بسیاری از کاربران پس از آپدیت به iOS 7 و جیلبریک آن، به دنبال کیبورد پارسی بودند که متاسفانه در سورسهای امن و رسمی خاصی کیبورد پارسی معرفی نشده بود. امشب در کافه اپل به شما آموزش خواهیم داد که چگونه به صورت دستی و نوشتن یک خط کد، کیبورد پارسی را به iOS 7 خود بیاورید. با کافه اپل همراه باشید.
برای ابتدای کار، به کمک آیتونز بکاپ کامل بگیرید. حال نرم افزار iBackup Bot را از لینک روبرو دانلود کنید. دانلود نرم افزار کم حجم iBackup Bot نرم افزار را اجرا کنید و از ستون سمت چپ روی بکاپی که چند لحظه پیش به کمک آیتونز تهیه کرده اید، کلیک کنید.
▧ تصویر در دسترس نیست
به این مسیر بروید HomeDomain--> Library--> Preferences و فایل GlobalPreferences.plist. را بیابید و روی آن کلیک کنید تا باز شود. در اواسط کدها به عبارت Apple Keyboards بر می خورید که ادامه کار همینجاست.
▧ تصویر در دسترس نیست
پس از اتمام کار Ctrl+S را بر روی کیبورد بگیرید و بعد از ذخیره تغییرات از برنامه خارج شوید. حال به آیتونز بازگردید و روی نام دیوایس خود کلیک راست کنید و Restore FromBackup را بزنید.
علیرضا, نه آقا علیرضا فعلا هیچ خبری نشده،ولی نسخه بتا آی او اس8 جیلبریک شده.هر موقع جیلبریک آی او اس 8 از گروه معتبری و قابل اطمینانی منتشر شد آموزشش رو قرار میدم.
بچه درس خون
برای ابتدای کار، به کمک آیتونز بکاپ کامل بگیرید.
حال نرم افزار iBackup Bot را از لینک روبرو دانلود کنید. دانلود نرم افزار کم حجم iBackup Bot
نرم افزار را اجرا کنید و از ستون سمت چپ روی بکاپی که چند لحظه پیش به کمک آیتونز تهیه کرده اید، کلیک کنید.
در اواسط کدها به عبارت Apple Keyboards بر می خورید که ادامه کار همینجاست.
حال به آیتونز بازگردید و روی نام دیوایس خود کلیک راست کنید و Restore From Backup را بزنید.
به همین راحتی!
pAshMak
همچینم راحت نبودااااااعلیرضا
▧ تصویر در دسترس نیست
علیرضا
من فعلا دارم خیلی دقت میکنم
بچه درس خون
فقط یکم گیج کننده هست همین...وگرنه خیلی آسونه
pAshMak
شمادوتا علیرضا فقط درپی گیج کردن من هستید با این تاپیک ها
▧ تصویر در دسترس نیست
بچه درس خون
نه آقا علیرضا فعلا هیچ خبری نشده،ولی نسخه بتا آی او اس8 جیلبریک شده.هر موقع جیلبریک آی او اس 8 از گروه معتبری و قابل اطمینانی منتشر شد آموزشش رو قرار میدم.
zrnznn
آخه بنده یکم عقب هستم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→