₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » رفتـــار سوییچی!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » رفتـــار سوییچی!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

رفتـــار سوییچی!

5237 بازدید، 13 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

پوریا عالمی در روزنامه شرق نوشت:

بعضی‌ها یک‌طوری از ماشینشان پیاده می‌شوند و همچین با شکوه به دوروبر نگاه می‌کنند که مطمئنم وقتی فضانوردان از سفینه بیرون می‌آیند و کلاه فضانوردی از سر برمی‌دارند، طبیعی‌تر برخورد می‌کنند.

حالا پراید و پرادو هم ندارد، طرف انگار از آپولو پیاده می‌شود، بعد سه‌قدم دور می‌شود و با یک حالت فاتحانه دکمه دزدگیر را می‌زند انگار در بانک مرکزی را قفل کرده.

بعد هم سوییچ را یک‌طوری می‌کنند توی جیبشان که حتما بامبول سوییچ بزند بیرون و برود توی چشم خلایق.

همین اساتید وقتی می‌آیند توی جلسه یا میهمانی، طی مراسمی باشکوه سوییچ را رونمایی می‌کنند و می‌گذارند روی میز، که نیمار بعد از گل‌زدن توی جام‌جهانی اینطور حرکات نمایشی نکرده بود. 

همین افراد هرجا می‌روند ماشین مبارک را جوری پارک می‌کنند که حتما یکی بیاید صدا کند: «این ماشینه واسه کیه جلو در؟»

طرف: صفره؟  - بله.

طرف: پلاسیکای صندلیاش رو هم نکندند؟  / - نه. 

طرف: درهاش یخچالی بسته میشه؟ تازه از کارواش اومده؟ رینگاش اسپورته؟  / - بله.

این ماشینه مال کیه؟ / طرف: من من من. 

- خب حیوان، ناانسان، مظهر خودنمایی، جلو در پارکینگ پارک کردی، بیا جابه‌جاش کن.

7 سپاس: 313-KaMiKaZe، Kishe Mehr، zrnznn، jaj، tiktik، Holtek، mojde

• Kishe Mehr

من که بارها دقت کردم اصلا ماشین مدل بالا و پایین نداره. به کسی که حتی سوار پرایدم شده نگاش بکنید یه جور قیافه میگیره انگار فراری گولد سوار شده!!!!

یه نفرم میگفت یارو اومده بود بنز بخره میگفت من کل ماشین رو میخرم بخاطر سوئیچش!!!!!!

2 سپاس: pAshMak، jaj

• pAshMak

نقل قول: Kishe Mehr
    یه نفرم میگفت یارو اومده بود بنز بخره میگفت من کل ماشین رو میخرم بخاطر سوئیچش!!!!!!

:13: :13: :83: عجببببببببب آدماایی پیدامیشن :83:

1 سپاس: Kishe Mehr

• zrnznn

میدونی من از چی بدم میاد؟
    اینکه بعضیا همه چیزشون تو جیب و کیفشون هااااااا...ولی نمیدونم چه حکمتیه که حتمی این سویچو باید بگیرن تو دستشون که بگن بله ...ما هم با ماشین اومدیم.......
    اینقده بدم میادددددددددددد که نگو.........بابا تو که همه وسایلتو برداشتی یا تو کیفت یا تو جیبت..خوب موقعی که دگه پیداه میشی و و دیگه سویچ ماشینتو برا یه چند ساعتی نمیخوای بزارش یه کنار تو همون کیفت یا جیبت..حالا چه اصراریه هی دست بگیری؟ :22:
    .
    .
    .
    حالا در مورد متن بالا: واسه بعضیا پرایدشون حکم بنزو داره خوووووووووووووووووو

1 سپاس: pAshMak

• pAshMak

zrnznn,

آخ گفتیییییییییییییی...حرررص میخورم من ازینجورآدماااااااااااا

توی بیمارستان یکی ازین همکارام همینجوری هست :22:

• 1 سپاس: pAshMak

• pAshMak

jaj,
    خیلییییییییییی خوش قیافه هستی توی این عکس :83:

1 سپاس: jaj

• Holtek

وقتي دلخوشي واقعي در دسترس نباشه ، خيليا رو ميارن به اين مدل دلخوشي هاي كاذب :1:
    2 سپاس: jaj، pAshMak

• jaj

نقل قول: Holtek
    وقتي دلخوشي واقعي در دسترس نباشه ، خيليا رو ميارن به اين مدل دلخوشي هاي كاذب

هممون همین جوری هستیم
    یکی با ماشین یکی با موبایل یکی با زننننننننن

2 سپاس: Holtek، pAshMak

• Holtek

نقل قول: jaj

رفيق برادر بزرگم ميگفت : اولش كه زن ميگيري با خودت ميگي عجب بنزي گرفتم ولي بعد يه مدت كه تو خيابون راه ميري و مال بقيه رو ميبيني ميگي بابا اين ژيان هم نيست :83: ( البته ايني كه ميگفت مال 10 سال پيش بود ...... )

2 سپاس: pAshMak، Kishe Mehr

• pAshMak

نقل قول: jaj
    هممون همین جوری هستیم

واقعااااا زن هم وسیله ای برای فخرفروشی هست؟ :13:

رفيق برادر بزرگم ميگفت : اولش كه زن ميگيري با خودت ميگي عجب بنزي گرفتم ولي بعد يه مدت كه تو خيابون راه ميري و مال بقيه رو ميبيني ميگي بابا اين ژيان هم نيست ( البته ايني كه ميگفت مال 10 سال پيش بود ...... )

جـــــــــــــــــــــــــــااااااااااااااااااااااااان :83:

2 سپاس: Kishe Mehr، Holtek

• Holtek

نقل قول: pAshMak
    جـــــــــــــــــــــــــــااااااااااااااااااااااااان

ياد تبسم بخير اگه بود ميگفت : آرررررره؟؟؟ :10:

1 سپاس: pAshMak

• pAshMak

ياد تبسم بخير اگه بود ميگفت : آرررررره؟؟؟

واقعـــــــــــــاااااااااااااااااااااا :13:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: