ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
pAshMak
بعضیها یکطوری از ماشینشان پیاده میشوند و همچین با شکوه به دوروبر نگاه میکنند که مطمئنم وقتی فضانوردان از سفینه بیرون میآیند و کلاه فضانوردی از سر برمیدارند، طبیعیتر برخورد میکنند.
حالا پراید و پرادو هم ندارد، طرف انگار از آپولو پیاده میشود، بعد سهقدم دور میشود و با یک حالت فاتحانه دکمه دزدگیر را میزند انگار در بانک مرکزی را قفل کرده.
بعد هم سوییچ را یکطوری میکنند توی جیبشان که حتما بامبول سوییچ بزند بیرون و برود توی چشم خلایق.
همین اساتید وقتی میآیند توی جلسه یا میهمانی، طی مراسمی باشکوه سوییچ را رونمایی میکنند و میگذارند روی میز، که نیمار بعد از گلزدن توی جامجهانی اینطور حرکات نمایشی نکرده بود.
همین افراد هرجا میروند ماشین مبارک را جوری پارک میکنند که حتما یکی بیاید صدا کند: «این ماشینه واسه کیه جلو در؟»
طرف: صفره؟ - بله.
طرف: پلاسیکای صندلیاش رو هم نکندند؟ / - نه.
طرف: درهاش یخچالی بسته میشه؟ تازه از کارواش اومده؟ رینگاش اسپورته؟ / - بله.
این ماشینه مال کیه؟ / طرف: من من من.
- خب حیوان، ناانسان، مظهر خودنمایی، جلو در پارکینگ پارک کردی، بیا جابهجاش کن.
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
یه نفرم میگفت یارو اومده بود بنز بخره میگفت من کل ماشین رو میخرم بخاطر سوئیچش!!!!!!
pAshMak
▧ تصویر در دسترس نیست
zrnznn
اینکه بعضیا همه چیزشون تو جیب و کیفشون هااااااا...ولی نمیدونم چه حکمتیه که حتمی این سویچو باید بگیرن تو دستشون که بگن بله ...ما هم با ماشین اومدیم.......
اینقده بدم میادددددددددددد که نگو.........بابا تو که همه وسایلتو برداشتی یا تو کیفت یا تو جیبت..خوب موقعی که دگه پیداه میشی و و دیگه سویچ ماشینتو برا یه چند ساعتی نمیخوای بزارش یه کنار تو همون کیفت یا جیبت..حالا چه اصراریه هی دست بگیری؟
.
.
.
حالا در مورد متن بالا: واسه بعضیا پرایدشون حکم بنزو داره خوووووووووووووووووو
pAshMak
آخ گفتیییییییییییییی...حرررص میخورم من ازینجورآدماااااااااااا
توی بیمارستان یکی ازین همکارام همینجوری هست
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
pAshMak
خیلییییییییییی خوش قیافه هستی توی این عکس
▧ تصویر در دسترس نیست
Holtek
jaj
هممون همین جوری هستیم
یکی با ماشین یکی با موبایل یکی با زننننننننن
Holtek
رفيق برادر بزرگم ميگفت : اولش كه زن ميگيري با خودت ميگي عجب بنزي گرفتم ولي بعد يه مدت كه تو خيابون راه ميري و مال بقيه رو ميبيني ميگي بابا اين ژيان هم نيست
pAshMak
یکی با ماشین یکی با موبایل یکی با زننننننننن
واقعااااا زن هم وسیله ای برای فخرفروشی هست؟
جـــــــــــــــــــــــــــااااااااااااااااااااااااان
▧ تصویر در دسترس نیست
Holtek
ياد تبسم بخير اگه بود ميگفت : آرررررره؟؟؟
pAshMak
واقعـــــــــــــاااااااااااااااااااااا
▧ تصویر در دسترس نیست
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→