₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » روشی عجیب برای ترک اعتیــــــــاد
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » روشی عجیب برای ترک اعتیــــــــاد

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

روشی عجیب برای ترک اعتیــــــــاد

4935 بازدید، 11 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

در کشور روسیه و در منطقه سیبری این کشور برخی از پزشکان از روش‌های عجیبی برای درمان اعتیاد در افراد استفاده می‌کنند.

در این روش که در منطقه سیبری صورت می‌گیرد، افراد معتاد به مواد مخدر    60  ضربه شلاق با ترکه‌های چوب و سایر افراد که دچار انواع دیگر اعتیاد مانند اعتیاد زیاد کار کردن و سایر مشکلات روانی هستند ۳۰ ضربه شلاق دریافت می‌کنند.

تصویر در دسترس نیست

گفتنی است، پزشکانی که این شیوه درمانی عجیب و غریب را انجام می‌دهند، اعتقاد دارند این کار باعث تغییر ترشح هورمون شادی در بدن این افراد و درمان اعتیاد در آن‌ها می‌شود.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، پزشکان انجام دهنده این روش اعتراف می‌کنند که افراد خارجی حتی از دیگر کشور‌ها نیز برای درمان با این شیوه به منطقه سیبری سفر می‌کنند.

تصویر در دسترس نیست

در این شیوه باورنکردنی درمانی بیمار دو جلسه در هفته به مدت ۳ ماه شلاق می‌خورد تا دست از عادت اعتیاد خود بردارد.
    هر یک جلسه شلاق درمانی در کشور روسیه ۳ هزار روبل معادل با ۵۰ پوند برای بیمار هزینه دارد.
    در عین حال پزشکان در این شیوه مراقب هستند تا آسیب نخاعی به بیمار وارد نشده و همچنین دچار خونریزی نشود.

5 سپاس: Holtek، Kishe Mehr، garfild، jaj، علیرضا

• Holtek

اگه ترك دهنده مونث باشه حاضرم برم ترك :1:
    3 سپاس: Kishe Mehr، pAshMak، jaj

• Kishe Mehr

توی ایران هم چندتا مرکز رو بدلیل ضرب و شتم معتادین بسته بودند :83: نگو یه روش جدیدی رو برادران مبتکر ابداع کرده اند :4:
    نقل قول: Holtek
    اگه ترك دهنده مونث باشه حاضرم برم ترك :1:

یکی بود میگفت رفته بودیم رستوران خانومی کاملا شیک اومد از ما پذیرایی بکنه، یکی از دوستام گفت خانم چرا شما زحمت میکشید بذارید من پذیرائی بکنم :83:

3 سپاس: Holtek، pAshMak، jaj

• Holtek

نقل قول: Kishe Mehr
    یکی بود میگفت رفته بودیم رستوران خانومی کاملا شیک اومد از ما پذیرایی بکنه، یکی از دوستام گفت خانم چرا شما زحمت میکشید بذارید من پذیرائی بکنم

آره منم منظورم همين بود :4:
    توی ایران هم چندتا مرکز رو بدلیل ضرب و شتم معتادین بسته بودند نگو یه روش جدیدی رو برادران مبتکر ابداع کرده اند

همين روش به تخت بستن خودمون ، سريعتر جواب ميده :4:

3 سپاس: Kishe Mehr، pAshMak، jaj

• Kishe Mehr

باید برم این روش رو به عمو بگم تا اجرائیش بکنند :83:

همين روش به تخت بستن خودمون ، سريعتر جواب ميده :4:

ده سال دیگه یه کنفرانس و مقالات زیادی مینویسند که بهترین روش ترک اعتیاد بستن به تخته :4:

3 سپاس: Holtek، pAshMak، jaj

• pAshMak

اگه ترك دهنده مونث باشه حاضرم برم ترك

به بههههه میبینم که استقباااااااااااال کردین ازین روش

یکی بود میگفت رفته بودیم رستوران خانومی کاملا شیک اومد از ما پذیرایی بکنه، یکی از دوستام گفت خانم چرا شما زحمت میکشید بذارید من پذیرائی بکنم

شماآقایون واقعااااااااااااا که ..............

3 سپاس: Kishe Mehr، Holtek، jaj

• jaj

من حس می کنم به سایت معتادمممممممم
    یکی منو بفرسته برای ترککککککک

2 سپاس: pAshMak، Kishe Mehr

• pAshMak

نقل قول: jaj
    من حس می کنم به سایت معتادمممممممم
    یکی منو بفرسته برای ترککککککک

فرقی که نمیکنه دکترش خانم باشه یا آقا؟؟ :37:

1 سپاس: Kishe Mehr

• Kishe Mehr