ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
چرا جوونهای ما بزرگ نشدند
محسن صائب
وقتی پلیس امد و علت درگیری رو پرسید یکیشون گفت . من هر روز از اینجا رد میشم و به انبار مغازه میرم امروز این اقا بهم گفت (چیه توی مغازه ما رو نگاه میکنی، کاری داری) منهم بهش گفتم (به تو چی ربطی داره من داره به در و دیوار نگاه میکنم )
خلاصه این شده بود دلیل بگو مگو و زد و خورد اینا
.
حتما فکر میکنید این دوتا سنشون 15ساله ، در صورتی که اشتباه میکنید یکیشون 25سال و اون یکی 30 ساله هست
.
هر روز مشابه این حادثه رو میشه دید و یا در روزنامه ها خوند . چه دعواهایی که بخاطر جای پارک ، تصادف، بوق زدن و......... هر روزه پیش نمیاد و متاسفانه در مواردی به قتل می انجامه
.
چرا جامعه ما به این سو رفته
چرا جونهای ما بزرگ نشدند
اشکال از کجاست
علیرضا
متاسفانه پرخاشگری و خشونت برای بسیاری از ما در ایران عادی و روزمره شده. اکثر بحثهای معمولی به بگو مگو و زد و خورد منتهی میشه. هیچ کس نمیخواد کوتاه بیاد.
Kishe Mehr
مدتی پیش هم واسه داداشم موبایل گرفته بودم و چون منتظر کسی بودیم ، کنار خیابون پارک کردیم.. داشتم دوربینشو از توی ماشین از صحنه ی بیرون عکس میگرفتم و تست میکردم. بعد دیدم که یکی از اونطرف اومد گفت چرا داری از مغازه ی ما عکس میگیری!!! گفتم اولا که از مغازت عکس نمیگیرم دارم دوربینو تست میکنم بعدشم اینم عکسشه نگاه کن ببین اصلا عکس مغازت افتاده یا نه!! خلاصه دیگه دعوا رو جمع و جورش کردیم...
علیرضا
کاملا درست و منطقی رفتار کردی به نظرم. بهترین پاسخ با اینجورآدمها که برای حمله کردن میان، کوتاه اومدن و دعوت به آرامشه. البته خندیدن نه. میگن خندیدن بدتر طرفو عصبی میکنه.
منظورم از طرف (یک آدم عصبی و روانپریشه که اصلا لازم نیست باهاش دهن به دهن و درگیر شد وگرنه با آدم حسابی و منطقی که خیلی هم خوبه که آدم وارد بحث و گفتگو بشه)
محسن صائب
همین طور هست که شما میفرمایید و باید این نکته رو اضافه کنیم که متاسفانه نوعی خود بزرگ بینی و غروز در بخش وسیعی از جامعه رایج شده . همین که کسی به این نتیجه رسید که حرفش ، فکرش، راهش درست هست چشمش رو میبندد و دیگه ................
.
چندی قبل مسافرتی داشتم به نیاسر کاشان (منطقه خوش اب و هوا و مرکز تهیه عرقیات سنتی ایران)من در گوشه ای زیر اندازی پهن کرده بودم و خانم و بچه ها هم کنارم نبودند . یکباره یک خانواده 12 -10 نفری اومدند و میخواستند عکس بگیرند . مرد خانواده رو به من کرد و گفت (چیه اینجا نشستی و لنگ هات رو دراز کردی مردم اینجا میخوان عکس بگیرند)من راستش تعجب کردم اولا دوروبر من کاملا خالی بود و دیگه اینکه در پارک که محیط عمومی هست معمولا مردم مشکلی برای نشستن ندارند و دیگه اینکه چرا این اقا اینقدر بی ادبانه حرف زد، میتونست محترمانه تر موضوع رو درخواست بکنه . من فقط لبخند زدم . و بهشون گفتم که فکر نمیکند یخورده میشه زیباتر حرف زد ............
موضوع خاتمه یافت .مطمئن هستم اگه من مشابه اونا برخورد میکردم حتما کارم به بیمارستان میکشید
دقیقا،موافق فرمایش شما هستم
jaj
بندری
lion1360
یا بهتره بگیم مردم به خاطر مشکلات خیلی بی حوصله شدن و سر هر چیز کوچکی مثل خروس جنگی به هم می پرن
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→