تو شمال هیچی نفهمیدم چقدر سیر میخوریم.....اینجا پریروز ها ماهی داشتیم دو سه دونه خوردم (دو سه حبه سیر...نه سر سیر) بعد غذا یه طوری شدم..انگار از تو شیکمم آتیش میاومد بیرون....یه طوری بود داغ کرده بودم
هیچی مثل سیرهای تازه شمال نمی مونه. یه بار تو انزلی اونقدر خوردم با نون و کالباس وخیار شور که فشارم افتاد. سیر خوردنش خیلی حال میده کلی هم مفیده برای بدن ولی لامصب این بوش پدر در میاره. صبح که از خواب پا میشی احساس میکنی در دستشویی باز مونده
آره خدایی خیلی خوبه. هم تازه اش هم ترشیش که با ماهی میخورن هم سیر شور (اون سفیدها) برای 1001 درد هم که دواست راستی فیسبوکمون 1000+ فن شد ها امروز (الان 1012 هست)
اینا سیر خام هستن یا ترشی ان؟ ولی سیر ترشی باشه بالای 33تا رو من میخورم خیلی علاقه دارم..هفته قبل زن عمو سیر فکرکنم 7 ساله گذاشته بودن اینقذه خوردم که حد نداشت
pAshMak
طبق مقررات مسابقه هر شرکت کننده ای که ظرف یک دقیقه بیشترین سیر را بخورد، برنده می شود.
داوید گرینمان از میان 25 شرکت کننده ظرف یک دقیقه 33 دانه سیر را خورد و برنده شد.
داوید گرینمان دو سیر بیشتر از مقام دوم خورد، اما وی برای رسیدن به رکورد جهانی یک دانه سیر کم تر خورده است.
▧ 4 تصویر این بخش در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
zrnznn
تو شمال هیچی نفهمیدم چقدر سیر میخوریم.....اینجا پریروز ها ماهی داشتیم دو سه دونه خوردم (دو سه حبه سیر...نه سر سیر) بعد غذا یه طوری شدم..انگار از تو شیکمم آتیش میاومد بیرون....یه طوری بود داغ کرده بودم
tiktik
سیر فقط سیر ترشی
علیرضا
سیر خوردنش خیلی حال میده کلی هم مفیده برای بدن ولی لامصب این بوش پدر در میاره. صبح که از خواب پا میشی احساس میکنی در دستشویی باز مونده
pAshMak
سیرباغذاخوردن هیچ کاری نداره. 33 تا دونه سیرپشت سرهم بدون هیچی خوردن فشاروشدیدمیاره پایین
خب مگه بده؟ازبین میرن دیگه
▧ تصویر در دسترس نیست
tiktik
میکروبن گناه دارن زندگی میکنن
همشون که بد نیستن بعضیاشون مفیدن
علیرضا
آره خدایی خیلی خوبه. هم تازه اش هم ترشیش که با ماهی میخورن هم سیر شور (اون سفیدها) برای 1001 درد هم که دواست راستی فیسبوکمون 1000+ فن شد ها امروز
(الان 1012 هست)
pAshMak
همشون که بد نیستن بعضیاشون مفیدن
آخیییییییییییی چه دلسووووووووووز
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
خیلی علاقه دارم..هفته قبل زن عمو سیر فکرکنم 7 ساله گذاشته بودن اینقذه خوردم که حد نداشت
pAshMak
مجتبی؟؟؟تواگه کم بخوری تعجب داره
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
جونم؟؟؟ خب از بس که قدر منو نمیدونی وگرنه هر مهارت من واسه خودش نه تنها رکورد میزنه بلکه کلی هم جایزه می برم
pAshMak
جایزه هم میبری؟ بقول دخترخاله شعله اش روبکش پایین
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
به کسی که رکورد بزنه جایزه نمیدن؟
pAshMak
نمیخوادتوی خوردن رکوردبزنی شکمووووووووووو
▧ تصویر در دسترس نیست
lion1360
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→