مرد دیگه هی ادامه ندین دخترکه بوشهری 93/07/15 بانفت خودشو آتیش زد وخودکشی کرد فیلم به سرعت در فضای مجازی پخش شد،همه لامپ لامپ میکردن…دخترک برای درمان به بیمارستان رفته بود نه برای ریختن آبروش…مردم می خندیدند، دکترها برایشان مهم نبود از چی فیلم میگیرن…چیزی نگذشت دختر خودکشی کرد،دکترها اخراج شدند…هی دختر سرتو بالا بگیر تقصیر تو نیست درها بسته اند!خدا رحمتت کنه دختر!!!متأسفام برای مردمان عوام که باعث مرگ دخترک شد.وباید واقعا لوح تقدیر داد به همه دکترها…از شما ممنونیم محرم های اسرار بیماران. .........دوستای عزیزم من اصلا کار دختررو تأیید نمیکنم،ولی واقعأ اتفاقی که افتاد خیلی تأسفم برانگیز بود و خیلی از ضعفای جامعه ی مارو نشون داد...متاسفم برا مردماى بى جنبه ما
Kishe Mehr, به نظر من خیلی از این چیزهایی که میگن دختر خودکشی کرد یا دکترها رو اخراج کردند ساخته و پرداخته ذهن بعضی هاست که فقط به این ماجرا به صورت سطحی نگاه می کنند
تا وقتی که این افراد مانع از آموزش درست میشن هزاران بار بلا روی بقیه خواهد افتاد الان همین خاطره ای که نجمه گفت کلی مفید بود فرض کن 20 سال دیگه دخترت چنین بلایی سرش بیاد آیا نباید به تو اعتماد کنه و بیاد مشکلش رو بهت بگه این داستان لامپ از این نظر که یک هشدار برا ماها که قرار نسل پدر و مادر آینده باشیم خیلی مهمه بدونیم که با منع کردن همه چیز بدتر میشه باید فرزندامون بهمون اعتماد داشته باشند
جلال جان هرچیزی یک اصول و روشی داره. بنظرت هشدار دادن و اگاه کردن یک جامعه ارزششو داره که یک نفر خودکشی بکنه؟؟؟؟؟ اگر با خودکشی درست میشه تا یه نفرو بیارم خودشو بکشه تا مثلا دیگه کسی کاری نکنه که ایدز بگیره! قبول کن که هرچیزی یک راهی داره
یه کامنتم مثل اینکه ارسال نشده... گفته بودم که کاری به درست بودنه خودکشب و اخراج و... ندارم. این همه راه واسه هشدار دادن، چرا باید اینجوری اقدام بشه؟؟؟
شما مطمئنی خبر موثق هست؟ شما که اعتقاد داری این قضیه آبروریزی بوده چرا با آبروی شیرازی ها بازی میکنی؟خودت رو بذار جای شیرازیها، الان دیگه شوهر گیرشون نمیاد. ممکنه دسته جمعی خودکشی هم بکنن و... [/hide]
حرفهای دوستان کاملاً متین و قابل درکه اما من هنوز معتقدم این قضیه آبروریزی نبوده. حالا یک عده بیمار میرن دنبال هویت این شخص بگردن مشکل از اوناست. این اطلاع رسانی لازم بوده و به نظرم آثار مثبتش از منفیش بیشترتره
سرعت انتقال شایعه فکر کنم داره به سرعت نور میرسه، بنابراین تا منبع موثقی نیابم خودکشی، اخراج و ... رو نمیپذیرم
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Hamejaye donya asrare pezeshkiye bimaran harchand jozi mahfuz mimune Yani bayad bemune Ejazehye hamchin kario k nadashtand Va moteasefane etelaat dar injur mavared aslan tu iran be shekle dororosti vojud nadare Va shayad ke in film tu ye hamchin sharayeti mikhaste hoshdare jedi bashe
هیچ وقت فکرش رو هم نمی کردم که این تایپک برسه به رکورد سال و حتی در جمع پر بازدید ترین های کل دوران بوف بوفی قرار بگیره ▧ تصویر در دسترس نیست 13051 بازدید
وزیر بهداشت در پاسخ به سوال ایسنا درباره انتشار فیلمهایی از اتاق عمل و همچنین درباره لزوم رعایت حریم خصوصی بیماران در مراکز درمانی گفت: مطمئن باشید آنچه که اکنون در فضای مجازی مطرح شده هیچ ارتباطی به مجموعه بیمارستانهای وزارت بهداشت ندارد و ساحت حوزه پزشکی از این آلودگیها بری است.
