₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » چرا جوونهای ما بزرگ نشدند
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » چرا جوونهای ما بزرگ نشدند

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

چرا جوونهای ما بزرگ نشدند

4463 بازدید، 8 پست، نویسنده: محسن صائب

• محسن صائب

دیروز توی مغازه بودم یکدفعه سرو صدا بلند شد و دوتا شاگرد همسایه به جون هم افتادند . کتک کاری چند دقیقه ای طول کشید و دست اخر یکیشون با لب پر خون و اون یکی با لباس پاره . شروع کردند به تماس با 110 که بیایید داد ما رو بگیرید :2:
    وقتی پلیس امد و علت درگیری رو پرسید یکیشون گفت . من هر روز از اینجا رد میشم و به انبار مغازه میرم امروز این اقا بهم گفت (چیه توی مغازه ما رو نگاه میکنی، کاری داری) منهم بهش گفتم (به تو چی ربطی داره من داره به در و دیوار نگاه میکنم )
    خلاصه این شده بود دلیل بگو مگو و زد و خورد اینا
    .
    حتما فکر میکنید این دوتا سنشون 15ساله ، در صورتی که اشتباه میکنید یکیشون 25سال و اون یکی 30 ساله هست
    .
    هر روز مشابه این حادثه رو میشه دید و یا در روزنامه ها خوند . چه دعواهایی که بخاطر جای پارک ، تصادف، بوق زدن و......... هر روزه پیش نمیاد و متاسفانه در مواردی به قتل می انجامه
    .
    چرا جامعه ما به این سو رفته
    چرا جونهای ما بزرگ نشدند
    اشکال از کجاست

10 سپاس: علیرضا، Kishe Mehr، tiktik، zrnznn، jaj، levrone، بچه مثبت، بندری، javad1020، lion1360

• علیرضا

ممنون محسن عزیز. تاپیک بسیار خوبی انتخاب کردید.
    متاسفانه پرخاشگری و خشونت برای بسیاری از ما در ایران عادی و روزمره شده. اکثر بحثهای معمولی به بگو مگو و زد و خورد منتهی میشه. هیچ کس نمیخواد کوتاه بیاد.

3 سپاس: Kishe Mehr، محسن صائب، jaj

• Kishe Mehr

متاسفانه پشت، کار خیلی از جوونها و حتی بزرگها منطقی نیست و خیلیها هم از روی قُد بودن این کارو میکنند!

مدتی پیش هم واسه داداشم موبایل گرفته بودم و چون منتظر کسی بودیم ، کنار خیابون پارک کردیم.. داشتم دوربینشو از توی ماشین از صحنه ی بیرون عکس میگرفتم و تست میکردم. بعد دیدم که یکی از اونطرف اومد گفت چرا داری از مغازه ی ما عکس میگیری!!! گفتم اولا که از مغازت عکس نمیگیرم دارم دوربینو تست میکنم بعدشم اینم عکسشه نگاه کن ببین اصلا عکس مغازت افتاده یا نه!! خلاصه دیگه دعوا رو جمع و جورش کردیم...

3 سپاس: علیرضا، محسن صائب، jaj

• علیرضا

Kishe Mehr,
    کاملا درست و منطقی رفتار کردی به نظرم. بهترین پاسخ با اینجورآدمها که برای حمله کردن میان، کوتاه اومدن و دعوت به آرامشه. البته خندیدن نه. میگن خندیدن بدتر طرفو عصبی میکنه.

منظورم از طرف (یک آدم عصبی و روانپریشه که اصلا لازم نیست باهاش دهن به دهن و درگیر شد وگرنه با آدم حسابی و منطقی که خیلی هم خوبه که آدم وارد بحث و گفتگو بشه)

3 سپاس: محسن صائب، jaj، Kishe Mehr

• محسن صائب

نقل قول: علیرضا
    متاسفانه پرخاشگری و خشونت برای بسیاری از ما در ایران عادی و روزمره شده.

همین طور هست که شما میفرمایید و باید این نکته رو اضافه کنیم که متاسفانه نوعی خود بزرگ بینی و غروز در بخش وسیعی از جامعه رایج شده . همین که کسی به این نتیجه رسید که حرفش ، فکرش، راهش درست هست چشمش رو میبندد و دیگه ................
    .
    چندی قبل مسافرتی داشتم به نیاسر کاشان (منطقه خوش اب و هوا و مرکز تهیه عرقیات سنتی ایران)من در گوشه ای زیر اندازی پهن کرده بودم و خانم و بچه ها هم کنارم نبودند . یکباره یک خانواده 12 -10 نفری اومدند و میخواستند عکس بگیرند . مرد خانواده رو به من کرد و گفت (چیه اینجا نشستی و لنگ هات رو دراز کردی مردم اینجا میخوان عکس بگیرند)من راستش تعجب کردم اولا دوروبر من کاملا خالی بود و دیگه اینکه در پارک که محیط عمومی هست معمولا مردم مشکلی برای نشستن ندارند و دیگه اینکه چرا این اقا اینقدر بی ادبانه حرف زد، میتونست محترمانه تر موضوع رو درخواست بکنه . من فقط لبخند زدم . و بهشون گفتم که فکر نمیکند یخورده میشه زیباتر حرف زد ............
    موضوع خاتمه یافت .مطمئن هستم اگه من مشابه اونا برخورد میکردم حتما کارم به بیمارستان میکشید :4:

نقل قول: Kishe Mehr
    متاسفانه پشت، کار خیلی از جوونها و حتی بزرگها منطقی نیست و خیلیها هم از روی قُد بودن این کارو میکنند!

دقیقا،موافق فرمایش شما هستم

2 سپاس: jaj، Kishe Mehr

• jaj

من که تا الان برام این چیزها پیش نیومده
    1 سپاس: محسن صائب

• بندری

متاسفانه خیلی خیلی زیاد شده این مسئله . که به نظرم حکومت تاثیر خیلی زیادی توی این مسئله داشته و از زمان انقلاب این نوع رفتار های هنجار شکنانه نسبت به افراد دلبسته رژیم قبل باعث شد توی همه ارکان زندگیمون این رفتارها جا بیافته . همه به هم فحاشی می کنن ٰ هیچ کس اعصاب درست و حسابی نداره . اگه یکی بهت گفت های و تو بگی هوی یه قاچو تو شکمته . برا من هم پیش اومده از این جور ماجرا ها ولی خب سعی کردم با یه لبخند و اینکه دستم رو به به شکل سلام بلند کردن طرف رو آروم کنم :1:

• lion1360

نقل قول: محسن صائب
    چرا جوونهای ما بزرگ نشدند

یا بهتره بگیم مردم به خاطر مشکلات خیلی بی حوصله شدن و سر هر چیز کوچکی مثل خروس جنگی به هم می پرن :44:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: