: 313-KaMiKaZe
    اگه چیزای دیگه بود می خوردم خیلی چربی داره این صبحانه
    اخرین رکوردم دوتا فلافل مخصوص با سیب زمینی وژآمبون قارچ و پنیر مخلوط نیم متری دو نون با نوشابه بود
    شاید بتونم اینم بخورم

کمااااااااااااااااااال :13: :13: :13: اینهمه روچجوری خوردی؟ :13:

2 سپاس: jaj، 313-KaMiKaZe

• jaj

برای من که الان بیدار شدم هم امکان رزرو این صبحونه هست:7:
    1 سپاس: pAshMak

• pAshMak

نقل قول: jaj
    برای من که الان بیدار شدم هم امکان رزرو این صبحونه هست

میگماااااااا الان میشه نهار :37:

• tiktik

سخت نیست همچینما مثلا من صبحانه امروز یه قابلمه ماکارونی که دیشب کسی نتونست بخوره + یه لیوان شیر خوردم
    فقط هنوز دلم نمیشه چیزی بخورم

• Holtek

اين فقط كاره بهروز مشهديه :1:

• بندری

باور کنید اگه تو ایران بود تا حالا یارو ورشکست شده بود :4:

• Kishe Mehr

من یه بار توی هتل یه صبحونه ای خوردم که تا شام سر دستی یه چیز خوردم :4:
پاسخ سریع   پاسخ