دکتر سیدحسن هاشمی در جمع خبرنگاران افزود: این چنین فیلمهایی مربوط به مراکز درمانی ما نیست البته همه نوع فیلمی را میتوان ساخت، در اینترنت قرار داد و بعد هم کنار آن حاشیه ایجاد کرد و به نوعی باعث آزار مردم شد اما مطمئن باشید آنچه که اخیرا مطرح شده هیچ ارتباطی به مجموعه بیمارستانهای ما ندارد.
وی در این باره افزود: در بیمارستانهای ما صرفا فیلمهای آموزشی تهیه میشود، به عنوان مثال در حوزه چشم میتوانم بگویم که روی میکروسکوپهای اتاق عمل که من خودم جراحی میکنم حدود 25 تا 26 سال است که دوربین نصب است و تمام اعمال ما ضبط میشود؛ البته از فیلم عمل و چشم بیمار فیلم گرفته میشود.
وزیر بهداشت افزود: مباحثی هم که اخیرا مطرح شده مشابه دیگر جوسازیهایی است که در فضای مجازی صورت میگیرد. مطمئن باشید که ساحت حوزه پزشکی از این آلودگیها بری است.
هاشمی خاطرنشان کرد: این قاطعیت هم به دلیل اطلاعم از مراکز دانشگاهی و دولتی است. البته من این فیلمها را مشاهده نکردهام اما گزارشی از آن به من رسیده است. باز هم تاکید میکنم ساحت پزشکی از چنین مسائلی بری است. از طرف دیگر هر روز در فضای مجازی حاشیهای درست میکنند که بهتر است رسانهها به این حاشیهها وارد نشوند.
Kishe Mehr
jaj
به نظر من خیلی از این چیزهایی که میگن دختر خودکشی کرد یا دکترها رو اخراج کردند ساخته و پرداخته ذهن بعضی هاست که فقط به این ماجرا به صورت سطحی نگاه می کنند
تا وقتی که این افراد مانع از آموزش درست میشن هزاران بار بلا روی بقیه خواهد افتاد
الان همین خاطره ای که نجمه گفت کلی مفید بود
فرض کن 20 سال دیگه دخترت چنین بلایی سرش بیاد آیا نباید به تو اعتماد کنه و بیاد مشکلش رو بهت بگه
این داستان لامپ از این نظر که یک هشدار برا ماها که قرار نسل پدر و مادر آینده باشیم خیلی مهمه
بدونیم که با منع کردن همه چیز بدتر میشه باید فرزندامون بهمون اعتماد داشته باشند
Kishe Mehr
اگر با خودکشی درست میشه تا یه نفرو بیارم خودشو بکشه تا مثلا دیگه کسی کاری نکنه که ایدز بگیره!
قبول کن که هرچیزی یک راهی داره
jaj
من میگم از اساس خودکشی و خبر اون رو قبول ندارم و میگم ساخته ذهن بعضی آدم های خاصه تو میگی بدوش
Kishe Mehr
گفته بودم که کاری به درست بودنه خودکشب و اخراج و... ندارم. این همه راه واسه هشدار دادن، چرا باید اینجوری اقدام بشه؟؟؟
pAshMak
چون فیلمبرداری توسط یکی از پرسنل بدون مجوز انجاموسریعا باتوضیحات در فضای مجازی منتشرشده بود.
بیمار بعداز متوجه شدن به دانشگاه علوم پزشکی شیراز مراجعه وشکایت میکنه وبعداز پی گیری
اسامی افراد بخصوص فردی که فیلمبرداری کرده بود کشف میشه وهمگی ازکاربرکنارشدند
▧ تصویر در دسترس نیست
بچه مثبت
حرفهای دوستان کاملاً متین و قابل درکه اما من هنوز معتقدم این قضیه آبروریزی نبوده. حالا یک عده بیمار میرن دنبال هویت این شخص بگردن مشکل از اوناست. این اطلاع رسانی لازم بوده و به نظرم آثار مثبتش از منفیش بیشترتره
سرعت انتقال شایعه فکر کنم داره به سرعت نور میرسه، بنابراین تا منبع موثقی نیابم خودکشی، اخراج و ... رو نمیپذیرم
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
jaj
خیلی ها دارند روی قضیه خودکشی بیخودی شلوغش می کنند بعضا ممکنه طرف حتی خودش هم تا الان نفهمیده باشه که موضوع در سطح جهانی شده
ماهی
Aramesh
Yani bayad bemune
Ejazehye hamchin kario k nadashtand Va moteasefane etelaat dar injur mavared aslan tu iran be shekle dororosti vojud nadare
Va shayad ke in film tu ye hamchin sharayeti mikhaste hoshdare jedi bashe
jaj
13051 بازدید
jaj
وزیر بهداشت در پاسخ به سوال ایسنا درباره انتشار فیلمهایی از اتاق عمل و همچنین درباره لزوم رعایت حریم خصوصی بیماران در مراکز درمانی گفت: مطمئن باشید آنچه که اکنون در فضای مجازی مطرح شده هیچ ارتباطی به مجموعه بیمارستانهای وزارت بهداشت ندارد و ساحت حوزه پزشکی از این آلودگیها بری است.
دکتر سیدحسن هاشمی در جمع خبرنگاران افزود: این چنین فیلمهایی مربوط به مراکز درمانی ما نیست البته همه نوع فیلمی را میتوان ساخت، در اینترنت قرار داد و بعد هم کنار آن حاشیه ایجاد کرد و به نوعی باعث آزار مردم شد اما مطمئن باشید آنچه که اخیرا مطرح شده هیچ ارتباطی به مجموعه بیمارستانهای ما ندارد.
وی در این باره افزود: در بیمارستانهای ما صرفا فیلمهای آموزشی تهیه میشود، به عنوان مثال در حوزه چشم میتوانم بگویم که روی میکروسکوپهای اتاق عمل که من خودم جراحی میکنم حدود 25 تا 26 سال است که دوربین نصب است و تمام اعمال ما ضبط میشود؛ البته از فیلم عمل و چشم بیمار فیلم گرفته میشود.
وزیر بهداشت افزود: مباحثی هم که اخیرا مطرح شده مشابه دیگر جوسازیهایی است که در فضای مجازی صورت میگیرد. مطمئن باشید که ساحت حوزه پزشکی از این آلودگیها بری است.
هاشمی خاطرنشان کرد: این قاطعیت هم به دلیل اطلاعم از مراکز دانشگاهی و دولتی است. البته من این فیلمها را مشاهده نکردهام اما گزارشی از آن به من رسیده است. باز هم تاکید میکنم ساحت پزشکی از چنین مسائلی بری است. از طرف دیگر هر روز در فضای مجازی حاشیهای درست میکنند که بهتر است رسانهها به این حاشیهها وارد نشوند.
zrnznn
وزیر بهداشت رو دوس دارم....به نظر ادم خوبی میاد.....
ماهی
ساحت حوزه پزشکی؟!!
این ساحتو همه میشناسن والا
ژنرال
من اعتقاد ندارم که آبروربزی رخ داده اما انتشار این فیلم مغایر با اخلاق پزشکیه.
jaj
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→